Eşim rahatsız çare bulamıyoruz

Konunun basında hıckırmayı duyunca reflü oldugunu düsündüm cünkü bende de reflü sorunu var, bir kac kez bende de böyle olmustu 2-3 gün boyunca sürekli hıckırıyordum, midem de agrı olusuyordu ama sükürler olsun sadece bir kac kez olmustu, hatta aklıma geldi doktorlar dizisinde bir kadının hic durmaksızın hıckırdıgını, sebebinin reflü oldugunu ve basit bir operasyon sonucunda hıckırıktan kurtulacagını falan söylemislerdi, insallah bir caresini bulursunuz Allah sifa versin.

Son düzenleme:
ilk kez duydum valla bişey canım..
allah şifa versin..
düşündümde cidden zor durum...

Geçmiş olsun, Allah en yakın zamanda şifa versin inşallah.
Ben de hiç duymadım daha önce, inşallah çaresi vardır.

ne kadar basit bir şey bile sürekli olunca nasıl ıstırap verici oluyor.bence tek doktora bağlı kalmayın değişik fikirler alın.hıçkırdığı zamanlar başka odada yatın ki bu hastalıkla uğraşırken bir de uykusuzluğun verdiği sinir bozukluğunu çekmeyin.inşallah geçer bol bol dua edin.

Merhaba Prenses...

konu bana çok ilginç geldiği için alman sitelerde araştırma yaptım... bir kaç kişinin yorumlarını okudum bu sitelerde. Onların hıçkırıkları 3 yada 4 gün sürmüş, ama hepsini de tedavi için oldukları iğneden sonra hıçkırık tutmuş? Bazı iğnelerde Kortizon oluyor bundan dolayı olabilir belki diyorlar. Acaba eşin de aşı olmuş muydu yada iğne?

bende ilk kez böyle bir rahatsızlık olduğunu duyuyorum gerçekten çok zor olmalı Allah şifasını versin inşallah tez zamanda şifa bulur:26:

İnşallah,amin.Aslında ilk gittiğimiz hastanede reflü teşhisi koyuldu.Bir seneden fazla bir zamandır bu doktorun ilaçlarını kullandı eşim ama hiç bir faydası olmadı.Gittiğimiz diğer hastanelerde teşhis koyamadılar.İnşallah bir an önce nedeni bulunur.

Hayır canım,bizim kortizonla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Rahatsızlık,düğüne iki hafta kala başladı.O ara stres hat safhadaydı.Belkide bu yüzden oldu.

töbe töbe ne hastalıklar var ya ilk kez duruyorum, biz 5 dklık hıçkırığa tahammül edemiyoruz Allah acil şifalar versin inş tez zamanda eski sağlığına kavuşur....

inatçı hıçkırığın çok fazla nedeni olabilir.sadece gastroenterologa değil birçok uzmana gitmeli..2 ay sonrasını beklerken,genel check up yaptırın..geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin..

Allah sifalar versin. ilk defa duyuyorum böyle birseyi. Buraya yazdiginiz gibi heryere haber salin. interneti talan edin. vaktiniz yoksa özellikle birilerinden rica edin. bir kac dilden arastirsin sizin icin. google otomatik ceviri yapiyor. nadir de olsa mutlaka vardir biryerlerde. yurtdisina sordurun. sakin yilmayin. olabildigince cok sehirle ülkeyle irtibata gecin ki mutlaka bir anlayan bulunur.

allah yardimciniz olsun.

bu durumu tvde izlemiştim bir kadın tam 30 senedir hıçkırıomuş çığlık şeklinde barış muslu ya gitmiş ve 3 saatte sorununu çözmüş isterseniz bi ararştırın bende kitabını almayı düşünüyorum programı izlerken çok dikkatimi çekmişti inşllah gerçekten doğrudur bir şansınızı deneyin belki çare olur Allahın izniyle...

allahım bir önce bu mübarek günlerde yardım etsin inşallahh bol dua edin güzel haberlerinizide bize yazın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…