Eşim rahatsız çare bulamıyoruz

canim ya ümidini kesme, bu aylarda bol bol dua et...

dogru ve detayli bir tani koymak cok önemli oldugu icin uzun zaman alir,
tam anlamiyla nedenleri ortaya koyan bir tanidan sonra, elbette bir cözüm
bulunacagina ve bu cözümün de (ameliyat, ilac vs.) esini rahatlatacagina eminim...

sen pozitif ve umutlu ol ki esin senden kuvvet bulsun...
unutma hayat her daim bir imtihan yeridir,
Allahtan acil sifalar diliyorum...

YAA doktorlar dızısınde bı bolumunde boyçe bısey vardı teshısı suan hatrlamıorum ama uzun surel üı hıckırıkla gelmıstı .dızı ama gercek olayları gosterıyor neydı acaba o

Gecenlerde buna benzer bir durum vardi History channel'da. Kadin nedensiz sebepsiz durmak bilmeden hickiriyordu.. Bir suru test kintrol vs yapildi birsey cikmadi.. Alisildik yontemler denediler korkutma amutta su icirme vs.. Olmadi..

En son cozum doktor alinda bulunan sinus noktalarina basi uyguladi birkac saniye hickirik kesildi. Esiniz hickirinca bir de bunu deneyin derim..

canım ben adanalıyım buralarda çok bilinir ve mide rahatsızlıklarında çok etkilidir kantaron yağı diye bir yağ var çok faydalı kesinlikle denemelisin canım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içsin ülser reflü vs sebep olduğu yaraları felan hemen iyileştiriyor çevremizde bundan şifa bulan çok insan var.

YAA doktorlar dızısınde bı bolumunde boyçe bısey vardı teshısı suan hatrlamıorum ama uzun surel üı hıckırıkla gelmıstı .dızı ama gercek olayları gosterıyor neydı acaba o

reflü idi ve midenin salgıladığı asit yüzünden yemek borusu tahriş olmuştu dizi de.

benimde 3 aydır reflüm var tedavi görüyorum.strese bağlı dediler ama gerçekten stres yaptığımda midem dehşet derce de ağrıyor ve boğazıma kadar yırtıcı bir acı oluyor.dün akşam aynısı oldu annem ekmek ye dedi.beş dk. da geçti.

gerçekten mide hastalıkları sinirsel oluyormuş bunu öğrendim.

eşiniz nasıl oldu ????uzun süredir aklımdaydınız ancak bugüne fırsat buldum sormaya ??? çok çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

allah acil şifalar versin cnm keşke yardımcı olabilecek bir kaç cümle yazabilseydim ama ilk defa duyuyorum böyle bir şey.allah yardımcınız olsun

hıçkırıkla ilgili bir bölüm izlemiştim
doktorlar dizisinde.

diyafram kasının birden kasılması sonucunda ses telleri arasındaki açıklığın istem dışı kapanması ile gerçekleşen bi durumdur.

enterasan mış.rabbim yardımcı olsun, umarım en kısa sürede çaresi bulunur.

tam yerini bilmiyorum ama izmirde İGEM de bir doktor var Zafer buyraç yanlış hatırlamıyorsam. Adını net hatırlıyorum ama soyisim şüpheli.
ona gitmenizi tavsiye ederim. Derdinize derman olabilir.

Son düzenleme:
klasik yollara başvursan.
ne bileyim onu şok edecek derecede korkutsan.

denemekten bir şey çıkmaz dıye düşünüyorum.

tam yerini bilmiyorum ama izmirde İGEM de bir doktor var Zafer buyraç yanlış hatırlamıyorsam. Adını net hatırlıyorum ama soyisim şüpheli.
ona gitmenizi tavsiye ederim. Derdinize derman olabilir.

Sağolun,yöntıp a gittik.İgemi aradığımızda çok yoğun oldukları için iki ay sonraya randevu vermişlerdi.Yöntıp ta bizi Ege Üniversitesine yönlendirdi.Tekrar randevu alalım,inşallah şifa buluruz.

Herhangi bir gelişme var mı eşinizin hıçkırığına dair ??:44:

Geçen gün doktorum programına bu konu vardı o da yanlış hatırlamıyorsam 11 yıldır bu sıkıntıyı çekiyormuş.Tedavi olmak istiyordu bir doktora yönlendirdiler.Programın o bölümünü bulup o doktordan yardım almayı deneyebilirsiniz çünkü konuşmalarından anladığım kadarıyla daha önce de böyle hastalarla ilgilenmiş bir doktor. O bölümü bulamazsanız yerinizden olsam doktorum programı ile iletişime geçmeyi denerdim belki yardımcı olurlar en azından doktorun ismini vererek..

Eski bir konuymus.. Gecmis olsun.. Uzun süren hickiriklarin bir kac nedeni olabilir bu konuda yogunlassaniz, sorunun nereden geldigini ögrenirsiniz.. Yemek borusunda bir enfeksiyon ya da karninda bir rahatsizlik olabilir(dahiliye), Tiroid bezinde bir rahatsizlik olabilir ( Endokrinoloji) birde nörologa görünün..

Son düzenleme:

Rahatsızlığımızı bilen bir yakınımızda bahsetmişti.Telefonlarına ulaşmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…