Eşimin çok yakın bir arkadaşı kankası diyeyim çünkü 15yıldır falan arkadaşı. Bir kızla tanıştı ve artık yaş gereği evlenmeyi düşünüyor. Yaklaşık altı aydır tanıyordu. Eşim bu kızla evlenmesini hiç istemiyor ona neyse... İsteme falan oldu ben kızı biraz tanıyorum çünkü benim vesilemle tanıştılar daha doğrusu bir ortamda kızı görüp beğendi. Daha önce üç defa sözlenmiş ayrılmış v.s. baya bir ilişkileri oldu ortak arkadaşlarımdan duydum ama bu beni ilgilendirmez sonuçta iki çift oturur konuşur geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu bilerek bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın. Bizim arkadaş adı emre olsun geçmişiyle ilgili bir şeyler sormuş en uzun ilişkin kaç yıl oldu falan tabi bizim arkadaş hepsini saklamış bence doğruyu söylemesi en mantıklısıydı. Emreyi bir de tedirgin eden durumda ilk tanışmaları sırasında kız telefon numarasını değiştirdi eski sevgililerim aramasın diye. Emre bu durumu baya bir olay yaptı bana falan sordu ben sebebini bilmiyorum falan dedim. Böyle yaklaşık altı ay falan oldu iki hafta önce falan isteme oldu. Nişan olacak cumartesi günü bu arada eşim Emniyette bir arkadaşı var kızın bütün geçmişini çıkarmış. Tüm sülale boyu nasıl bir sistemse bir kayıt çıkmış kız geçen yıl yurt dışından gelmiş filanca bir erkekle Ankara'da bir otelde aynı oda numarasında bir gece konaklamış görünüyor. Eşim de Emreyi arayıp bu kız Ankara'da oturmuyor mu niye bir erkekle aynı otelde kalmış falan diye aramış söylemiş. Emre şoklar içerisinde beni aradı ben bir şey bilmiyorum kızla konuştum. Kayıt doğru kız eski sevgilisiyle kalmış ama bir şey olmamış aralarında telefonda ağladı falan bir şey diyemedim. Akşam buluşup konuşacaklarmış. Eşime o kadar kızdım ki sanane diye sen niye ortalığı karıştırıyorsun dedim. Valla içim sıkıldı bu işten sorumlu biziz şu an...[/QUOTE
Emniyetteki arkadaş konumunu şimdi karı kızların geçmişini araştırmak içinmi kullanıyor ? neyse siz şimdi IP numarasından benide bulursunuz bulaşmayayım.rezillik diz boyu...bence siz kendi şinize bakın kimseyide yargılamayın ahlak bekçiside olmayın..ayıp ya birde yazmışsınız emniyetteki bir arkadaş ...
Eşimin çok yakın bir arkadaşı kankası diyeyim çünkü 15yıldır falan arkadaşı. Bir kızla tanıştı ve artık yaş gereği evlenmeyi düşünüyor. Yaklaşık altı aydır tanıyordu. Eşim bu kızla evlenmesini hiç istemiyor ona neyse... İsteme falan oldu ben kızı biraz tanıyorum çünkü benim vesilemle tanıştılar daha doğrusu bir ortamda kızı görüp beğendi. Daha önce üç defa sözlenmiş ayrılmış v.s. baya bir ilişkileri oldu ortak arkadaşlarımdan duydum ama bu beni ilgilendirmez sonuçta iki çift oturur konuşur geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu bilerek bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın. Bizim arkadaş adı emre olsun geçmişiyle ilgili bir şeyler sormuş en uzun ilişkin kaç yıl oldu falan tabi bizim arkadaş hepsini saklamış bence doğruyu söylemesi en mantıklısıydı. Emreyi bir de tedirgin eden durumda ilk tanışmaları sırasında kız telefon numarasını değiştirdi eski sevgililerim aramasın diye. Emre bu durumu baya bir olay yaptı bana falan sordu ben sebebini bilmiyorum falan dedim. Böyle yaklaşık altı ay falan oldu iki hafta önce falan isteme oldu. Nişan olacak cumartesi günü bu arada eşim Emniyette bir arkadaşı var kızın bütün geçmişini çıkarmış. Tüm sülale boyu nasıl bir sistemse bir kayıt çıkmış kız geçen yıl yurt dışından gelmiş filanca bir erkekle Ankara'da bir otelde aynı oda numarasında bir gece konaklamış görünüyor. Eşim de Emreyi arayıp bu kız Ankara'da oturmuyor mu niye bir erkekle aynı otelde kalmış falan diye aramış söylemiş. Emre şoklar içerisinde beni aradı ben bir şey bilmiyorum kızla konuştum. Kayıt doğru kız eski sevgilisiyle kalmış ama bir şey olmamış aralarında telefonda ağladı falan bir şey diyemedim. Akşam buluşup konuşacaklarmış. Eşime o kadar kızdım ki sanane diye sen niye ortalığı karıştırıyorsun dedim. Valla içim sıkıldı bu işten sorumlu biziz şu an...[/QUOTE
Emniyetteki arkadaş konumunu şimdi karı kızların geçmişini araştırmak içinmi kullanıyor ? neyse siz şimdi IP numarasından benide bulursunuz bulaşmayayım.rezillik diz boyu...bence siz kendi şinize bakın kimseyide yargılamayın ahlak bekçiside olmayın..ayıp ya birde yazmışsınız emniyetteki bir arkadaş ...
Benim anlamadığım sizin bu tepkiniz bana mı ben zaten yanlış bir şey olduğunu söylüyorum. Kimsenin ilişkisi beni alakadar etmez. Ip numarası falan tek kelimeyle saçmalamışsınız. Yanlız tek savunduğum şey hiçbir şeye yalanla başlamayacaksın.
Konu sahibi arkadaşım siz arkadaşınızı hiç mi tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz acaba ? Dikkat edin bence kendinizede eşiniz zaten kankası korumak için bu hamleyi yapmış senin ne samimiyetin var bunla diye senin üzerine de gelmesin ?
eşin bence en iyi olanı yapmış arkadaşına layık görmemiş demekki
Layık görüp görmemek emrenin dışında kimsenin haddi değil bence ama olan oldu artık bundan sonra ne olacak bilmiyorum.
Layık görüp görmemek emrenin dışında kimsenin haddi değil bence ama olan oldu artık bundan sonra ne olacak bilmiyorum.
Eşimin çok yakın bir arkadaşı kankası diyeyim çünkü 15yıldır falan arkadaşı. Bir kızla tanıştı ve artık yaş gereği evlenmeyi düşünüyor. Yaklaşık altı aydır tanıyordu. Eşim bu kızla evlenmesini hiç istemiyor ona neyse... İsteme falan oldu ben kızı biraz tanıyorum çünkü benim vesilemle tanıştılar daha doğrusu bir ortamda kızı görüp beğendi. Daha önce üç defa sözlenmiş ayrılmış v.s. baya bir ilişkileri oldu ortak arkadaşlarımdan duydum ama bu beni ilgilendirmez sonuçta iki çift oturur konuşur geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunu bilerek bir ilişkiye ya başlarsın ya başlamazsın. Bizim arkadaş adı emre olsun geçmişiyle ilgili bir şeyler sormuş en uzun ilişkin kaç yıl oldu falan tabi bizim arkadaş hepsini saklamış bence doğruyu söylemesi en mantıklısıydı. Emreyi bir de tedirgin eden durumda ilk tanışmaları sırasında kız telefon numarasını değiştirdi eski sevgililerim aramasın diye. Emre bu durumu baya bir olay yaptı bana falan sordu ben sebebini bilmiyorum falan dedim. Böyle yaklaşık altı ay falan oldu iki hafta önce falan isteme oldu. Nişan olacak cumartesi günü bu arada eşim Emniyette bir arkadaşı var kızın bütün geçmişini çıkarmış. Tüm sülale boyu nasıl bir sistemse bir kayıt çıkmış kız geçen yıl yurt dışından gelmiş filanca bir erkekle Ankara'da bir otelde aynı oda numarasında bir gece konaklamış görünüyor. Eşim de Emreyi arayıp bu kız Ankara'da oturmuyor mu niye bir erkekle aynı otelde kalmış falan diye aramış söylemiş. Emre şoklar içerisinde beni aradı ben bir şey bilmiyorum kızla konuştum. Kayıt doğru kız eski sevgilisiyle kalmış ama bir şey olmamış aralarında telefonda ağladı falan bir şey diyemedim. Akşam buluşup konuşacaklarmış. Eşime o kadar kızdım ki sanane diye sen niye ortalığı karıştırıyorsun dedim. Valla içim sıkıldı bu işten sorumlu biziz şu an...
Bi insanın geçmişi yalnızca kendini ilgilendirir.Müstakbel eşine geçmişinden bahsedip bahsetmemek de kendi tasarrufundadır.
3. kişilerin bu konuda hiçbir hakkı sözkonusu değildir.
Kapak atmak da erkeği üstün gören,utanç verici bi deyimdir.
Bu arada belki kız hakikaten bişey yaşamamıştır,yanlış anlaşılcağını düşünüp anlatmamayı seçmiştir.Gene bu seçim sadece kendisini ilgilendirir.
Erkeği üstün gören değil kadının kendini aşağaladığı ezdiği sırf evlenmek için kendini et parçası olarak gördüğü iğrenç bir eylemdir. Üniversite de ve çevrenizde göremediyseniz genitale bakın görürsünüz ki oradakiler kendilerine bile dürüst değiller. Bu kadınlar oldukça erkeklerin aman demesi normaldir kimsede ben buyum demiyor kadının bu gün bu halde olması kapakçı zihniyettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?