Eşim resmen ortalığı karıştırdı :((

Bir de arkadaşı da olsa polisin başka bir kişi hakkındaki bilgiyi bir vatandaşa verme izni var mı?
Yanlış anlamayın kızı koruyor ya da eşinizi haksız duruma düşürmeye çalışıyor değilim. Ama bu iş de hiç etik değil bana göre.
 
 
eşinnin yaptıgı ne kadar yanlış kızın gecmişini cıkarması o na ne oluyorki kız bence ayrılsın emreden cunku boyle devam ederse esin surekli enselerinde olucak sanki kızın yanlısını ortaya cıkarmakla falan ugrasıcak gibi ama cok buyuk yanlıs kalmıssa kalmıs otelde emreyle birlikteykenmi kalmıs sanki emre kim bilir ne haltlar yedi
 
Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım siz arkadaşınızı hiç mi tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz acaba ? Dikkat edin bence kendinizede eşiniz zaten kankası korumak için bu hamleyi yapmış senin ne samimiyetin var bunla diye senin üzerine de gelmesin ?
 
 

Ben çok fazla tanımıyorum sadece ortak samimi arkadaşım var.
 
Kizin o polis memurunu dava etmesi gerekir. Ozel bilgiler kisisel amaclarla ifsa edilemez. Sakladiysa emreden sakladi esinize ne oluyor anlamadim.
Dayim zamaninda bir kizi sevmis ve evlenmek istemis. Kizin babasi yokmus ve tavirlari rahatmis butun aile karsi cikmis o kizin sayisiz sevgilisi oldu hatta beraber kaldilar diye. Neticede olmamis o is. Dayim evlendi cocuklari oldu, kadin evlendi aradan belki on yil gecti dayim hala o kadini sayikliyordu. Annem de soyler keske izin verseydik o zamanki cahillikle dusunemedik diye.
Yani kisacasi esinize ne boyle ciddi bir.konuda sorulmadan istenmeden mudahale ediyor...
 
Oteller müşterilerinin kimlik bilgilerini emniyete veriyorlar gbt yapılması için. Sma eşinize çok sinirlendim onun ne üzerine vazife ki ? Vebal almış resmen elalemin kızının tüm seceresini dökerek ayıp denen birşey var ayrıca yaptığı veya yaptırdığı şey de kanunsuz emniyet şahıslarla kimsenin özel bilgisini paylaşamaz.
 
Tabi ki kanunsuz çünkü bu tür bilgiler sorguya alınan kişilerde kullanılıyor diye biliyorum. Demek ki emniyette gizli bilgi diye bir şey yok.
 
Layık görüp görmemek emrenin dışında kimsenin haddi değil bence ama olan oldu artık bundan sonra ne olacak bilmiyorum.

Erkekler bu konuda daha hassas sen olsan eşinin yerine şüphelendiğin erkeği yakın arkadaşına layık görmesen şüphe etsen uyarmazmısın ? Ha eşin abartmış olayı ama belki arkadaşı ile ortak hareket etti bak bilgilerini çıkartırım bakarız diye samimi yakın arkadaşı sonuçta.

Kızda suç yok mu peki ? Madem yaşadın arkasında niye duramıyorsun numarasını değiştirerek sanırım kapak atmak istedi evleneceği adam ben kızı samimi dürüst bulmadım.

En baştan bak ben buyum deseydi ters laf geldiğinde sen kimsin geçmişimi sorguluyorsun diye üsteleseydi kimse ağzını açamazdı o kıza karşı en başta kendini gizlemiş ezmiş.

Kalabilir otelde orada burada bundan kime ne evleneceği adamı ilgilendirmez ha merak mı ediyor açık açık dersin ben buyum diye istiyorsa beraber yol alırsınız istemiyorsa tekmeyi basarsın senin ne haddine ne densiz diye.

Şimdi yalan dolana giren arkadaşın ne olacak aileye kadar gidince olay güya sessiz sedasız hal edecekti değilmi?
 
Eşinizin karışmasına bir şey diyemem yılların dostluğu var, artık kardeş gibiler ve üstelik evlendiği kişi ile de büyük ihtimalle sürekli görüşme halinde olacaksınız ve oda arkadaşına yakıştıramamış demek ki en iyi yolu da bu bilgileri edinmekte bulmuş ancak esas sorun bu memlekette emniyete bile güven kalmadı, şimdi benim oturduğum apartmanda ciddi bir sorun olsa ihbarda bulunsam o ihbarı yaptığım aileden birisi gitse emniyete sorsa istediği bilgileri, ihbarcıyı öğrenecek demek ki...

Otel, hastane, sağlık ocağı, polis vb. girişlerdeki tüm bilgiler alınır ve kayıt edilir ancak bu bilgiler ancak ciddi bir soruşturma halinde savcılık kararı ile verilir, şimdi kız gitse o bilgileri verdikleri için savcılığa suç duyurusunda bulunsa eşin dahil bir çok kişi gümbürtüye gider.... İlginç.
 
otelde kalan insanların bilgileri emniyetin sayfasında görülüyor..,,

çünkü aranan suçluların çoğu bu kayıtlarla bulunuyor..ayrıca yaşı 18 den küçük

kızların kalmasını böyle araştırıyor polis..yani anlarsınız fuhuş falan mı

var diye....gelelim konu hakkındaki yorumuma...

eşinizin kız hakkındaki bilgiye ulşama imkanı varmış..ulaşmış

ve bunu arkadaşıyla paylaşmış..usül yöntem doğru ya da değil ben

eşinizin arkadaşını uyarmasını doğru buluyorum...15 yıllık bir hukukları varmış..

arkadaşını uyarmak istememsi suç olmasa gerek...

gıyabında emre dediğiniz kişi de en az bahsi geçen kız kadar

samimiyetsiz ve yalancıymış..bu ilişki bence zaten baştan hatalı...

birbirlerine uymadıkları birbrlerinden herşeyi gizlemelerinden belli...

samimi değiller,olaya sadece artık zamanı geldi evlenmemiz lazım yeter artık

başı boş azgın boğalar gibi gezindiğimiz psikolosijiyle baktıklarını düşünüyorum...

nişan olur ya da olmaz birbirlerine dürüst olurlar ya da olmazlar eşinizi

senin yüzünden bunlar oldu demeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum..

yetişkin bir birey olarak yaptğını davranışın varsa eğer sprumluluğunu alacak yaştadır...

ben demiştim sana diyip ortamı germemenizi öneririm...
 
Bi insanın geçmişi yalnızca kendini ilgilendirir.Müstakbel eşine geçmişinden bahsedip bahsetmemek de kendi tasarrufundadır.
3. kişilerin bu konuda hiçbir hakkı sözkonusu değildir.

Kapak atmak da erkeği üstün gören,utanç verici bi deyimdir.
Bu arada belki kız hakikaten bişey yaşamamıştır,yanlış anlaşılcağını düşünüp anlatmamayı seçmiştir.Gene bu seçim sadece kendisini ilgilendirir.
 

erkek arkadasıyla otelde kalmıslardır, olamaz mı?
emre bey kız arkadaşlarıyla eve gidiyordur, diğer bayan ise erkek arkadaşıyla otele.
hem eşinin bu tutumuna anlam veremedım, nasıl araştırabılır yahu?

ayrıca otelde bir şeyler yapsalar bıle, kız emreye '' ben bakıreyım '' mı demiş?
eşiniin davranışı hiç doğru değil.
 
Son düzenleme:

Erkeği üstün gören değil kadının kendini aşağaladığı ezdiği sırf evlenmek için kendini et parçası olarak gördüğü iğrenç bir eylemdir. Üniversite de ve çevrenizde göremediyseniz genitale bakın görürsünüz ki oradakiler kendilerine bile dürüst değiller. Bu kadınlar oldukça erkeklerin aman demesi normaldir kimsede ben buyum demiyor kadının bu gün bu halde olması kapakçı zihniyettir.
 

Sırf evlenmek için kendini et parçası olarak gören zihniyetin bi dalı bu kadınlar bence.Diğer daha büyük dal da evlenmeden olmaz zihniyetidir.Bu tartışma uzar gider,sonuçta ceza yeriz.
Bence esas kapak atanlar da erkeklerdir.
Sen önüne gelenle gez,toz,ye,iç,yat,kalk.Sonra bana eş,çocuklarıma anne olcak ahlaklı(bakireysen üstün ahlaklısındır bu memlekette) bi kadın bulup evleneyim.

Yetmesin arkadaşımın müstakbel karısının da geçmişini de didik didik ediyim.

Soralım bakalım sevgili Emre'ye,geçmişte ilişki yaşadığı ama arkasında durmayıp müstakbel eşiyle paylaşmadığı kaç kadın var?
 
Son düzenleme:
Ay ne ayıp bir şey ya kusura bakmayın ama bu o kız ve erkek arkadaşı arasında bir şey yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…