Kesinlikle bu işler çetrefilli işler kardeşine bile karışmıyacaksın ben kardeşime karıştım onun mutluluğu için boyumun ölçüsünü aldım.
Sırf evlenmek için kendini et parçası olarak gören zihniyetin bi dalı bu kadınlar bence.Diğer daha büyük dal da evlenmeden olmaz zihniyetidir.Bu tartışma uzar gider,sonuçta ceza yeriz.
Bence esas kapak atanlar da erkeklerdir.
Sen önüne gelenle gez,toz,ye,iç,yat,kalk.Sonra bana eş,çocuklarıma anne olcak kadar ahlaklı bi kadın bulup evleneyim.
Yetmesin arkadaşımın müstakbel karısının da geçmişini de didik ediyim.
Soralım bakalım sevgili Emre'ye,geçmişte ilişki yaşadığı ama arkasında durmayıp müstakbel eşiyle paylaşmadığı kaç kadın var?
Birincisi sizin eşinize ne? Neden kıza takmış bu kadar onu niye ilgilendiriyor ki hayret bir şeyİkincisi geçmiş geçmişte kalmıştır neden bu denli sorun ediliyor? Üçüncüsü en büyük suç kızda, geçmişini didikleyen, üstüne vazife olmayan işlerle uğraşan kişilerle muhatap oluyor. Önce sizin o işgüzar kocanızı bir güzel terslemeli, sonra da geçmişine bu denli kafayı takmış eş adayına yalan söylemek yerine gerçekler neyse onu söylemeli. Zaten geçmişine göre yaşayacak adamdan da hayır gelmez.
Ne büyük ahlaksızlıktır bu ? Ne iğrenç bir çiftestandarttır bu ? Herkesin özeli kendinedir, yeni bi ilişkiye başlarsın çekersin geçmişe bir çizgi gerekirse telefon numaranı da değiştirirsin kime ne yahu ? Yok otelde kalmış yok bir sürü sevgilisi olmuş .. Kızın ahlakını namusunu didiklemek kimseye düşmez. Çok sinirlendim. Böyle işgüzarlık duymadım yahu. O kızda biraz olsun gurur varsa rezil eder sevgilisini çeker gider. Adamın alnını karışlarım ben ne demek benim geçmişimi didiklemek ?Erkekler her haltı yerken ohh beline kuvvet, kadın yapınca namussuz ... Rezil bi zihniyet.. çok rezil..
Emre yaşar veya yaşamaz, arkasında durur ya da durmaz dedin mi dedin.Yaşadığı kadınlar kız değilim zaten dediği kadınlar değilmi, önüne gelenle yatan gezen tozan kadınlar ne ayak? Canları istedikçe bakire kızla mı birlikte oluyorlar onlar sanki bilmiyorlar mı kadınların ne kapakçı olduklarını ne yalanlara başvurduğunu vs. eee evlenince böyle kadında istemiyor ki kadın arkasında dursa diktirmeye vs. koşmasa ağızların payını veririz bu erkeklerin ama bizim ülkemizde maalesef üni. bitti yada evlilik zamanı geldi koş diktir bişey yap kekle mantığı var arkasında duramayacaksan yaşama ama gerçi onlara göre buda arkasında durma ya neyse.
Emre yaşar veya yaşamaz kişi kendine dürüst olacak ezdirmeyecek. Emre ye sen kimsin kendikileri bir say diyemiyorsan seni öyle ezerler tabi dik duracaksın ailen çevren desteklemiyormu yaşama yada bende bir bireyim kendi haklarım var de yaşa yaşayacağını erkekler işte bu kapakçılar yüzünden şüphe ediyor keklenmek istemiyor.
Bu gün kadın bu halde ise işte erkek yapıyor bende yaptım ne var yada diğer sahtekar olgular yüzündendir bu kadar prim vermeyin şu erkek milletine ya.
yorumların çoğunu şaşkınlıkla okudum, sırf karşınızdaki kadın diye anlamsızca bir savunma modundasınız... yok emrede ne haltlar yemiştir, yok sen eşine dikkat et, eşin neden araştırıyor, ona ne ? bi kendinize gelin yaa... erkekler durup dururken bi kadından bu şekilde şüphelenmezler, adamın vardır bir bildiği ki şüphelenmiş, araştırmış.. hatırlarsanız bunun en güzel örneğini bi kaç hafta önce (arkadaşın ismini hatırlayamadım) ben bu arkadaşından hoşlanmıyorum, onunla görüşmek istemiyorum, bize gelmesin, demiştide eşine sonradan altından neler çıkmıştı, hatırlarsınız umarım...
hem ne biliyorsunuz daha önceden arkadaşını uyarmadığını, belki uyardı ve kızı araştırmaya karar verdiler..
kız belki hiç birşey yapmadı -ki bence hiçte masum değil bu kız, o zaman niye sakladı yaşadıklarını, neden tlf. numarasını hemen değiştirdi, hem neden bir erkekle aynı otel odasında kaldı? diyorsunuz ya belki bir erkek arkadaşıyla kalmıştır, aralarında bir şey olmamıştır. olmaz öyle şey hiç bir kadın-erkek hemde yaşadıkları şehirde otele sadece uyumak için gitmez...
ne yaşadıysa yaşadı, anlatacaktı olanları, tabiki tüm seceresini döksün demiyorum, emreyi ilgilendiren kısımları anlatacaktı, sonra başlayacaktı bu ilişki bu kadar basit
otel kayıtları sadece türkiyede değil tüm dünyada gece yarısından sonra emniyete kontrol amaçlı gönderilir ve Savcılık kararıyla tek bir merkezde toplanan bu belgeden kişinin hangi otellerde konakladığı hakkında bilgi alınabilinir. fakat bu bilgilere ulaşabilmek Sadece savcılık izniyle yapıla bilinir.
bu durumda savcılık kararı olmadan, araştırma izni olmadan kişinin özel yaşamına ilişkin bilgi toplanması ki birde onun devlet kurumu üzerinden yapılması yasaktır!
o kız biraz zeki olsa özel yaşamının ihlalinden şikayet etmekle kalmayıp eşinize tazminat davası açsa haklı çıkar!
yorumların çoğunu şaşkınlıkla okudum, sırf karşınızdaki kadın diye anlamsızca bir savunma modundasınız... yok emrede ne haltlar yemiştir, yok sen eşine dikkat et, eşin neden araştırıyor, ona ne ? bi kendinize gelin yaa... erkekler durup dururken bi kadından bu şekilde şüphelenmezler, adamın vardır bir bildiği ki şüphelenmiş, araştırmış.. hatırlarsanız bunun en güzel örneğini bi kaç hafta önce (arkadaşın ismini hatırlayamadım) ben bu arkadaşından hoşlanmıyorum, onunla görüşmek istemiyorum, bize gelmesin, demiştide eşine sonradan altından neler çıkmıştı, hatırlarsınız umarım...
hem ne biliyorsunuz daha önceden arkadaşını uyarmadığını, belki uyardı ve kızı araştırmaya karar verdiler..
kız belki hiç birşey yapmadı -ki bence hiçte masum değil bu kız, o zaman niye sakladı yaşadıklarını, neden tlf. numarasını hemen değiştirdi, hem neden bir erkekle aynı otel odasında kaldı? diyorsunuz ya belki bir erkek arkadaşıyla kalmıştır, aralarında bir şey olmamıştır. olmaz öyle şey hiç bir kadın-erkek hemde yaşadıkları şehirde otele sadece uyumak için gitmez...
ne yaşadıysa yaşadı, anlatacaktı olanları, tabiki tüm seceresini döksün demiyorum, emreyi ilgilendiren kısımları anlatacaktı, sonra başlayacaktı bu ilişki bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?