Eşim resmen ortalığı karıştırdı :((

Kesinlikle bu işler çetrefilli işler kardeşine bile karışmıyacaksın ben kardeşime karıştım onun mutluluğu için boyumun ölçüsünü aldım.

Eşinizin isteyip istememesiyle olacak iş değil bu, uyarabilir, düşüncelerini söyleyebilir o da arkadaşının isteği doğrultusunda. Tanışma üzerinden 6 ay geçiyor hiç birşey yok, söz- nişan oluyor eşiniz atlıyor araya kızın açıklarını buldum, ben sana demiştim bu sağlam pabuç değildir der gibi..

Büyük cesaret..

Yaşadığı kadınlar kız değilim zaten dediği kadınlar değilmi, önüne gelenle yatan gezen tozan kadınlar ne ayak? Canları istedikçe bakire kızla mı birlikte oluyorlar onlar sanki bilmiyorlar mı kadınların ne kapakçı olduklarını ne yalanlara başvurduğunu vs. eee evlenince böyle kadında istemiyor ki kadın arkasında dursa diktirmeye vs. koşmasa ağızların payını veririz bu erkeklerin ama bizim ülkemizde maalesef üni. bitti yada evlilik zamanı geldi koş diktir bişey yap kekle mantığı var arkasında duramayacaksan yaşama ama gerçi onlara göre buda arkasında durma ya neyse.

Emre yaşar veya yaşamaz kişi kendine dürüst olacak ezdirmeyecek. Emre ye sen kimsin kendikileri bir say diyemiyorsan seni öyle ezerler tabi dik duracaksın ailen çevren desteklemiyormu yaşama yada bende bir bireyim kendi haklarım var de yaşa yaşayacağını erkekler işte bu kapakçılar yüzünden şüphe ediyor keklenmek istemiyor.

Bu gün kadın bu halde ise işte erkek yapıyor bende yaptım ne var yada diğer sahtekar olgular yüzündendir bu kadar prim vermeyin şu erkek milletine ya.

keşke baştan böyle bir araştırma yapmasaymış.. ama kız hakkında öğrendiklerinde arkadaşından saklaması rahatsız ederdi o saatten sonra.. böyle durumlarda , aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık , tükürmeye kalkışmamak en iyisi..

otel kayıtları sadece türkiyede değil tüm dünyada gece yarısından sonra emniyete kontrol amaçlı gönderilir ve Savcılık kararıyla tek bir merkezde toplanan bu belgeden kişinin hangi otellerde konakladığı hakkında bilgi alınabilinir. fakat bu bilgilere ulaşabilmek Sadece savcılık izniyle yapıla bilinir.

bu durumda savcılık kararı olmadan, araştırma izni olmadan kişinin özel yaşamına ilişkin bilgi toplanması ki birde onun devlet kurumu üzerinden yapılması yasaktır!

o kız biraz zeki olsa özel yaşamının ihlalinden şikayet etmekle kalmayıp eşinize tazminat davası açsa haklı çıkar!

eşin cok ayıp etmiş ona neki sonucta kendisimi evleneek ne kadr büyük ayıp bu
Buyuk terbıyesızlık

Ne büyük ahlaksızlıktır bu ? Ne iğrenç bir çiftestandarttır bu ? Herkesin özeli kendinedir, yeni bi ilişkiye başlarsın çekersin geçmişe bir çizgi gerekirse telefon numaranı da değiştirirsin kime ne yahu ? Yok otelde kalmış yok bir sürü sevgilisi olmuş .. Kızın ahlakını namusunu didiklemek kimseye düşmez. Çok sinirlendim. Böyle işgüzarlık duymadım yahu. O kızda biraz olsun gurur varsa rezil eder sevgilisini çeker gider. Adamın alnını karışlarım ben ne demek benim geçmişimi didiklemek ? Erkekler her haltı yerken ohh beline kuvvet, kadın yapınca namussuz ... Rezil bi zihniyet.. çok rezil..

yorumların çoğunu şaşkınlıkla okudum, sırf karşınızdaki kadın diye anlamsızca bir savunma modundasınız... yok emrede ne haltlar yemiştir, yok sen eşine dikkat et, eşin neden araştırıyor, ona ne ? bi kendinize gelin yaa... erkekler durup dururken bi kadından bu şekilde şüphelenmezler, adamın vardır bir bildiği ki şüphelenmiş, araştırmış.. hatırlarsanız bunun en güzel örneğini bi kaç hafta önce (arkadaşın ismini hatırlayamadım) ben bu arkadaşından hoşlanmıyorum, onunla görüşmek istemiyorum, bize gelmesin, demiştide eşine sonradan altından neler çıkmıştı, hatırlarsınız umarım...

hem ne biliyorsunuz daha önceden arkadaşını uyarmadığını, belki uyardı ve kızı araştırmaya karar verdiler..

kız belki hiç birşey yapmadı -ki bence hiçte masum değil bu kız, o zaman niye sakladı yaşadıklarını, neden tlf. numarasını hemen değiştirdi, hem neden bir erkekle aynı otel odasında kaldı? diyorsunuz ya belki bir erkek arkadaşıyla kalmıştır, aralarında bir şey olmamıştır. olmaz öyle şey hiç bir kadın-erkek hemde yaşadıkları şehirde otele sadece uyumak için gitmez...

ne yaşadıysa yaşadı, anlatacaktı olanları, tabiki tüm seceresini döksün demiyorum, emreyi ilgilendiren kısımları anlatacaktı, sonra başlayacaktı bu ilişki bu kadar basit

aynısını yazacaktım hazır yazılmışı varmış

bence eşi tam zamanında doğru olanı yapmış evlendikten sonra ortaya çıksa düşünemiyorum bile neler olacağını söylede o kıza tekmeyi vursun bence yalan söylediği için

eşinize ve oradakı arkadaşına neki ?

böle karakterleri gıcık oluyorum helede erkeklere ,erkek dedigin biraz agır olur demiya,bune böle dedikodu arar gibi

ben kızın yerınde olsam o emreyı kendım bırakıdım geçmişim senı ilgilendirmez bitti .

kişileri bence tanıştıkları an dan sonrası ilgilendırır

hey allamya kızı tefe koyucaklar otelde kaldı dıye ne insanlar varya

o emrede kaçın kurasymışki kafası fesatlıga çalışmış ben olsam kıza derdımkı sen bırak bu emreyı bundan bi cacık olmaz

Emre yaşar veya yaşamaz, arkasında durur ya da durmaz dedin mi dedin.
Konu kadın olunca niye her yaşadığının arkasında durmak zorunda?
Sen bütün geçmişinin %100 arkasında mısın?Tek bi hata,yanlış ya da anlatmak istemeyebilceğin bişey hiç mi yaşamadın?
Senin meselen şu:
Herkes benim yaptığım gibi geçmişinin arkasında dursun,benim hayatım bu toplumda norm ve normal haline gelsin.
Sen durabilirsin,demekki öyle bi karakterin,cesaretin,eğitimin,maddi gücün ve öyle bi çevren var
Aynı koşullara sahip olmayan kişiler dürüst olamıyosa,bu sadece kendilerinin bilceği iştir.
Senin niye dürüst değilsiniz diye çıkışman,kapak atma,kekleme gibi ilginç deyimler kullanman bişey değiştirmez.
O hayatı yaşıcak,o adamlarla evlenip aynı evde oturcak o kadınlar,sen değilsin.
Ha bu ülkede bişeyler değişcekse,senin gibi durabilenler sayesinde değişcek,orası ayrı mesele.

bende sizin yorumunuzu şaşkınlıkla okudum

bence emre istemiştir araştırmasını eşin neden kendi kendine o kadar uğraşsın ki rica etmiştir o da bakmıştır.. ama emrenin yaptığı çok yanlış herkesin zamanla hayatından bazı olaylar geçer sonuçta geçmişiyle nişanlanmıyor bugünü ve geleceği alakadar etmeli onu geçmişte bir ilişkisi olmuş olabilir hangimiz ilk çıktığımızla evleniyoruz ki otel olayı biraz sıkıntılı ama elbette vardır onunda bir açıklaması oturup güzelce konuşmaları lazım seviyorsa ne olursa olsun kabullenir namusu iki bacak arasında arıyorsa da zaten bitmeli ilişkisi dediğim gibi geçmişte ne yaşadığı değil bugünü önemli herkes hata yapabilir...

yok canım ya hepımızın kankası arkadası esı dostu var benım evlenmeyecegım adamı ben gıdıp ne arastıracagım afedersınde benmı alacagım yatagıma

bu arkadasın eşi terbiyesliz yapmış hangi yüzle soylemıs arkadasına soyle boyle dıye

Ayrıca bır cogumuz eslerımızle evlendık te baska hıc bırıyle opüşmedikmi

Sorumlu sen değilsin ki..
Sen kıza bırakmışsın gerçekleri söylemeyi, o da gerçekleri söylemek yerine saklamış. Zaten bi ilişkide böyle şeyler baştan saklanıyosa er ya da geç çıkardı bişey. Evlendiklerinde öğrenseydi daha fenaydı bence. Şimdi ortada yenilmiş içilmiş bişey yok, Emre istemiyosa atar yüzüğü bu kadar..
Eşiniz heralde bu arkadaşını çok seviyo ki , kızın yaptıklarını gözüne sokmuş.
Ama anlamadığım şu, bi insan geçmişinde her şeyi yapabilir, önemli olan geleceğidir. Şİmdi kız gerçekten Emreyi seviyosa yazık olacak:26:
İnşallah hayırlısı olur

eşinizin yaptığı şey yasal olarak bir suç, umarım kız eşinizden ve ona yardım eden emniyetteki arkadaşından şikayetçi olur ve birdaha insanların hayatlarına burunlarını sokmamayı öğrenirler. her şey insanlar için hata da yapılabilir, kötü ilişkiler de yaşanabilir ama kimse bunları sırtında taşımak zorunda değil pişmanlığını yaşar geçmişe bir çizgi çeker ve kendince doğru bir hayat sürmeye başlayabilir, nereden biliyorsunu belki kız emreye anlattı adam kabullendi ama artık arkadaşlarıda bildiği kız hakkında kötü şeyler söylediği için kaldıramayıp ayrılacak, ne kadar büyük günahların altına giriyorsunuz çok yazık. burada hala kız sağlam ayakkabı değil falan diyerek kızın günahını alan arkadaşlara da bir dakika gözlerini kapatıp ne yaptıklarını düşünmelerini öneriyorum yapılan şey hem ayıp hem günah bana göre, umarım o kız geçmişini bırakıp mutlu olabileceği güzel bir yuva kurar

Son düzenleme:

kesinlikle o kızın bu durumdan haberdar edilmesi gerekir. tazminat davası açmalı... böyle şey olur mu ya... o zaman "emniyette yakını(!)" olan herkes sevgilisini, sözlüsünü, nişanlısını araştırsın madem.

birde tahmin yürüteyim

eşin senden duymus olsa gerek bir takım gercekleri gecmişi değilmi?
Durup dururken aıle sorusturulması varken kızın seceresını neden doksunler ortalıga

bende şaşırdım yazdıklarınızı 0kuyunca doğrusu
sıf kadın dıye yersiz savunma yapmamışki kimse herkez kendı düşüncesini savunmuş sadece
kadın naptıysa yaptı geçmişinde bu ıkısını ılgılendırr yaşadıkları... herşeyı anlatan bir erkek var gözümüzde emre karakteri oda,
yanı her otelde kalanlar bişilermi yaşıyo ? bende istanbulda yaşıyorum pek hala dışarda bir otelde arkadaşımla kalabılırım
dışarı çıktın eglenmeye gittin dıyelım kı gece 3 de 5 de evemı dönülcek ? gidersin en yakın yerde kalırsın herkez abazamı ?
ne dıcektı kız emre bılıyomusun ben gecen şu tarıhlerde otelde kaldım arkadaşımla ama yanlış anlamamı ? gereksız bır sohbet bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…