yorumların çoğunu şaşkınlıkla okudum, sırf karşınızdaki kadın diye anlamsızca bir savunma modundasınız... yok emrede ne haltlar yemiştir, yok sen eşine dikkat et, eşin neden araştırıyor, ona ne ? bi kendinize gelin yaa... erkekler durup dururken bi kadından bu şekilde şüphelenmezler, adamın vardır bir bildiği ki şüphelenmiş, araştırmış.. hatırlarsanız bunun en güzel örneğini bi kaç hafta önce (arkadaşın ismini hatırlayamadım) ben bu arkadaşından hoşlanmıyorum, onunla görüşmek istemiyorum, bize gelmesin, demiştide eşine sonradan altından neler çıkmıştı, hatırlarsınız umarım...
hem ne biliyorsunuz daha önceden arkadaşını uyarmadığını, belki uyardı ve kızı araştırmaya karar verdiler..
kız belki hiç birşey yapmadı -ki bence hiçte masum değil bu kız, o zaman niye sakladı yaşadıklarını, neden tlf. numarasını hemen değiştirdi, hem neden bir erkekle aynı otel odasında kaldı? diyorsunuz ya belki bir erkek arkadaşıyla kalmıştır, aralarında bir şey olmamıştır. olmaz öyle şey hiç bir kadın-erkek hemde yaşadıkları şehirde otele sadece uyumak için gitmez...
ne yaşadıysa yaşadı, anlatacaktı olanları, tabiki tüm seceresini döksün demiyorum, emreyi ilgilendiren kısımları anlatacaktı, sonra başlayacaktı bu ilişki bu kadar basit
Kızın yaşadıkları hoş değil tabii ama eminim eşinizin arkadaşı benzer şeyler yaşamış olsaydı lafı bile olmazdı erkek ya hani :)
Bence kız anlatmamakla en doğrusunu yapmış asıl o zaman mide bulandırıcı olurdu. Bazı ilişkilerim oldu ama benim özelim, senin bilmeni gerektiren bir durum yok demeli ve uzatmamalıydı.
Eşinizin yaptığını asla tasvip etmiyorum bu tip insanlardan hiç hoşlanmam. Vakti zamanında hataymış olmuş bu kızı idam mı edelim, hoşuna mı gidecek yani?
Her ne kadar çok tutucu bir insan olsam da ben kadın ve erkeğin dinen bu tip durumlarda ceza bakımından eşit olduğundan yola çıkarak günümüzde namus abidesi erkeklerin önce kendilerine bakmalarından yanayım.
Kız gerçekten art niyetli ve eşinizin arkadaşına kaptırmaya çalışıyorsa şayet o zaman bir şey diyemem ama gerçekten iyi niyetle yola çıktıysa yazık etmiş eşiniz.
Bu saatten sonra kesinlikle evlenmesinler arkadaşı eşinizin yüzüne nasıl bakacak? Çok üzüldüm, çok günah...
bu saatten sonra evlenseler bıle, emre bey her kavgasında kızın yüzüne vuracak bu durumu
işte erkeklere bu yüzden bazı şeyler söylenmemelı
herkes her şeyi bilmek zorunda değil
geçmiş, adı üzerinde...geçmişte bir otele gitti diye bu o kadının kötü oldugu anlamına gelmez
o ankı durumu, ruh halını ve bulunma durumunu allah bilir.
tıpkı erkeklerın yaptıgı gibi.
Allah hepimizi boyle basiretsiz sevgililerden, hadsiz arkadaslarindan, meslek ahlaksiz emniyetteki bi arkadaslardan korusun..
Belki kiz asik oldugu, sevdigi, evlenmeyi dusundugu veya dusunmedigi ama asik oldugu adamla ozel bi gece gecirmek istedi. Belki sadece sarildi uyudu, belki diledigince yasadi. Kime ne?
Napcakti kiz. Nisanlanmadan once seceresini mi cikarcakti kalem kalem. Bi kadin nasil bi kadina boyledi asagilayici bi muameleyi layik gorur anlamiyorum. İnanamiyorum burdaki bazi yorumlara.
İnsallah kiz once basiretsiz sevgilisine, sonra hadsiz esine ve ahlaksiz emniyetteki arkadasa hadlerini bildirir..
yalan söylemek ne zamandan beri mazur görülür oldu bende onu anlamıyorum aynısını bir erkek yapsaydı %100 eminim burdaki herkes as kes derdi.
yalan söylemek ne zamandan beri mazur görülür oldu bende onu anlamıyorum aynısını bir erkek yapsaydı %100 eminim burdaki herkes as kes derdi.
bu saatten sonra evlenseler bıle, emre bey her kavgasında kızın yüzüne vuracak bu durumu
geçmiş, adı üzerinde...geçmişte bir otele gitti diye bu o kadının kötü oldugu anlamına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?