Ne normali canm o parayı birine borç verdiğini söyle ya da harca bir daha o pataya güvenemesin. ne var sağlık bu sonuçta çok yazık kendiniz yaptırmayınArkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Öküz herifArkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Gece koynuna girmeye yeltendiğinde ona bekarlık zamanından kalan sol elinin koynuna girmesini söyleyebilirsin. Kendisi anlıcaktır olayıArkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Evlisiniz bide nasıl dişini yaptırmaz o paraya nie gözünü dikmişki acaba senden o parayı zor zamanlarda istedide senmi vermedin belki ondan olabilir ama normal hisleriyse değer vermiyor sana bunu anladımArkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Bu saatte kahkaha atmak çok uygun değil ama komşular rahatsız oluyor lütfen yorumlarımıza dikkat edelimGece koynuna girmeye yeltendiğinde ona bekarlık zamanından kalan sol elinin koynuna girmesini söyleyebilirsin. Kendisi anlıcaktır olayı
Vay be helal olsun korkulur sendenMadem öyle sende yaptığın işler için günlük ödeme talep et. Bedava gündelikçi yok bu devirde. Sen dişini kendin yaptıracaksan o da yaptığın iş güç için gündeliğini ödesin...
Böylelerinin kuru fasulyesine taş doldurup bütün ön dişlerini kıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?