• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sadece bana karşımı tutumlu ?

Aylık ödemeleri mi var acaba sorun ne ?
Parası maaşı mi az.Ev kirasi faturalar erzak vb ne kadar kalıyor eline ev gecindirmek zor iş nakit 3bini var mi?
Yerinizde olsam ev hanimiysam o parayı vermem eşimin yaptirmasi lazım.
Bir dw burda yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz yatagina giriyoruz gündelikçi para ister diye yorumlar var ama kendinizi boyle gormeyin ne gündelikçisi siz o evin sahibisiniz cocugun annesisiniz mesela bu bakış açısı yanlış. Hayati paylasmak evlilik.
Cevremde cok duyuyorum bu sekilde fatura çok geldi sana üst baş alamam vb.boyle adamlar çok en guzeli calis yorul parani kazan her kadın çalışmalı.

Bence durumu yoksa o parayı söyleyebilir ama durumu varsa ve öyle bir şey söylüyorsa ben çok alınıp üzülürdüm.Ve kendi paramla yaptırırdım dişimi ona da minnet etmezdim.

Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Valla bu erkekler kendileri saçma sapan harcama yaparlar sonra kadın musrif olur. Hepsi aynı hepsi.

Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Normal desek inanır mısın bacısı.essemis tam.

Back
X