- 26 Ekim 2018
- 128
- 18
- 13
- 42
- Konu Sahibi Kordugummm
-
Evt bu başıma gelmez derdim buda geldi büyük olasılıklacanim benim uzulme sen. eger oyleyse. senin gibi bir kadina anneye yaptiginin. bedelini oder
Ama geri adım atmayın derim içinde olan insan emin olun her fırsatta yapacaktır, karakter meselesi bu yada karaktersizlik diyelim. Allah sabır versin bir an önce kurtulmanız dileğiyle
amin cnm..Evet resimde i potansiyel var meslegi gereği birde avantajlı.allah biliyo artık inşallah gerçekler çıkarda bende yolumu bulurumAma geri adım atmayın derim içinde olan insan emin olun her fırsatta yapacaktır, karakter meselesi bu yada karaktersizlik diyelim. Allah sabır versin bir an önce kurtulmanız dileğiyle
Eşimde diyecektim resim yazmisimHa
amin cnm..Evet resimde i potansiyel var meslegi gereği birde avantajlı.allah biliyo artık inşallah gerçekler çıkarda bende yolumu bulurum
Mesleği nedir acaba avantajlı dediğiniz için merak ettimEşimde diyecektim resim yazmisim
Denizci,evden benden uzak demek istedim cnmMesleği nedir acaba avantajlı dediğiniz için merak ettim
Hımm anladım, hayırlısı olsun hakkınızda, inş atlatırsınız kendinizi yıpratmadanDenizci,evden benden uzak demek istedim cnm
Amin cnm inşallah gerçekler öğrenirim herşey cikarHımm anladım, hayırlısı olsun hakkınızda, inş atlatırsınız kendinizi yıpratmadan
bak canim. benim 4 cu cocugum olcak basimdan cok kotu bir olay gecti. biraz uzun olcak yazin. cocuklari alip memlekete gittim tatile. esim. arkadslariyla ufak bir kacamak yapmis masya. geln kadinla konusmus. allah bu ya ben. gelince 1 ay sonra allah bu ya yakaldim bosanacaktim ama cocuklarim icin ypamadim onun aglamasi pismanligi. kendini ispat etmeye calismasi benim icimdeki atesi sondurmedi. belki beni. aldatmmistr. yada aldatmamistr ona dedigim sey. allah sana. oyle bir an yasatsin ki benim ne his ettgimi yasadigimi anlarsin. ben calistigim bir donem isten cikmistim istifa etmistim is yerinde bir abi numarami bulmus. guya beni merak etmisti esimin haberi vardi ama adama demedigiimz kalmamisti. sen kimsin merak ediyorsun gibi bende cok kizmistim neyse oyle gecmis adam. benim numarami silmis engellemis. ve gun geliyor hatini esine veriyo kadin bakiyor engelenen numaralada benim numaram var bana mesajlar atiyor esimle ilskiniz var gibisinden cirkin soylenimlerde bulunuyor allah bu ya esim polis oldugu icin numarayi. veriyorm olayi sica sicagina anlatiyorm o an onun yuz ifadesi uzuntusu cok degisikti. ortada yanlis anlasilma oldugu cok kesindi neyse dokumanlar arama listesi su bu deerken hic bir baglantimin olmadigi kesinlesiyor. kadin da. zaten zarf atiyor acaba gibisinden sonra ozur diliyor benden esimden gelip benden tekrar ozur diliyor. ben ona. soyle dedim ben senin yaptigini asla yapmam. ben sana 7 yilimi verdim keske sende guvenimi sarsmasaydin dedim suan her attigi adimi aoyluyor buraya. gideyim. mi beraber gidelim beraber yapalim. allah iste ilahi adalet bu ornegi verdim cunku uzulmeye degmiyorEvt bu başıma gelmez derdim buda geldi büyük olasılıkla
Cnm uzuldum sende üzülmüşsün cok..Ve ilahî adalet o duyguyu oda yaşamış neyseki yuvanızı yıkacak kadar sarsıcı sonuçları olmamis..Ve eşim sana açıklama yapmış bende oda yok sırra kadem bastı sanki ortada sebep yokken küfredip hakaret edip birde bunlar çıkınca sessiz takılıyo..7 yıllık kocam 3 sene arkadaşlık 10 senemi verdim ona bana revami..allah'a havale ediyorum gerçekten çarem yok şuan..
bak canim. benim 4 cu cocugum olcak basimdan cok kotu bir olay gecti. biraz uzun olcak yazin. cocuklari alip memlekete gittim tatile. esim. arkadslariyla ufak bir kacamak yapmis masya. geln kadinla konusmus. allah bu ya ben. gelince 1 ay sonra allah bu ya yakaldim bosanacaktim ama cocuklarim icin ypamadim onun aglamasi pismanligi. kendini ispat etmeye calismasi benim icimdeki atesi sondurmedi. belki beni. aldatmmistr. yada aldatmamistr ona dedigim sey. allah sana. oyle bir an yasatsin ki benim ne his ettgimi yasadigimi anlarsin. ben calistigim bir donem isten cikmistim istifa etmistim is yerinde bir abi numarami bulmus. guya beni merak etmisti esimin haberi vardi ama adama demedigiimz kalmamisti. sen kimsin merak ediyorsun gibi bende cok kizmistim neyse oyle gecmis adam. benim numarami silmis engellemis. ve gun geliyor hatini esine veriyo kadin bakiyor engelenen numaralada benim numaram var bana mesajlar atiyor esimle ilskiniz var gibisinden cirkin soylenimlerde bulunuyor allah bu ya esim polis oldugu icin numarayi. veriyorm olayi sica sicagina anlatiyorm o an onun yuz ifadesi uzuntusu cok degisikti. ortada yanlis anlasilma oldugu cok kesindi neyse dokumanlar arama listesi su bu deerken hic bir baglantimin olmadigi kesinlesiyor. kadin da. zaten zarf atiyor acaba gibisinden sonra ozur diliyor benden esimden gelip benden tekrar ozur diliyor. ben ona. soyle dedim ben senin yaptigini asla yapmam. ben sana 7 yilimi verdim keske sende guvenimi sarsmasaydin dedim suan her attigi adimi aoyluyor buraya. gideyim. mi beraber gidelim beraber yapalim. allah iste ilahi adalet bu ornegi verdim cunku uzulmeye degmiyor
Mail adresi ve şifresi varsa eşinizin maile bağlıdır o hesap. Önce mail adresi ve şifresini değiştirin giremesin . Sonra sosyal hesabın. Gece yapımı ayıkmasin . Sonra ver mehteriArkadaşlar merhaba şuan cok cok üzgünüm eşimin erkek kardeşinin hattıyla gizli face açtığı ve 26 tane kizi(+18 arkadaşlık sitesinden gibi olan)arkadaş olarak eklendiğini ogrendim..kendisi şuan yurtdışında görev gereği..Bi gün evvel o yokken makyaj yaptım diye benle delicesine kavga ve hakaret etti ve küstük ama şeytan dürttü sanki araştırdım onu ve bu çıktı yazdım ona ve fotoğraflarını attim kızların cevap yok halen..gördü ama yazmadı saatlerce bende sinirlenip sildim onu..şifresini bilmiyordum face in ama arkadaşları kötü görünüyor yani ve yalanci bir hesap..Ne yapmam gerek şaşırdım ailesini aradim kardeşi ben yaptık onu diye savundu ama bu hat hep eşimde.
boylesi daha. zor hemde vok zor kaybetme korkusu. yok desem olmuyor var desem hic olmuyor siZ esinizi takip edin. o suanda sizin ispat edrmeyecegini. dusunuyor. ya ne bileyim boyle onun illaki. zaaflari vardir. bence siz takipte kalin. bagirarak seni bosayacam diyerek bisey gecmiyor ele unutmus gibi yapin cok iyi davranin. ama ensesinde olun. bence patlak verecek diger tarafta nasil olsa. anladi ispatlamasin diye. kendini saglama alacakCnm uzuldum sende üzülmüşsün cok..Ve ilahî adalet o duyguyu oda yaşamış neyseki yuvanızı yıkacak kadar sarsıcı sonuçları olmamis..Ve eşim sana açıklama yapmış bende oda yok sırra kadem bastı sanki ortada sebep yokken küfredip hakaret edip birde bunlar çıkınca sessiz takılıyo..7 yıllık kocam 3 sene arkadaşlık 10 senemi verdim ona bana revami..allah'a havale ediyorum gerçekten çarem yok şuan.
Cnm tel numarasına bağlı hesap o ..benim ve tanıdıklarının bildiği hesabının şifresini biliyorum ama bağlı değil ona..ben bakarım diye göze almamıştır öyle bi bağlantıMail adresi ve şifresi varsa eşinizin maile bağlıdır o hesap. Önce mail adresi ve şifresini değiştirin giremesin . Sonra sosyal hesabın. Gece yapımı ayıkmasin . Sonra ver mehteri
Ben dava açmadan durabilcemmi bilmiyorum ki öyle takipte olayim valla bi kötü huyum var hic tetikte olamıyorum yüzüne vururum ne varsa ve kaybeden olurum ama bilmiyorum şuan kafam allak bullakboylesi daha. zor hemde vok zor kaybetme korkusu. yok desem olmuyor var desem hic olmuyor siZ esinizi takip edin. o suanda sizin ispat edrmeyecegini. dusunuyor. ya ne bileyim boyle onun illaki. zaaflari vardir. bence siz takipte kalin. bagirarak seni bosayacam diyerek bisey gecmiyor ele unutmus gibi yapin cok iyi davranin. ama ensesinde olun. bence patlak verecek diger tarafta nasil olsa. anladi ispatlamasin diye. kendini saglama alacak
Keşke hiç caktirmayip önce deneseydiniz. Hala bence sansiniz var. Tanımadığı bir profilden resimler alın ve ekleyin. Ya da arkadaşlarından birinin resimlerini çalıp aynı isimle farklı şekilde ekleyin. Mesajlaşma bölümü var herhalde sosyal hesabın. Mesajlasin. Sonra konuyu bir şekilde foto isteyin bakalım . Kiminmis hesap?. Konu yeniyse hemen şimdi yapmayinCnm tel numarasına bağlı hesap o ..benim ve tanıdıklarının bildiği hesabının şifresini biliyorum ama bağlı değil ona..ben bakarım diye göze almamıştır öyle bi bağlantı
Tetkiktedirler simdi yemezler..evt bugün oldu cnm..bugünü unutmucam zaten çok sık kullanıldığını zannetmiyorum gerçi belli olmazKeşke hiç caktirmayip önce deneseydiniz. Hala bence sansiniz var. Tanımadığı bir profilden resimler alın ve ekleyin. Ya da arkadaşlarından birinin resimlerini çalıp aynı isimle farklı şekilde ekleyin. Mesajlaşma bölümü var herhalde sosyal hesabın. Mesajlasin. Sonra konuyu bir şekilde foto isteyin bakalım . Kiminmis hesap?. Konu yeniyse hemen şimdi yapmayin
Yok cnm en fazla 4 ay gidip 3 ay izinde oluyor aslında severdi hep aşığım derdi ama lafta demekki insan aşık olsa dayanabilir mi şu halimize cok korkunç bi gun benim icin ve o rahatca duruyor sevgi bitmiş demekki farketmedendenizci esiniz kontrati ne zamana kadar. buyuk ihtimal 8 aylikdir sakin olun saglikli dusunmeniz icin zaman var. sizi cok iyi anliyorum su an ofke kontrolunuz yok gibi ama lutfen iyi dusunerek kararlar alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?