- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kordugummm
-
Bir bayanın daha başına gelmişti aynı şey onun eşide kardeşimin demişti sonra şifresini değiştirmiş eşi telefona geliyo şifre kodu ordan anladı eşinin yaptığını adam da itiraf etmiştiArkadaşlar merhaba şuan cok cok üzgünüm eşimin erkek kardeşinin hattıyla gizli face açtığı ve 26 tane kizi(+18 arkadaşlık sitesinden gibi olan)arkadaş olarak eklendiğini ogrendim..kendisi şuan yurtdışında görev gereği..Bi gün evvel o yokken makyaj yaptım diye benle delicesine kavga ve hakaret etti ve küstük ama şeytan dürttü sanki araştırdım onu ve bu çıktı yazdım ona ve fotoğraflarını attim kızların cevap yok halen..gördü ama yazmadı saatlerce bende sinirlenip sildim onu..şifresini bilmiyordum face in ama arkadaşları kötü görünüyor yani ve yalanci bir hesap..Ne yapmam gerek şaşırdım ailesini aradim kardeşi ben yaptık onu diye savundu ama bu hat hep eşimde.
Allah selamet versin..sanadaoglumda, yegenimde denizci cunku yegenim 17 yildir oglum 12 yildir bu iste
Bunda kilifi cok önceden hazırlamış esim hat kardeşinin ve eşimde ilerde çıkarsa diye yaptı bence başkasının başına gelse böyle düşünürdüm diyorumBir bayanın daha başına gelmişti aynı şey onun eşide kardeşimin demişti sonra şifresini değiştirmiş eşi telefona geliyo şifre kodu ordan anladı eşinin yaptığını adam da itiraf etmişti
Başından beri hat eşimde ve kardeşinin adına gizli alınmıştı ve ben fişte o numaraya tl yüklendiğini farkettim numarayi bilmiyordum bu hattı eşim kardeşi ne izel olarak açtırmadı ama bunu biliyorum o açınca oda hattı istemiş gemide kullanmak için operatör farkli diye..Ama ekibe bu fırsat gecinceye şeytan dürtmüş sanirimBunda kilifi cok önceden hazırlamış esim hat kardeşinin ve eşimde ilerde çıkarsa diye yaptı bence başkasının başına gelse böyle düşünürdüm diyorum
Ay anlamadım ben bu adamları be kuzum dikkat et bence olay yaratma takipte kal bir müddet sonra o hesaba fake hesap açıp yazabilirsin ordan yemleyip anlarsın ama biraz durulsun ortalık ayrıca boşanmayı düşünmüyosan işin sonunda hiç kurcalama kendini mutsuz etmeBaşından beri hat eşimde ve kardeşinin adına gizli alınmıştı ve ben fişte o numaraya tl yüklendiğini farkettim numarayi bilmiyordum bu hattı eşim kardeşi ne izel olarak açtırmadı ama bunu biliyorum o açınca oda hattı istemiş gemide kullanmak için operatör farkli diye..Ama ekibe bu fırsat gecinceye şeytan dürtmüş sanirim
Amin cnm insallah kurtulurum bişekilde bu durum ve üzüntüden.aradim açmadı 3 kere.5. 6 saat dönmesini bekledim yazdiklerimi gördüğü halde dönmedi bende engelledim ulaşmak istese ulaşır ailemden.sembolik aslında benimki..gicbur yanlışımı görmedi gerek sevgililere gerekse evlulikte göremez de ama bunları yapıyor anlamıyorumEşiniz yurt dışında.O size,sizde ona uzaktasınız.İkinizde farklı sebepler bulup birbirinize yüklenmişsiniz.Onun size makyaj yaptığınız için kızması saçma ama,belliki kıskanmış.Bu olayın akabinde gelişen bu sanal aldatma meseleside bu tarafta kafanızı karıştırmış.Karşılıklı konuşmadan olmaz.Siz burada,o orada kafada kurmaya devam eder durursanız,yıpratıcı olur.Engeli mengeli kaldırın.Arayacaksa bırakın arasın.Eğer size sadık değilse zaten bu ilk değildir merak etmeyin.Sizden uzaktayken bırak sanalı,fiilen aldatsa ruhunuz duymazdı bile.Geriden takibe devam edin.Kendinizi üzüp daha fazla yıpratmayın.Geldiğinde yüzyüze konuşun durumunuzu.İki tarafta karşılıklı güven duymuyorsa birbirine evliliğe devam etmek sizi sadece yorar zaten.Allah size hayırlı bir yol gösterir inşallah.
allah büyük soyletmesin ama eger onunsa ayrılırım zaten 4 ay bekliyorum ömrüm geçiyor yanlız ve özlemle. birde aldatılmak bunu kaldiramamAy anlamadım ben bu adamları be kuzum dikkat et bence olay yaratma takipte kal bir müddet sonra o hesaba fake hesap açıp yazabilirsin ordan yemleyip anlarsın ama biraz durulsun ortalık ayrıca boşanmayı düşünmüyosan işin sonunda hiç kurcalama kendini mutsuz etme
Bu durum esini oldukca rahatlatacak bence. Donup özür dileyeceginide zannetmiyorum.Kızlar eşim annemi aramış annem dışarıdaydı inetmetiniz kapalımı hepinizin arayorum yanit yok demis annem bizi aradı babam açtı sadece 5. 6 kez aramış babamı geri döndü babam..biraz hal hatırdan sonra konu gelmis ben yapmadım oncesinde kardeşim yapmış haberim yok vs ben herşeyimi onlara(ben ve ogluma) adadım öyle bişey yapar mıyim ona kızgınım kiskandim biraz âoda bana misselleme yapıyor vs demiş(makyaj yaptım diye kızınca oluşan olumsuz duygu durumundan dolayı ) ama uğraşamam burda çok yoğunum falan deyip gururundan da taviz vermemis..yapcak olsam burda imkanım yokmu sanki demiş bilmiyorum..babam tmm oğlum ben sana güveniyorum demiş canını sikma öyleyse uzaktasınız ondan böyle oluyor galiba diye teskin etmiş esimi (hiç bir zaman karşıdakine kıyamaz zaten babam)böyle iste..beni suara aramiycani söylemiş ama aslında bugün aramis anneme arıyorum onlara ulaşamıyorum demiş..garip iste babamdan tepki gelmeyince heralde rahatladı ama bilmiyorum inanmak bazen aptalca geliyor acabalarım gitmicem yani.banadaa açıklama yapmadan bende engeli kaldırmayı düşünmüyorum ulaşamak isterse ulaşır babamdan
Öylemi dersiniz..Ne olmasi lazımdı babama da davranışlarına yön veremem ki oda böyle bir insanBu durum esini oldukca rahatlatacak bence. Donup özür dileyeceginide zannetmiyorum.
Bu arada babamı tekrar aramış babam duymamis.Bu durum esini oldukca rahatlatacak bence. Donup özür dileyeceginide zannetmiyorum.
Bu arada özür değil açıklama bekliyordum özür dilemesini duymak istemezdim sanırımBu durum esini oldukca rahatlatacak bence. Donup özür dileyeceginide zannetmiyorum.
kişi kendinden bilir işi... size makyaj yaptınız diye kızmasının nedeni makyajlı kadınlar onu cezbediyor diye size yasaklamış eşinizin gözünde tüm erkekler aynı çünkü .. günah almak istemem ama yurtdışında da yapacağını yapmıştırArkadaşlar merhaba şuan cok cok üzgünüm eşimin erkek kardeşinin hattıyla gizli face açtığı ve 26 tane kizi(+18 arkadaşlık sitesinden gibi olan)arkadaş olarak eklendiğini ogrendim..kendisi şuan yurtdışında görev gereği..Bi gün evvel o yokken makyaj yaptım diye benle delicesine kavga ve hakaret etti ve küstük ama şeytan dürttü sanki araştırdım onu ve bu çıktı yazdım ona ve fotoğraflarını attim kızların cevap yok halen..gördü ama yazmadı saatlerce bende sinirlenip sildim onu..şifresini bilmiyordum face in ama arkadaşları kötü görünüyor yani ve yalanci bir hesap..Ne yapmam gerek şaşırdım ailesini aradim kardeşi ben yaptık onu diye savundu ama bu hat hep eşimde.
Var mi bi gelisme ?Bu arada özür değil açıklama bekliyordum özür dilemesini duymak istemezdim sanırımo herseyi o bitirir o açıklamayı babama yaptı kendinde..insallah yalan degildir ama salak yerinede konulmak gibi geliyor suan ona inanmak.. ben öyle tatmin olmam bu açıklamayla bakalim uzun bu süreç sanirim bizi bekliyor..☹
Kızlar eşim annemi aramış annem dışarıdaydı inetmetiniz kapalımı hepinizin arayorum yanit yok demis annem bizi aradı babam açtı sadece 5. 6 kez aramış babamı geri döndü babam..biraz hal hatırdan sonra konu gelmis ben yapmadım oncesinde kardeşim yapmış haberim yok vs ben herşeyimi onlara(ben ve ogluma) adadım öyle bişey yapar mıyim ona kızgınım kiskandim biraz âoda bana misselleme yapıyor vs demiş(makyaj yaptım diye kızınca oluşan olumsuz duygu durumundan dolayı ) ama uğraşamam burda çok yoğunum falan deyip gururundan da taviz vermemis..yapcak olsam burda imkanım yokmu sanki demiş bilmiyorum..babam tmm oğlum ben sana güveniyorum demiş canını sikma öyleyse uzaktasınız ondan böyle oluyor galiba diye teskin etmiş esimi (hiç bir zaman karşıdakine kıyamaz zaten babam)böyle iste..beni suara aramiycani söylemiş ama aslında bugün aramis anneme arıyorum onlara ulaşamıyorum demiş..garip iste babamdan tepki gelmeyince heralde rahatladı ama bilmiyorum inanmak bazen aptalca geliyor acabalarım gitmicem yani.banadaa açıklama yapmadan bende engeli kaldırmayı düşünmüyorum ulaşamak isterse ulaşır babamdan
Kızlar her bakımlı bayan gibi makyaj yapınca ilgi cekiyorum ve bu onu kıskançlığa itiyor..Ama mantık doğru tabi cnmkişi kendinden bilir işi... size makyaj yaptınız diye kızmasının nedeni makyajlı kadınlar onu cezbediyor diye size yasaklamış eşinizin gözünde tüm erkekler aynı çünkü .. günah almak istemem ama yurtdışında da yapacağını yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?