Esim sanalda aldatiyor sanirim

Bir bayanın daha başına gelmişti aynı şey onun eşide kardeşimin demişti sonra şifresini değiştirmiş eşi telefona geliyo şifre kodu ordan anladı eşinin yaptığını adam da itiraf etmişti

oglumda, yegenimde denizci cunku yegenim 17 yildir oglum 12 yildir bu iste
Allah selamet versin..sanada
sabir.özlem zor çünkü ..Ama dediğim gibi 4 ay gider üç ay izinde kapuk değil bizden fazla yinede cok zor bi kadın için beklemek ve birde üstüne bu tuzu biberi oldu

Bir bayanın daha başına gelmişti aynı şey onun eşide kardeşimin demişti sonra şifresini değiştirmiş eşi telefona geliyo şifre kodu ordan anladı eşinin yaptığını adam da itiraf etmişti
Bunda kilifi cok önceden hazırlamış esim hat kardeşinin ve eşimde ilerde çıkarsa diye yaptı bence başkasının başına gelse böyle düşünürdüm diyorum

Bunda kilifi cok önceden hazırlamış esim hat kardeşinin ve eşimde ilerde çıkarsa diye yaptı bence başkasının başına gelse böyle düşünürdüm diyorum
Başından beri hat eşimde ve kardeşinin adına gizli alınmıştı ve ben fişte o numaraya tl yüklendiğini farkettim numarayi bilmiyordum bu hattı eşim kardeşi ne izel olarak açtırmadı ama bunu biliyorum o açınca oda hattı istemiş gemide kullanmak için operatör farkli diye..Ama ekibe bu fırsat gecinceye şeytan dürtmüş sanirim

Eşiniz yurt dışında.O size,sizde ona uzaktasınız.İkinizde farklı sebepler bulup birbirinize yüklenmişsiniz.Onun size makyaj yaptığınız için kızması saçma ama,belliki kıskanmış.Bu olayın akabinde gelişen bu sanal aldatma meseleside bu tarafta kafanızı karıştırmış.Karşılıklı konuşmadan olmaz.Siz burada,o orada kafada kurmaya devam eder durursanız,yıpratıcı olur.Engeli mengeli kaldırın.Arayacaksa bırakın arasın.Eğer size sadık değilse zaten bu ilk değildir merak etmeyin.Sizden uzaktayken bırak sanalı,fiilen aldatsa ruhunuz duymazdı bile.Geriden takibe devam edin.Kendinizi üzüp daha fazla yıpratmayın.Geldiğinde yüzyüze konuşun durumunuzu.İki tarafta karşılıklı güven duymuyorsa birbirine evliliğe devam etmek sizi sadece yorar zaten.Allah size hayırlı bir yol gösterir inşallah.

Ay anlamadım ben bu adamları be kuzum dikkat et bence olay yaratma takipte kal bir müddet sonra o hesaba fake hesap açıp yazabilirsin ordan yemleyip anlarsın ama biraz durulsun ortalık ayrıca boşanmayı düşünmüyosan işin sonunda hiç kurcalama kendini mutsuz etme

Amin cnm insallah kurtulurum bişekilde bu durum ve üzüntüden.aradim açmadı 3 kere.5. 6 saat dönmesini bekledim yazdiklerimi gördüğü halde dönmedi bende engelledim ulaşmak istese ulaşır ailemden.sembolik aslında benimki..gicbur yanlışımı görmedi gerek sevgililere gerekse evlulikte göremez de ama bunları yapıyor anlamıyorum

A
allah büyük soyletmesin ama eger onunsa ayrılırım zaten 4 ay bekliyorum ömrüm geçiyor yanlız ve özlemle. birde aldatılmak bunu kaldiramam

Kızlar eşim annemi aramış annem dışarıdaydı inetmetiniz kapalımı hepinizin arayorum yanit yok demis annem bizi aradı babam açtı sadece 5. 6 kez aramış babamı geri döndü babam..biraz hal hatırdan sonra konu gelmis ben yapmadım oncesinde kardeşim yapmış haberim yok vs ben herşeyimi onlara(ben ve ogluma) adadım öyle bişey yapar mıyim ona kızgınım kiskandim biraz âoda bana misselleme yapıyor vs demiş(makyaj yaptım diye kızınca oluşan olumsuz duygu durumundan dolayı ) ama uğraşamam burda çok yoğunum falan deyip gururundan da taviz vermemis..yapcak olsam burda imkanım yokmu sanki demiş bilmiyorum..babam tmm oğlum ben sana güveniyorum demiş canını sikma öyleyse uzaktasınız ondan böyle oluyor galiba diye teskin etmiş esimi (hiç bir zaman karşıdakine kıyamaz zaten babam)böyle iste..beni suara aramiycani söylemiş ama aslında bugün aramis anneme arıyorum onlara ulaşamıyorum demiş..garip iste babamdan tepki gelmeyince heralde rahatladı ama bilmiyorum inanmak bazen aptalca geliyor acabalarım gitmicem yani.banadaa açıklama yapmadan bende engeli kaldırmayı düşünmüyorum ulaşamak isterse ulaşır babamdan

Bu durum esini oldukca rahatlatacak bence. Donup özür dileyeceginide zannetmiyorum.

Bu durum esini oldukca rahatlatacak bence. Donup özür dileyeceginide zannetmiyorum.
Öylemi dersiniz..Ne olmasi lazımdı babama da davranışlarına yön veremem ki oda böyle bir insan ben konuşmıyorum bi tepkide vermedim ıyi olarak yani hala kaldirmis değilim engeli.benim bilgim disinda gelişen bi konuşma yapcak bişeyim yok

Bu arada özür değil açıklama bekliyordum özür dilemesini duymak istemezdim sanırım o herseyi o bitirir o açıklamayı babama yaptı kendinde..insallah yalan degildir ama salak yerinede konulmak gibi geliyor suan ona inanmak.. ben öyle tatmin olmam bu açıklamayla bakalim uzun bu süreç sanirim bizi bekliyor..☹

dinleyin gelince peşini bırakmayın ama insanın içinde varsa engelleyemezsiniz.. bana göre aldatmak güzel kıza bile bakmaktır .. ne diyim ALLAH yardımcınız olsun

kişi kendinden bilir işi... size makyaj yaptınız diye kızmasının nedeni makyajlı kadınlar onu cezbediyor diye size yasaklamış eşinizin gözünde tüm erkekler aynı çünkü .. günah almak istemem ama yurtdışında da yapacağını yapmıştır

Var mi bi gelisme ?

babanın arka çıkması lazım ne böyle aramayacakmış bir de. siz de eve girmeyin madem makyajınızı yapın çıkın dolaşın gezin. delirsin orada. yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış böyle savunma mı olur yahu

Merhaba babamın ameliyati sonrasinda misafirlerimiz oluyor giremedim kızlar bugün..beklemediğim şekilde babamı arayıp beni istedi telefona ve babama yaptığı gibi tamin etmeyen bir açıklama ve sevgi sözcükleri ve. ile benimle barıştı..fakat boyle kolay yola gelmemin bi sebebi vardı.. bana konuşma arasında kardeşim şifreyi unutmuş dedi ve o an bende şimşekler çaktı.ben de demedim tabi ki tel üzerinden kayıtlı face in şifre elinde zaten neyin kafası bu diyecektim demedim..inanmış göründüm ve de o kısa anda cok ta fazla muhakeme gücümde yoktu yanlış yapmak istemedim..isin en ilginç i ise konuşmamızdan sonra bağlantılı olan tl numarasından artık o face bağlantının yapılan iyi olması..bir müdahale yapılmış ve hatta esimde..banada başaran şifreyi unuttu diyor neden vu gizlilik ve telefon sende ve hesapta yapılmış bir degisiklik..Ama kulağıma kupe oldu gelinceye kadar inanmış görünüp o telefonla haberi yokken o hesaba girmek çok zor olacak ama emin olmamın yolu bu sanirim..

Kızlar her bakımlı bayan gibi makyaj yapınca ilgi cekiyorum ve bu onu kıskançlığa itiyor..Ama mantık doğru tabi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…