face de kızlarla takılmasından kaynaklı mı aldatıldığınızı düşünüyosunuz!ne zamandan beri ayrısınız?Iyi gunler ben belcikadan yaziyorum, 5 aylik bir kizim var esim vizesini bekliyor turkiyede.. esimle bebegim dogdugundan beri iletisimimiz cok kotu.. ne ariyor ne soruyor.. ben kayinvalidemle konusuyorum.. ikimizinde facei var esimle. Dun facede gezinirken esimin baska bir isimle face actigini ve iki kiz oldugunu gordum......((((( o kizlara yazdim beni engellediler cok kotuyummm esimle kavga ettikkk bosanmak istedigimi soyledim.. gercekten guvenimi bitirdi ama ona o kadar baglanmisimki halen seviyorum ama artik gururuma yediremem gibime geliyor kendimi cok kotu hissediyorumm
Akil verin lutfen ne yapmaliyimmmm
Fotografini koymusBaska bi isimle face actigini nerdrn anladin?Face islerini pek anlamam.Isim farkliysa esin oldugunu nerden cikardin
5 aydir ayriyiz.. 5 aydir whatsappdan konusuyorduk goruntulude konusuyorduk.. ama bu son zamanda fazla yazmadi kayinvalideme sordugumda esimin hep disarda oldugunu soyluyordu ...face de kızlarla takılmasından kaynaklı mı aldatıldığınızı düşünüyosunuz!ne zamandan beri ayrısınız?
Ilk once benim degil dedi sonrada kabul etti bende fazla konusmadan bosanalim dedim..Esin inkar etti mi ne dedi bu face işine?
Yani bilemedim şimdi.
Ama siz Avrupa o Türkiye...
Evlilik yapılmış ve hiç aramıyor sormuyor (çocuğa rağmen) burnuma pis kokular geliyor.
Sadece kizlar degil tabii turkiyede 10 ay boyunca denedim yapamadimm buraya geldim ailemin yanina inanin bana cikmaz bir yola girmisim gibi cok kotuyummBende Belcikada oturuyorum. Senin adina cok üzüldüm bide bebegin varmis üstelikKeske hemen cocuk yapmasaydin esinin vize islemleri falan halledildikten sonra bi düzeniniz olduktan sonra yapsaydiniz.. Esin Belcikaya gelince bi süre alismasi gerekecek cünkü ve bu konuda erkekler baya zorlaniyorlar. Is konusunda özellikle.. Hakkinizda hayirlisi olsun, senin turkiyeye gitme ihtimalin yokmu? Neden Belcika? Senin kucuk bebegin var calisamazsin muhtemelen. Eh esin de geldiginde dili olmadigi icin hic bir ise almazlar hatta is arayan burolara bile kayit yapmiyorlar dil bilgisi yok diye.. Nasil gecineceksiniz?
Evliligindeki sorun sadece facede ki kizlar degil bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?