eşim sanirim beni aldatiyor :-(

Sen bebekle tek başına kal, o farklı face hesaplarında takılsın.

Ah iliski daha oturmadan neden cocuk yaparsiniz. Uzuldum durumunuza, dile kolay ama ben sanırım kaldıramazdım. Hem ilgisizliğini hem de bu olayı...

Sadece kizlar degil tabii turkiyede 10 ay boyunca denedim yapamadimm buraya geldim ailemin yanina inanin bana cikmaz bir yola girmisim gibi cok kotuyumm

Niye ki Türkiye o kadar kötü bir yer mi ki? Niye 10 ay gibi kisa bi sürede geri dönme karari aldiniz? Bence sizin baska sorunlariniz da vardi. Bosanman daha hayirli gibime geldi ..

Sana nasil bi aciklama yapti kabul etti mi özür diledi mi icini rahatlatacak biseyler soyledi mi?
Eger piskinlik yapip üste ciktiysa tut bi avukat bunlari belgele bosan

Asıl mesele bebeğiniz olduğu halde arayıp sormaması
Bu olaydan gayet net sinyal veriyor aslında
Sizi şu an yere göğe koyamaması lazımdı
Belli ki, bekarlığa doyamamış ve aile olmak onu sıkmış
Son olarak, kadınlara yazmanız son derece yanlış olmuş.muhattabınız eşiniz olmalıydı kadınları niye karıştırdınız?

5 aylık bi bebek var hala bosan diyip duruyorsunuz evet kotu bi durum heleki aldatıyorsa gercekten berbat bi durum once bı konusun yuzyuze gelin telefondanmi bosanacagınızı soylediniz cok alemsiniz evlilik yahu cocuk oyuncagı degil herkeste hemen bosan yazmiş acaba siz olsaydınız bu kararı bukadar cabuk alırmıydınız ???????

Daha evli bile olamamışsınız arkadaşım.ilk önce bir araya gelip evli olun bence.adam bekar hayatı yaşıyor.evlendiğinin farkında değil ki. Tabii yapacak.bence şansı hakediyor Dediğiniz durum Yaygın artık alıştık.

Senin adına çok üzüldüm.. Bebeğine odaklan onun sana çok ihtiyacı var annesi.. Eşinle yüzyüze gelmeden ciddi ve kesin kararlar alman ileride geri dönemeyeceğin pişmanlıklara sebebiyet verebilir.. Fevri olmamanı öneririm..

Belçika Gibi Bir Yerde Yaşıyorsunuz Neden Belçika'dan Biri İle Evlenmediniz?

Hadi Evlendin Diyelim Adam Yanına Temelli Gelmeden Çocuk Niye

yol ver gitsin sen de hyatına bak belçikada biskolata erkekleri vardır hayatını yaşa derim

Empati yapmaya çalışıyorum sizinle; yerinizde olsam acele karar vermem. Fake hesabı aktif bir şekilde ve kötü hevesleri için kullanacak olsaydı, yalnızca 2 arkadaşı olmazdı. İncinmekte elbette haklısınız. İnsan eşine yakıştıramaz. Ama bu durumda aldattı diyemezsiniz. Hele ki son günlerde görüşme sayısınun düşmesi sizden vazgeçmesi anlamına gelmez. Açıkçası ben telefon yoluyka gerçekleştirilen iletişime fazla anlam yüklenmesini doğru bulmuyorum. Aynı evin içinde bile dönem dönem ilişkilerde uzaklaşma ve yakınlaşma olabilirken, sizde de olması hiç abes değil. Evliliğinizin ilerleyen zamanlarında da aynı yoğunlukta bir ilişki beklemeyin asla. Hele ki ayrı ülkedeyken bunun olması çok normal. Bir de olaylara da detaylı bir şekilde vakıf değilsiniz. Bemce acele edip ailenize zarar vermeyin. Üstelik bir evlilikte bebek varken bu tarz kararlar alınırken ince ince düşünülmeli.

Canım.ya Allah yardımcın olsun o kızlarla konuşman varsa çekip mahkemeye sunma eğer gerçekten bosanacaksan tabi bu sefer esin onlr benim normal arkadaşm ama eşim onları rahatsız ediyor diye haklı çıkmaya çalışabilir başka bi şekilde gerekçe Sun. Uf ya böyle şeyleri gorunce evlilikten korkuyoz. Ne gerek duymuş başka faceye başka kızlara vs

Yaa adam kabul etmis araamamis sormamis yahu adam bir bebegin var nebicim insan onudamj merak etmio sanki senin bosanalm demeni beklems gbi durdu yaptigi hareketler..

bu vize işleri bu kadar zor mu ya,
5 aydır mı görüşmüyorsunuz.
bu durum her şekilde evliliğe zarar verir zaten,
bir de üstüne bu yaşananlar,
ne diyeyim bilemedim.
ama en azından Schengenle 3 aylığına gelebilirdi yanınıza diye düşünüyorum.
onun mu gelmeye niyeti yok, siz mi çok boşluyorsunuz bu işi, o kısmı da anlamadım.

Canım benim sen hiç boşancak gibi durmuyosun.neden öle bi cümle kurdunki boşanmak istiyorum dedin.eğer bir kadın boşanamıcaksa , bu cümleyi asla kurmamalı.cnkü erkekler bu cümleden sonra ,karıları hala onlarla beraberse , dahada fenalarını yapıyorlar,nasıl olsa ayrılmıyo benden diye..eşin zaten 5aydır iletişimi koparmış senden,ben olsam ilk buraya takılırdım...bazı kadınlar çok garipsiniz gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…