Eşim sanırım kv ye para yediriyor

Sevdamdillerde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
29
13
3
38
Kızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.

benim kv lerin durumu da iyi ama eşim güzel bişi aldı mı ben onun ailesine de kendi aileme de aldırtırım,durumum var çok şükür annesi alsın nolcak ki? özellikle yiyecek konularına takılmak hoş değil bence. Bazen kendimden bile gönderiyorum, hem bi insan annesine para yediremez ne olursa olsun annedir

beli kadının parasını yiyor ? ona alırken size de alıyor ? hem o paralar mezara gitmeyecek kv vefaat edince siz yiyeceksiniz ...

Söz konusu anne olunca, bu para yedirmek olmuyor önce bunun bir altını çizelim.
Ayrıca kusura bakmayın, kayınvalidenizin durumu önemli değil eşiniz onun oğlu ve istediği gibi istediği şeyi ANNESİNE alabilir. O bir anne. Hele eğer eşi de yoksa. Ve kusura bakmayın birşey yapamazsınız bu sizi ilgilendirmez. Evli olabilirsiniz ama anneye sahip çıkan kocaya engel olmak, çirkin bir fikir.

Onun önüne geçmek yerine üslubun önüne geçmek daha doğru gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…