Eşim sanırım kv ye para yediriyor

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz erkek karısına kendin kazan kendin ye mi demeli
Ben çalışan bir birey olsam anneme aldığım 2-3 kuruşluk eşyanın lafı yapılsa mangalda kül bırakmam yani . Sende annesin çocukların sana bir şey alsa hoşuna gitmez mi ? yada sen annenin mutlu olduğunu görünce bir şeyler almaz mısın ? Biz yengemden bu konuda çok çektik ben oradan biliyorum . Kendi kardeşine ev görmeye giderken baya pahalı bir mutfak robotuyla saat filan alıp gitmişti . Eşinin küçük kardeşine eli boş gitmişti sizide biraz ona benzettim ben

Konu sahibesi belki haklı olabilirsiniz ama üslup hiç olmamış. Kendinizi iyi anlatamamissiniz.
Haklısınız sanırım kendimi iyi ifade edemedim. burdaki arkadaşlar buraya yazıldığı kadar biliyor durumu. halbuki kv nin bana yaşattıklarını anlatsaydım hepsi hak verirdi ama ben fazla detaya girmek istemedim

belki de oğluna oğlum rencide olma benim aldığımı söyleme diyerek sıkıştırıyordur aldığını verip gönderiyordur.hiç bir anne evladının kötü olmasını özellikle yetersiz hissetmesini istemez.

Evet haksızsınız .
Eşiniz sizi ve çocuklarını aç bırakıp başka bir kadına para yedirmiyor .O metres değil annesi ..
Kv size hediye almak zorunda değil .Siz de ona hediye almazsınız ama ceviz,bal,tepsi hediye sayılmaz ve toplam 100 tl eder.
Kv size yardım etmek zorunda da değil.Sizler yetişkinsiniz kendi bütçenize göre hareket edeceksiniz .
Sizin de evlatlarınız var,aynısı başınıza gelir .Kalbinizi karartmayın,annesine de eli açık olan eşinizle övünün ,yaşlılara hürmet etmek lazım inanın Allah fazlasıyla verir.

Gercekten haksizsin.
Bak sizi mahrum etse cok hakli olurdun.
Ama evine de aliyormus.
Annesinin de yemesini istemesi cok guzel bence. Merhametli hayirli bir evlat ne guzel.
Annesinin cok parasi olabilir.
Istese tabi ki kendisi de alabilir
Ama bazi insanlar saglikli beslenmek
Istemeyebilir. Almayabilir bunlari.
Ama faydasini bilen insan yesin diye koyar onune.
Esinin yaptigi bence tamamen bu.

Ne güzel demekki burdaki herkez iyi gelin. eşiniz dünya borcun içine batıp evinin ihtiyaçlarını tam karşılayamayacak durumdayken eline geçen üç kuruşu ikiye bölse siz mutlu olacaksınız üstelikte ailesinin durumu kendinden çok çok iyiyken. keşke bende sizin gibi olsaydım hiç kafama takmasaydım

Alsin nolucak aldigi 2 tepsi 2 ceviz mi sorun oldu sizi zorladi?? o onun anasi doguran buyuten kadin kadin tek yasiyomus annesine sahip cikiyo duskun demekki hayirli evlat iste bu konu hakkinda esinin uzerine gitmen haksizlik olur

sizden sakınıp sizi zor duruma sokup ona alıyorsa kızmakta haklısınız ama degilse cokda sorun etmeyin bence..bazen insan goruyor birsey dur annemede alıyım falan diyebiliyor annesi sizden sakınan biride degilse hic takmayın yani

Ayyy hemde KARFUR'dan almış. İnanamıyorummm!

Belkide kv kendine alirken sizede aliyodur kocana veriyodur o yonden dusun bide

Böyle bi durumda sadece neden eşim benimle beraberken almıyo diye düşünürdüm ki cevabını siz zaten biliyorsunuz aslında

Son günlerin modası eşin aileye aldığı şeyleri kıskanmak. Yapmayın Allah aşkına bir kutu baldan ne çıkar ? Ayrıca durumu iyi demişssiniz ama bunun durumla ilgisi yok, küçük jestler yaşlıların hoşuna gider.

Sen önce üslûbunu düzelt bence ne demek eşim annesine para yediriyor. sanada yediriyor ona bakarsan ayrica o analığı. nasil bir fesatliktir bu. Kadin tek başinaymıs ne olur yani 3 kuruşluk seyden. Kendi ayıbını bir de buraya yaziyorsun

Keşke sadece bi kuru bal olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…