- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi Sevdamdillerde
-
Ben çalışan bir birey olsam anneme aldığım 2-3 kuruşluk eşyanın lafı yapılsa mangalda kül bırakmam yani . Sende annesin çocukların sana bir şey alsa hoşuna gitmez mi ? yada sen annenin mutlu olduğunu görünce bir şeyler almaz mısın ? Biz yengemden bu konuda çok çektik ben oradan biliyorum . Kendi kardeşine ev görmeye giderken baya pahalı bir mutfak robotuyla saat filan alıp gitmişti . Eşinin küçük kardeşine eli boş gitmişti sizide biraz ona benzettim benGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz erkek karısına kendin kazan kendin ye mi demeli
Haklısınız sanırım kendimi iyi ifade edemedim. burdaki arkadaşlar buraya yazıldığı kadar biliyor durumu. halbuki kv nin bana yaşattıklarını anlatsaydım hepsi hak verirdi ama ben fazla detaya girmek istemedimKonu sahibesi belki haklı olabilirsiniz ama üslup hiç olmamış. Kendinizi iyi anlatamamissiniz.
Anne baba çocuğunu büyütmek zorundao zaman bizde evlatlara para yediriyoruz
bu nasıl çirkin bi tabir..
adam evini ihmal edip rızkınızdan kesse ve sadece annesine alsa hadi şikayet edilebilir derim.
size aldığını annesine de alıyor ne var bunda?
Evet haksızsınız .Herkez beni haksız bulmuş gerçekten haksızmıyım. siz eşiniz evine aldığı herşeyin aynısını annesine de alsa.üstelik 10 yıllık gelini olsanız 10 yılda size bitek hediye alıp ta gönlümüzü yapmamış olsa
Herkez beni haksız bulmuş gerçekten haksızmıyım. siz eşiniz evine aldığı herşeyin aynısını annesine de alsa.üstelik 10 yıllık gelini olsanız 10 yılda size bitek hediye alıp ta gönlümüzü yapmamış olsa
Ayyy hemde KARFUR'dan almış. İnanamıyorummm!Kızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
Belkide kv kendine alirken sizede aliyodur kocana veriyodur o yonden dusun bideİki tane çocuk var okula gidiyolar kv nin maddi durumu çok çok iyi. o bizim çok sıkıştığımız zamanlarda destek olmuyo sürekli eşya yeniliyo. 2 yıl içinde rengini beğenmiyorum diye iki kere mutfak dolabı değiştirdi. bu durumda ben haksızmıyım yinede ben eve bi şey alacak olsam borçlarımız var diye almıyorum kaç zaman üstüne başıma bi şey almadım. bu hakmı
Yok canım ya benim yaşadıklarımızı bilseniz hak verirsiniz de neyseBelkide kv kendine alirken sizede aliyodur kocana veriyodur o yonden dusun bide
Keşke sadece bi kuru bal olsaSon günlerin modası eşin aileye aldığı şeyleri kıskanmak. Yapmayın Allah aşkına bir kutu baldan ne çıkar ? Ayrıca durumu iyi demişssiniz ama bunun durumla ilgisi yok, küçük jestler yaşlıların hoşuna gider.
Esiniz sizden gizli ev araba felanmi almis ??Keşke sadece bi kuru bal olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?