- 5 Kasım 2016
- 29
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi Sevdamdillerde
-
Valla her ay kredi kartının asgarisini yatırarak geçiriyor borçlarımız var.Peki siz sıkıntıya giriyor musunuz durumunuz iyi mi? İyiyse alsın ama niye acaba habersiz alıyor??
Niyetiniz belli olduCanım sadece bal değil
Bizim çok borcumuz var kv bize hiç destek olmuyor böyle olunca benimde gözüme batoyor
Canım sadece bal değil
Bizim çok borcumuz var kv bize hiç destek olmuyor böyle olunca benimde gözüme batoyor
Olur mu oyle canim benim? Dogur besle buyut okut evlendir yetmez. Borclarina da destek olmak zorundasın. Etmezsen tu kaka.Niyetiniz belli oldu
Olmak zorunda değil
Borca girerken kayınvalideniz size teminat mı verdi ben yardımcı olurum diye ?
Hiç sanmıyorum
Bunlar kayınvalidenin problemi değil yalnız. Kocanız düşünecek. Bakamıyorsa iki çocuk yapmayacak.İki tane çocuk var okula gidiyolar kv nin maddi durumu çok çok iyi. o bizim çok sıkıştığımız zamanlarda destek olmuyo sürekli eşya yeniliyo. 2 yıl içinde rengini beğenmiyorum diye iki kere mutfak dolabı değiştirdi. bu durumda ben haksızmıyım yinede ben eve bi şey alacak olsam borçlarımız var diye almıyorum kaç zaman üstüne başıma bi şey almadım. bu hakmı
Bakın konu sahibi kira geliri olabilirİki tane çocuk var okula gidiyolar kv nin maddi durumu çok çok iyi. o bizim çok sıkıştığımız zamanlarda destek olmuyo sürekli eşya yeniliyo. 2 yıl içinde rengini beğenmiyorum diye iki kere mutfak dolabı değiştirdi. bu durumda ben haksızmıyım yinede ben eve bi şey alacak olsam borçlarımız var diye almıyorum kaç zaman üstüne başıma bi şey almadım. bu hakmı
Kimin önce öleceği belli mi ?
İki tane çocuk var okula gidiyolar kv nin maddi durumu çok çok iyi. o bizim çok sıkıştığımız zamanlarda destek olmuyo sürekli eşya yeniliyo. 2 yıl içinde rengini beğenmiyorum diye iki kere mutfak dolabı değiştirdi. bu durumda ben haksızmıyım yinede ben eve bi şey alacak olsam borçlarımız var diye almıyorum kaç zaman üstüne başıma bi şey almadım. bu hakmı
+1Pekala '' bu kadın benim kocamı doğurmuş , büyütmüş, yedirmiş içirmiş ... Her şeyden önce benim eşimin annesi ya annesi . Ben bu adamı seviyorsam bu kadında sırf onun annesi diye severim '' demek çok mu zor . O kadının malını mülkünü ileride siz veya sizin variyetiniz yiyecek . Hani şuan görümcelik yapıyor gibi durabilirim ama benim abim filan da yok . Bence de haksızsınız . Kadının iki evi iki maaşı var . Siz daha çok onun parasını yiyorsunuzdur . Kadın kendine ne alıyorsa sizde ondan alıp oğluyla sizin eve yolluyor bence ...
Ha bide şu var eşiniz size para yedirmek zorunda değil kendin kazan çok biliyorsan paranı kendin ye diyebilir sana ... Herkes kendi parasıyla istediğini yaparLütfen bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok zarar görürsünüz ...
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz erkek karısına kendin kazan kendin ye mi demeliPekala '' bu kadın benim kocamı doğurmuş , büyütmüş, yedirmiş içirmiş ... Her şeyden önce benim eşimin annesi ya annesi . Ben bu adamı seviyorsam bu kadında sırf onun annesi diye severim '' demek çok mu zor . O kadının malını mülkünü ileride siz veya sizin variyetiniz yiyecek . Hani şuan görümcelik yapıyor gibi durabilirim ama benim abim filan da yok . Bence de haksızsınız . Kadının iki evi iki maaşı var . Siz daha çok onun parasını yiyorsunuzdur . Kadın kendine ne alıyorsa sizde ondan alıp oğluyla sizin eve yolluyor bence ...
Ha bide şu var eşiniz size para yedirmek zorunda değil kendin kazan çok biliyorsan paranı kendin ye diyebilir sana ... Herkes kendi parasıyla istediğini yaparLütfen bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok zarar görürsünüz ...
Göndermiyor. ben kv nin evini karıştırmıyorum oraya gidince her işi ben yaparım yemek bulaşık temizlik haliyle görüyorum evindekileri+1
tamamen katılıyorum az önce aynını ben de dedim belki de kv alıp gönderiyordur diye.
ayrıca siz kadının evini kolaçan edip ne var ne yok diye bakıyorsunuz ne kötü bir davranış.
lütfen unutma yarın sen de kaynana olacaksın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?