Eşim sanırım kv ye para yediriyor

Canım sadece bal değil
Bizim çok borcumuz var kv bize hiç destek olmuyor böyle olunca benimde gözüme batoyor

Evlenmiş insanlara anne-babanın yardım etme gibi bir zorunluluğu yok zaten.
Evlenecek olgunluktaki insan borcunu da kendi düşünmeli,annesi diye yardım etmek zorunda değil,içinden gelirse eder.

Ceviz bal kabi tepsi tas catlasa 100 tl tutar bende her ay yuklu miktar para veriyor sandim.
Kendinize alirken anneside sevinsin diye alinmis seyler batmadiniz umarim.

Niyetiniz belli oldu
Olmak zorunda değil
Borca girerken kayınvalideniz size teminat mı verdi ben yardımcı olurum diye ?
Hiç sanmıyorum
Olur mu oyle canim benim? Dogur besle buyut okut evlendir yetmez. Borclarina da destek olmak zorundasın. Etmezsen tu kaka.

Nefret geldi valla . Hepsi ayni kafada

İki tane çocuk var okula gidiyolar kv nin maddi durumu çok çok iyi. o bizim çok sıkıştığımız zamanlarda destek olmuyo sürekli eşya yeniliyo. 2 yıl içinde rengini beğenmiyorum diye iki kere mutfak dolabı değiştirdi. bu durumda ben haksızmıyım yinede ben eve bi şey alacak olsam borçlarımız var diye almıyorum kaç zaman üstüne başıma bi şey almadım. bu hakmı

Bunlar kayınvalidenin problemi değil yalnız. Kocanız düşünecek. Bakamıyorsa iki çocuk yapmayacak.

Bakın konu sahibi kira geliri olabilir
Kazanırken berabermiydiniz ?
Bunun lafını yapmak bile size düşmez
Eşiniz sanki para akıtıyor gibi davranmışsınız

Kimin önce öleceği belli mi ?

Pekala '' bu kadın benim kocamı doğurmuş , büyütmüş, yedirmiş içirmiş ... Her şeyden önce benim eşimin annesi ya annesi . Ben bu adamı seviyorsam bu kadında sırf onun annesi diye severim '' demek çok mu zor . O kadının malını mülkünü ileride siz veya sizin variyetiniz yiyecek . Hani şuan görümcelik yapıyor gibi durabilirim ama benim abim filan da yok . Bence de haksızsınız . Kadının iki evi iki maaşı var . Siz daha çok onun parasını yiyorsunuzdur . Kadın kendine ne alıyorsa sizde ondan alıp oğluyla sizin eve yolluyor bence ...

Ha bide şu var eşiniz size para yedirmek zorunda değil kendin kazan çok biliyorsan paranı kendin ye diyebilir sana ... Herkes kendi parasıyla istediğini yapar Lütfen bu zihniyetinizi değiştirin yoksa çok zarar görürsünüz ...

Maddi durumunun çok çok iyi olması size yardım etmek zorunda olduğu anlamına gelmiyor işte.Sonuçta eşiniz de siz de yetişkin bireylersiniz borçlarınızı kendiniz ödemelisiniz.

Neyse...

Madem durum bu kadar kötü o zaman eşinize açık açık söyleyin.Kendinize bir şey alamadığınızı söyleyebilirsiniz mesela.Harcamalarımıza biraz daha dikkat edelim falan deyin tatlı bir dille direk annene alma derseniz kavga çıkar çünkü.Belki o da çok ihtiyaç olmayan şeyleri almaz ilerleyen zamanlarda,konuşursanız bu konuda.

Herkez beni haksız bulmuş gerçekten haksızmıyım. siz eşiniz evine aldığı herşeyin aynısını annesine de alsa.üstelik 10 yıllık gelini olsanız 10 yılda size bitek hediye alıp ta gönlümüzü yapmamış olsa

Hanımefendi borcu kayınvalideniz mi yaptırdı size? ya bu insanlar ne zaman huzura ericek ne zaman oh colugumu cocugumu evlendirdim biraz kendime bir seyler yapayım diyecek? kayınvalidenize güvenerek mi oğluyla evlendiniz ?

Yuh artik ya!!! Adamin annesi o!! Para yedirmek ne demek. Belki annesi parasini veriyordur? Bilmeden etmeden gunahina girmeyin

o zaman bizde evlatlara para yediriyoruz
bu nasıl çirkin bi tabir..
adam evini ihmal edip rızkınızdan kesse ve sadece annesine alsa hadi şikayet edilebilir derim.
size aldığını annesine de alıyor ne var bunda?

+1
tamamen katılıyorum az önce aynını ben de dedim belki de kv alıp gönderiyordur diye.
ayrıca siz kadının evini kolaçan edip ne var ne yok diye bakıyorsunuz ne kötü bir davranış.
lütfen unutma yarın sen de kaynana olacaksın!!!

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz erkek karısına kendin kazan kendin ye mi demeli

G
Göndermiyor. ben kv nin evini karıştırmıyorum oraya gidince her işi ben yaparım yemek bulaşık temizlik haliyle görüyorum evindekileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…