- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.093
- 798
Yok kardeşini daha önce bir kez görmüştü bugün de kuzeni ve arkadaşının kardeşini görmüşnelerle uğraşıyorum ya
Belkide eşiniz öyle bir rüya gormedi, kendi fantezilerini anlattı. Az çok karakterini bilirsiniz. Sapık ruhlu insanda çok.Kararsızlıktan kurtulup esenliğe çıkmak gibi şeylermiş
Yine cinsel içerikli mi görmüş?
Ben kardesimi ruyamda müstehcen sekilde gordum diye anlatmak bence bu kadar kolay olmamalı. Kardesine sisko diyor demissiniz. Dikkat cekmemek icin olabilir. Eger boyle bir egilimi oldugu kesinleşirse bosanir misiniz?
Anlamanin bie yolu var oda yem atmak. Normal karsiladiginiz takdirde bir ust seviyeye geçerse boyle bir egilimi var demektir. Mesela bazi insanlar seks esnasinda hayal kurar, konuşur. O sekilde yansitabilir
Görmesi sorun, bunu kalkıp eşine sanki çok normalmiş gibi anlatması berbat bir durum. Başlığınızda haklı olabilirsiniz...Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Evet ilişkiye girdiğimizi gördüm dedi şok oldum şişko dediği diğer kardeşiydi iki tane kız kardeşi var. Eğer böyle bir eğilimi olduğundan emin olursam evet boşanırım. Zaten ikimizde karşılaşmamaya çalışıyoruz dünden beri. Görmek bile istemiyorum bu aralar onuYine cinsel içerikli mi görmüş?
Ben kardesimi ruyamda müstehcen sekilde gordum diye anlatmak bence bu kadar kolay olmamalı. Kardesine sisko diyor demissiniz. Dikkat cekmemek icin olabilir. Eger boyle bir egilimi oldugu kesinleşirse bosanir misiniz?
Anlamanin bie yolu var oda yem atmak. Normal karsiladiginiz takdirde bir ust seviyeye geçerse boyle bir egilimi var demektir. Mesela bazi insanlar seks esnasinda hayal kurar, konuşur. O sekilde yansitabilir
Konu sahibi henüz 1 yıllık evli bile değilmiş; Temmuz 2022 de evlenmiş. Şu an kaç haftalık hamile bilmiyorum, bir kızı olacak; bu adamın ağzını arayıp midesini daha da bulandıracak gücü bulabilir mi, emin değilim.
Evet ilişkiye girdiğimizi gördüm dedi şok oldum şişko dediği diğer kardeşiydi iki tane kız kardeşi var. Eğer böyle bir eğilimi olduğundan emin olursam evet boşanırım. Zaten ikimizde karşılaşmamaya çalışıyoruz dünden beri. Görmek bile istemiyorum bu aralar onu
Bilmiyorumki hiç böyle bir şey yaşayacağımızı sanmazdım. Tanıdığımı sanıyordum ama beni çok şaşırttı zaten bu konuda hassas bir insanım böyle olunca da iyice şüpheye düştüm. Ondan hiç beklemediğim bir şeydi bu güne kadar hiçbir kadına kıza baktığını görmedim ben bile bakardım o bakmazdı. Aynı eve girince tanırsın derlerdi doğruymuşBelkide eşiniz öyle bir rüya gormedi, kendi fantezilerini anlattı. Az çok karakterini bilirsiniz. Sapık ruhlu insanda çok.
Evet ilişkiye girdiğimizi gördüm dedi şok oldum şişko dediği diğer kardeşiydi iki tane kız kardeşi var. Eğer böyle bir eğilimi olduğundan emin olursam evet boşanırım. Zaten ikimizde karşılaşmamaya çalışıyoruz dünden beri. Görmek bile istemiyorum bu aralar onu
Tanıştıktan bir yıl yedi ay sonra evlendikEşinizle çok kısa bir süre tanışıp mı evlenmiştiniz ?
Cok zor bir durum. Kimseye yakistiramam boyle bir zihniyeti ama doğruyu bilmekte fayda var. Ozellikle kiz cocugu olacak bir annenin bunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Bunu ozellikle konu sahibi okusun diye yazıyorum. Hamile oldugunu bilmiyordum. Bir yanlış davranış bir ömür süren travma yaratır.
Empati kurdum. Kardesim yok ama beraber büyüdüğüm akrabam var. Hadi diyelim boyle bir rüya gördüm. Bunu rahatlikla anlatamam. Adam akrabalarini surekli mustehcen sekilde görüyor. Bana normal gelmiyor ya da gördüğümüz haberlerden dolayi artik paranoyak oldum
Genel olarak herseyi anlatirmi eşiniz size? Rahat bi karaktermidir? Ama siz yinede tepkinizi gösterin bu şekilde gormus olsan bile insan anlatmaya utanır çok çirkin yaptığın senin adına ben utandım diyinBilmiyorumki hiç böyle bir şey yaşayacağımızı sanmazdım. Tanıdığımı sanıyordum ama beni çok şaşırttı zaten bu konuda hassas bir insanım böyle olunca da iyice şüpheye düştüm. Ondan hiç beklemediğim bir şeydi bu güne kadar hiçbir kadına kıza baktığını görmedim ben bile bakardım o bakmazdı. Aynı eve girince tanırsın derlerdi doğruymuş
Evet bir psikiyatriste danışmak iyi olur. O kuzeni de biraz garip zaten küçükken birlikte yatıyorlarmış bizim nişanımızda kız onu yanağından öptü bizim nikah şahidimiz oldu hepsi ailece çok rahatlar çoğu konuda belkide bu konuda da rahat davrandı düşünmeden konuştu bilmiyorum. Benimde cinsel içerikli rüyalar gördüğüm oldu ama hiç kuzenimle görmedim anlayamıyorum gerçektenBu konudan nasil emin olursunuz bilmiyorum. Aklima şöyle birsey geldi. Yakin zamanda psikiyatriste gittim, annemle yasadiklarimi anlattim. Sende birsey yok, anneni muayene etmem lazim, anneni getir ben ne oldugunu anlarim dedi. Sizde bir doktora danisabilirsiniz, yapacagi konuşmalardan durum ortaya cikar belki.
Müstehcen rüya gormesinde bir sorun yok, akrabalarini gormesi buyuk problem.
Evet çocukluğundan itibaren her şeyini anlatır ailesi akrabaları arkadaşları her şeyi fazlasıyla anlatır hatta bazen sıkılıyorum bu kadar çok anlatmasından. Günlük hayatta da ne yiyip içtiğimize kadar anlatıyoruz birbirimize. Tepkimi gösterdim zaten bu sefer çok bozuldum sinir oldum soğudum ondanGenel olarak herseyi anlatirmi eşiniz size? Rahat bi karaktermidir? Ama siz yinede tepkinizi gösterin bu şekilde gormus olsan bile insan anlatmaya utanır çok çirkin yaptığın senin adına ben utandım diyin
1 mesajdan yargıya varmak istemiyorum ancak Temmuz ayının başında evlenmişler ve konu sahibi ilk başta vajinismusa yakın bir deneyim yaşamış. 10 Ağustos'ta yazdığı mesaj Bknz ,da eşinin yaklaşım tarzından bahsetmiş. Adamın yaklaşım tarzında da sorun var gibi duruyor.
Konu sahibi 34 yaşında ve eşi de çocuk sahibi olmayı çok istiyor diye korunmamayı tercih etmişler.
Adam farklı fikirlere sahipse, Allah konu sahibine çocuğunu bir ömür koruyup, babasından sakınacak güç versin.
Adamın ailesi, kardeş ve kuzenleri ne mal olduğunu bilmiyorsa da inşallah öğrenip; kendilerini korurlar.
Evet bir psikiyatriste danışmak iyi olur. O kuzeni de biraz garip zaten küçükken birlikte yatıyorlarmış bizim nişanımızda kız onu yanağından öptü bizim nikah şahidimiz oldu hepsi ailece çok rahatlar çoğu konuda belkide bu konuda da rahat davrandı düşünmeden konuştu bilmiyorum. Benimde cinsel içerikli rüyalar gördüğüm oldu ama hiç kuzenimle görmedim anlayamıyorum gerçekten
Siz etrafta olunca hiç gözüm arkada kalmıyor.Çok rahatım.Nasıl olsa eski konular dökülür ortaya.1 mesajdan yargıya varmak istemiyorum ancak Temmuz ayının başında evlenmişler ve konu sahibi ilk başta vajinismusa yakın bir deneyim yaşamış. 10 Ağustos'ta yazdığı mesaj Bknz ,da eşinin yaklaşım tarzından bahsetmiş. Adamın yaklaşım tarzında da sorun var gibi duruyor.
Konu sahibi 34 yaşında ve eşi de çocuk sahibi olmayı çok istiyor diye korunmamayı tercih etmişler.
Adam farklı fikirlere sahipse, Allah konu sahibine çocuğunu bir ömür koruyup, babasından sakınacak güç versin.
Adamın ailesi, kardeş ve kuzenleri ne mal olduğunu bilmiyorsa da inşallah öğrenip; kendilerini korurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?