Eşim sapık mı?

Evet çocukluğundan itibaren her şeyini anlatır ailesi akrabaları arkadaşları her şeyi fazlasıyla anlatır hatta bazen sıkılıyorum bu kadar çok anlatmasından. Günlük hayatta da ne yiyip içtiğimize kadar anlatıyoruz birbirimize. Tepkimi gösterdim zaten bu sefer çok bozuldum sinir oldum soğudum ondan
Benim eşim çok konuşmaz anlatmaz herseyi fuzuli bulur mesela . Herkes eşini az çok tanır bilir. Büyük ihtimal herseyi anlatan ne yiyip ne içtiğine kadar bunuda o şekilde anlatmıştır bazı insanlar bu tarz şeyleri içinde tutamaz anlatır. Ama tabiki tepkinizi gostermissiniz olması gerekeni yapmissiniz siz. Çok kafaya takıp dusunmeyin. Hamilemiymissiniz bebekte olumsuz etkilenmesin.saglikla kucağınıza alıp buyutursunuz bebeğinizi inşaAllah

Benim eşim çok konuşmaz anlatmaz herseyi fuzuli bulur mesela . Herkes eşini az çok tanır bilir. Büyük ihtimal herseyi anlatan ne yiyip ne içtiğine kadar bunuda o şekilde anlatmıştır bazı insanlar bu tarz şeyleri içinde tutamaz anlatır. Ama tabiki tepkinizi gostermissiniz olması gerekeni yapmissiniz siz. Çok kafaya takıp dusunmeyin. Hamilemiymissiniz bebekte olumsuz etkilenmesin.saglikla kucağınıza alıp buyutursunuz bebeğinizi inşaAllah
Evet yakın arkadaşlarının bile bütün hayat hikayesini anlattı. Bu süreçte çok dikkatli olucam ve iyice anlamaya çalışıcam. Hepinize çok teşekkürler ☺️

Siz etrafta olunca hiç gözüm arkada kalmıyor.Çok rahatım.Nasıl olsa eski konular dökülür ortaya.​
Ama bugün sizin bu görevi ben yaptım.

Okuyanların yanlış anlamaması için şunu belirteyim. Eski konular ve mesajlarımızla, birbirimizi tanıyoruz.Yanlış veya eksik anlaşılmaların önüne geçmek için, genele bakmak gerekebiliyor. Amaç eski konuları ortaya dökmek değil, konuları doğru anlamak ve değerlendirebilmek.

Burada da konu sahibinin yazdığı o mesaj, adamın eşine yaklaşımına dair bir fikir veriyor.1 aylık evlilikte adamın eşine karşı yaklaşımını çok bencilce buldum.Adamın eşine yaklaşım tavrıyla, cinsel içerikli rüyalarını birleştirince de varılacak her sonuç endişe veriyor.

Şu an dünyaya gelmeyi bekleyen bir bebek var ve keşkelerin de kimseye faydası olmayacak maalesef.​

Son düzenleme:
Okuyanların yanlış anlamaması için şunu belirteyim. Eski konular ve mesajlarımızla, birbirimizi tanıyoruz. Yanlış veya eksik anlaşılmaların önüne geçmek için, genele bakmak gerekebiliyor. Amaç eski konuları ortaya dökmek değil, konuları doğru anlamak ve değerlendirebilmek.

Burada da, konu sahibinin yazdığı o mesaj, adamın eşine yaklaşımına dair bir fikir veriyor. 1 aylık evlilikte adamın eşine karşı yaklaşımını çok bencilce buldum.Adamın eşine yaklaşım tavrıyla, cinsel içerikli rüyalarını birleştirince de varılacak her sonuç endişe veriyor.

Şu an dünyaya gelmeyi bekleyen bir bebek var ve keşkelerin de kimseye faydası olmayacak maalesef.
Yok biliyorum niyetinizi.Sırf o konuya değil,genele bakmak için.Hoşuma gittiği için alıntıladım.
Umarım konu sahibi bu konuyu çözer.Eşi de bunu normalleştirmeye çalışmış.

Evet bir psikiyatriste danışmak iyi olur. O kuzeni de biraz garip zaten küçükken birlikte yatıyorlarmış bizim nişanımızda kız onu yanağından öptü bizim nikah şahidimiz oldu hepsi ailece çok rahatlar çoğu konuda belkide bu konuda da rahat davrandı düşünmeden konuştu bilmiyorum. Benimde cinsel içerikli rüyalar gördüğüm oldu ama hiç kuzenimle görmedim anlayamıyorum gerçekten
Kuzeni yanağından öpebilir, bu gayet doğal. Rüya da görülebilir buna da birşey diyemem, ben de geçmişte 1-2 abuk rüya görmüştüm ama anlatmasını garip buldum.

Kuzeni yanağından öpebilir, bu gayet doğal. Rüya da görülebilir buna da birşey diyemem, ben de geçmişte 1-2 abuk rüya görmüştüm ama anlatmasını garip buldum.
Sadece yanağından öpmesi değil küçükken birlikte yatıyorlarmış aynı evde kaldıkları zaman. Birde kız eşimin yanındayken kadınsal konularda mesela ağda doğum falan gibi çok rahat konuşabiliyor. Bir keresinde bir düğüne gittik kız bacaklarını almamış eşim onu söyledi hepimizin yanında kız da bir şey dedi hatırlamıyorum sonra elle bak dedi eşime bacağına ellemesini söyledi kız bazen iki üç kez üst üste eşimi öpüyo eşim de rahatsız oluyo öpmesene diyor bizde yobaz değiliz erkek kuzenlerimizle tokalaşırız konuşuruz güleriz ama bunlarınki bana fazla geliyor

Sadece yanağından öpmesi değil küçükken birlikte yatıyorlarmış aynı evde kaldıkları zaman. Birde kız eşimin yanındayken kadınsal konularda mesela ağda doğum falan gibi çok rahat konuşabiliyor. Bir keresinde bir düğüne gittik kız bacaklarını almamış eşim onu söyledi hepimizin yanında kız da bir şey dedi hatırlamıyorum sonra elle bak dedi eşime bacağına ellemesini söyledi kız bazen iki üç kez üst üste eşimi öpüyo eşim de rahatsız oluyo öpmesene diyor bizde yobaz değiliz erkek kuzenlerimizle tokalaşırız konuşuruz güleriz ama bunlarınki bana fazla geliyor
Eşiniz elledi mi bacağına peki?Kızkardeşiyle de mi böyle?

Bu düğün sırasında ne kadardır evliydiniz; o sırada hamile miydiniz ?

Şu an kaç ay / haftalık hamilesiniz ?

Eşiniz elledi mi bacağına peki?Kızkardeşiyle de mi böyle?
Hayır ellemedi o da rahatsız oluyor kızın bazı hareketlerinden yapma diyo ama kız çok rahat. Kızkardeşleriyle küçükle iyiler birbirleriyle dalga geçerler gülerler birbirlerine bağlılar büyük kızla yani rüyasında gördüğüyle çok iyi değiller maddi konulardan dolayı

Bu düğün sırasında ne kadardır evliydiniz; o sırada hamile miydiniz ?

Şu an kaç ay / haftalık hamilesiniz ?
O zaman nişanlıydık. Bu kız kocasını çok severek evlenmiş hatta bekarken ayrıldıklarında eşimin omuzunda ağlıyormuş falan. Eşimle de beraber büyümüşler ama yinede hareketleri fazla ve rahat geliyor bana

O zaman nişanlıydık. Bu kız kocasını çok severek evlenmiş hatta bekarken ayrıldıklarında eşimin omuzunda ağlıyormuş falan. Eşimle de beraber büyümüşler ama yinede hareketleri fazla ve rahat geliyor bana

Testi kırıldıktan sonra ne desek boş. Hukuki ve psikolojik bilgi alın. Doğacak bebeğinizi, eşinize göstermemeniz gerekirse haklarınız nelerdir öğrenin.

Hep kızlarla mı büyümüş eşiniz?Aynı odalarda mı kalmışlar?Birlikte yatma kuzenle saçma geldi.Biz de kuzenlerimizle aynı evde kalırdık ama birlikte yatmazdık.

Rüyalar bazen bilinçaltımızı yansıtsa da bazen öyle rüyalar görüyoruz ki bu nerden çıktı dediğimiz oluyordur.
Tek tuhaf olan şey bunu rahatlıkla hem de mesajla size söylemesi.
Çok enteresan geldi bana böyle bir rüya görürse bir insan kimselere anlatamaz kendi içinde de unutmaya çalışır.
Siz eşinizi gözlemleyin bakalım bir süre.
Bakışlarını, telefonunu şöyle ara sıra bakın bakalım internet geçmişine.

İnsan böyle bir rüya görse istemsizce kendinden utanır unutmaya çalışır.
Bir de size söylemiş. Üstelik mesaj atarak falan...
Sapık mı, saftirik mi bilmem ama normal karşılamadım.
Dillendirmeyecekti...

direkt sorunuzu okuyup cevap veriyorum, bunun bilimsel bir açıklaması vardı. beyin herkesi düz insan olarak görüp karşı cinsin hayatımızdaki konumundan bağımsız şekilde rüyamızda uygunsuz görmemize sebep olabiliyor. ben de birkaç kez gördüm ama ne öyle şeyler düşündüm ne de sapığım.

sıkıntı şurda, bunu nasıl size anlatabiliyor? ben öyle gördüğümde iki günüm bok gibi geçmişti ve erkek arkadaşım çok ısrar etmişti rüyanda ne gördün söyle diye. asla söylemedim. tamam rüyalarımızdan sorumlu değiliz ama insanın yüzü tutmaz böyle bir şeyi anlatmaya.

sapıklığı gördüğü rüyada değil, size anlatmasında.

Esime sordum kiz kardesini ruyanda gordun mu hic, bu normal mi diye, hayir gormedim normal degil bosansin kadin adamdan dedi. Bir de ruyayi nasil gordugu onemli. Ruyasinda zevk mi almis yoksa ruyada boyle korkunc bir olay olmus da bundan utandigini mi hissetmis? Yani senaryo kotu olabilir ama onemli olan esinizin ruyada bu olay karsisindane hissettigi. Ruyada zevk almissa bosanin bence.

ya tamam görmüs olabilir rüya bu biz yönlendirmiyoruz ama gelip sana anlatmasi ve konuyu uzatip rüyanin anlamina bakmasi??? Böyle bir rüya görsem üstünde durmam kimseye anlatmam . Utanirim ayyyy

Anladım, üst üste bunaltacak kadar öpmesi abartı olmuş. Fazla rahat bazı insanlar maalesef

Back
X