Eşim sapık mı?

Hep kızlarla mı büyümüş eşiniz?Aynı odalarda mı kalmışlar?Birlikte yatma kuzenle saçma geldi.Biz de kuzenlerimizle aynı evde kalırdık ama birlikte yatmazdık.
Erkek kuzenleri de var ama onlarla uzun zamandır küsler. Evet kızlarla büyümüş bu bahsettiğim halasının kızı onun ablası da var bunlar beraber büyümüş kardeş gibiler şimdide çok samimiler bu kızlarla ve kendi kardeşleriyle Watsapp grupları da var sürekli yazışıyorlar

Esime sordum kiz kardesini ruyanda gordun mu hic, bu normal mi diye, hayir gormedim normal degil bosansin kadin adamdan dedi. Bir de ruyayi nasil gordugu onemli. Ruyasinda zevk mi almis yoksa ruyada boyle korkunc bir olay olmus da bundan utandigini mi hissetmis? Yani senaryo kotu olabilir ama onemli olan esinizin ruyada bu olay karsisindane hissettigi. Ruyada zevk almissa bosanin bence.
Bilmiyorum detaylı olarak anlatmadı bende sormadım zaten soramamda

Rüyalar yönetilmez.
Ama iyi niyetli olan kimse bu saçmalığı eşine anlatmaz.
Bana normal gelmedi. Nabzinizi yokluyor.

Eşiniz sizi güzel kandırıyor böyle bir durumu bile neredeyse normal göreceksiniz. Konu sahibi bu kadar olmasa da saçma sapan rüyalar elimizde değil ( ama bilinç altı diye bir olgu var)
Normal insanlar böyle bir şeyi kimseye anlatmaz.Utanır kendine kızar , unutmak ister.Esiniz tabirine bakmış, yetmemiş size msj olarak yazıyor.Tehlikenin farkında mısınız?

Evet ilişkiye girdiğimizi gördüm dedi şok oldum şişko dediği diğer kardeşiydi iki tane kız kardeşi var. Eğer böyle bir eğilimi olduğundan emin olursam evet boşanırım. Zaten ikimizde karşılaşmamaya çalışıyoruz dünden beri. Görmek bile istemiyorum bu aralar onu
Bilemedim. Evet ne göreceğimize mani olamayız belki ama rüyanın gidişatını belirleyebiliriz sanki. O tarz rüyalarda keyif almazsan veya bu işte bi yanlışlık var deyip o anda da kesebilirsin bence. Bunu söylemekten bile hicap duyuyorum fakat yrn bi gün kendi kızını filan görse bile bunu da normal mi karşılayacak ki? Hadi kuzeni fln geçtim de kendi kız kardeşinin de bu içerikler içinde yer alması çok rahatsız edici. Ne bileyim insan rahatsız olur, kendine bile gücenir bu tarz rüyalar gordüğü için. Rahatsiz olan insan da eşine anlatmaz. Anlatmış, siz rahatsız olunca da sizin rahatsızlık duymanızdan rahatsız olmuş. Ben normalim, boyle ruyalar gormek normal asil sen bunu anormal olarak gordugun icin normal degilsin mi demek istiyor?

Eşiniz sizi güzel kandırıyor böyle bir durumu bile neredeyse normal göreceksiniz. Konu sahibi bu kadar olmasa da saçma sapan rüyalar elimizde değil ( ama bilinç altı diye bir olgu var)
Normal insanlar böyle bir şeyi kimseye anlatmaz.Utanır kendine kızar , unutmak ister.Esiniz tabirine bakmış, yetmemiş size msj olarak yazıyor.Tehlikenin farkında mısınız?
En başından beri normal görmüyorum normal görsem zaten burda konu açmazdım. Evet insan iradesi dışında rüyalar görebilir cinsel içerikli de görebilir ama kardeşini veya kuzenini o şekilde görmesi bencede normal değil. O günden beri içimde şüphe var acaba kuzenine öyle bir ilgisi mi var diye

En başından beri normal görmüyorum normal görsem zaten burda konu açmazdım. Evet insan iradesi dışında rüyalar görebilir cinsel içerikli de görebilir ama kardeşini veya kuzenini o şekilde görmesi bencede normal değil. O günden beri içimde şüphe var acaba kuzenine öyle bir ilgisi mi var diye
Kuzeni neyse de kardeşine de mi ilgisi var yani?Telefonunu kurcalasanız,internet geçmişine baksanız.Mesajlarını da delil olara saklayın.

Kuzeni neyse de kardeşine de mi ilgisi var yani?Telefonunu kurcalasanız,internet geçmişine baksanız.Mesajlarını da delil olara saklayın.
Bilmiyorumki işte her şey olabilir ben babama bile güvenmiyorum ona neden güveneyim herkese ilgisi olabilir içten içe. Hayatta olmayacak şey yok bence insanlar hayvanlara bile tecavüz ediyorken

Bilmiyorumki işte her şey olabilir ben babama bile güvenmiyorum ona neden güveneyim herkese ilgisi olabilir içten içe. Hayatta olmayacak şey yok bence insanlar hayvanlara bile tecavüz ediyorken
Lütfen bakın telefonuna.

İnsan eşiyle görünce bile kendini hafifte olsa bi utanıyor bunu anlatmayı geçtim insan utancından yerin dibine girer anlatıyuor olması normal değil nabız yokluyor gibi geldi bana

Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
dene mutlaka, bazen olmadık kişilere çekim duyabiliyor insan hayatta çok normal. Sen böyle bir şey yaşadın mı? Bana karşı dürüst olabilirsin seni asla yargılamam falan de içini açmasını sağla sana. Eğer bir şey varsa söyler bence, bu rüyayı anlatan onu da anlatır.
Veya bazıları cinselliği 3 kişi yaşayabiliyor ne garip, sen ne düşünüyorsun? sor bunları.
Hem de bir kere değil birkaç kere farklı zamanlarda. İçini açarsa zaten ona göre yol çizersin, karşı olduğunu belli ederse de içine su serpilir biraz belki…

dene mutlaka, bazen olmadık kişilere çekim duyabiliyor insan hayatta çok normal. Sen böyle bir şey yaşadın mı? Bana karşı dürüst olabilirsin seni asla yargılamam falan de içini açmasını sağla sana. Eğer bir şey varsa söyler bence, bu rüyayı anlatan onu da anlatır.
Veya bazıları cinselliği 3 kişi yaşayabiliyor ne garip, sen ne düşünüyorsun? sor bunları.
Hem de bir kere değil birkaç kere farklı zamanlarda. İçini açarsa zaten ona göre yol çizersin, karşı olduğunu belli ederse de içine su serpilir biraz belki…
Üç kişilik bir cinsel hayat düşünse bile bunu bana söylemez çünkü o karakterde biri olmadığımı ve normal karşılamayacağımı bilir. O günden beri hep salonda yattı normalden fazla sigara içti ve alkol aldı evde bir kaç gün. Gözleri hep kıpkırmızıydı beni sevdiğini ve üzüldüğünü bildiğim için dün gece konuştum. Böyle rüyalar görebilirsin ama ailendeki kişileri görmen ve bunu bana anlatman çok çirkindi insan rüyalarını kontrol edemez ama bana anlatman hoş değildi neden anlattın dedim o da bana haklısın senin üzüleceğini düşünemedim özür dilerim dedi. Ben iyi kötü herşeyimi sana anlattığım için bunu da anlattım ama bir daha asla anlatmam dedi.

T
Üç kişilik bir cinsel hayat düşünse bile bunu bana söylemez çünkü o karakterde biri olmadığımı ve normal karşılamayacağımı bilir. O günden beri hep salonda yattı normalden fazla sigara içti ve alkol aldı evde bir kaç gün. Gözleri hep kıpkırmızıydı beni sevdiğini ve üzüldüğünü bildiğim için dün gece konuştum. Böyle rüyalar görebilirsin ama ailendeki kişileri görmen ve bunu bana anlatman çok çirkindi insan rüyalarını kontrol edemez ama bana anlatman hoş değildi neden anlattın dedim o da bana haklısın senin üzüleceğini düşünemedim özür dilerim dedi. Ben iyi kötü herşeyimi sana anlattığım için bunu da anlattım ama bir daha asla anlatmam dedi.
tepkinize bakmış işte, eşim dahi olsa böyle bir rüyayı anlatamam ben. Sonuçta beni farklı anlayabilir, yol yaptığımı düşünebilir ve ben de anlatırken utanç duyarım. Sonuç olarak sadece rüyaysa anlatması çok gereksiz

Konuştuğunuz iyi olmuş, sizi kirmamak için birdaha anlatmaz

Niye anlatır ki insan bunu.
Çok iğrenç bir durum, olabilir rüyadır diyecegim ama insan kendinden tiksinir böyle rüya görse,kalkıp birde anlatmak ne mana?
Bilemedim sapık mı ama rüyalarım genelde kafama taktığım,çok düşündüğüm şeylerle ilgili olur. Bu açıdan bakarsam fikir,zikir muhabbetine dönüyor iş. Hoşlanmazdım bende olsam.

Back
X