Evinin adresinden gecekondu gibi bir evden çekilmiş gibi fotoğraf. Böyle insanların çevresi de fakir oluyor zaten kim kime yardım etsin. Çok mu iyi düşünüyorum bilmiyorum danasıl yani
Maalesef artık dilenciler de sosyal medyayı keşfettiler.
Çocuğuna mama alamayan, çay ekmek yedirmeye çalışan kadının cep telefonu var ve o telefonu satıp mama alamıyor mu?
Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
bende bilmiyorum ki adres bağcılardandı gecekondu mekanı mı acaba orasıEvinin adresinden gecekondu gibi bir evden çekilmiş gibi fotoğraf. Böyle insanların çevresi de fakir oluyor zaten kim kime yardım etsin. Çok mu iyi düşünüyorum bilmiyorum da
Bu tarz şeylere gram inancım yok.dolandırılıyorsunuz.Arkadaşlar merhaba,
Ben bir ara instagramda bir gönderinin Altına yorum yapmış bir kadına denk gelmiştim .
Yeni doğum yapmış mama alamamış bebeğine bende içim cız etti benimde oğlum var kadına yardımcı olmak amacı ile mama göndermek istedim oda çok teşekkür edip kabul edemeyeceğini ellerinde olan varsa diye yazdığını söyledi saygıyla karşıladım kapattım konuyu aradan 9 ay sonra tekrar mesaj attı aşşağıda konuşmalar mevcut bende dedim ki o zaman kabul etmemişti şuan zor durumda demekki deyip yolladım mama buraya kadar hiç problem yok ama dün eşimle instagramdan reels videoları izlerken aşşağıda bir resim daha var onu gördük bende anlattım herşeyi oda diyor ki dolandırılmışsın
Dedim Ramazan paketi alıp yollayalım tutturdu dolandırılıyorsun çok safsın filan kalbim kırıldı size danışmak istedim sizce ? Konuşmalar burda ekte para yardımı yapmadım direk mama olarak yaptım para versem tamam da siz ne düşünüyorsunuz
ay çok sevindim inş bizimki de ihtiyaç sahibidir ben de erzak yollamak istiyorum da ama işte eşim kafamı karıştırıyoBenim böyle mama yolladığım biri olmuştu eskiden. Sonra annem ramazan kolisi yollamak istedi ben izin vermedim dolandırıcı diye. Çünkü çok dolandırıldim. Mama yeter dedim. Annem yine de yollamış koliyı içinde işte standar şeyler var niyet önemli dedi sevap sevaptır dedi yolladı. Neyse aradan zaman geçti benim arkadaşım var bilgen diye onun da izmitte akrabası var. Bu yolladığım kadın da o civarda oturuyordu bahsettim akrabasına tanıyor musun diye sordum gittigimizde yok dedi. Ama yakın mahalleler sonuçta. Bir gün telefon geldi bilgenden, izmite gitmis orda da akrabası ile bir komsularina gitmişler o komşu kadın tanıyormuş ihtiyaç sahibi olan kadını. Daha da onemlisi aradan Bir sene geçmiş kadın sürekli soyl8yormus Allah razı olsun bir kadın internetten buldu beni adres verdim koli gönderdi Hızır gibi yetişti diye. Çok ağlıyordum çok kötüydü durumlar diye. Anneme sordum ne vardı diye yağ makarna çay şeker un dedi. Kadın benden habersiz bir sene boyunca dua etmiş bize meğer. Gercekten de ihtiyacı varmış.
Istanbul' un neresiydi peki? Kırsal kesimlerimi acabaevet adım filan gözüktü ama bana sorun yaratmaz heralde ben izmirde yaşıyorum adres istanbuldu
yalnız değilmişim :)Bende hemen inanırım böyle seylere. Ya gerçekse
ben istanbula çok geldim ama semtleri bilmem fazla adrese baktım şimdi çınar mahallesi diyor bağcılarIstanbul' un neresiydi peki? Kırsal kesimlerimi acaba
Gercek ihtiyaç sahibiymis sizinki, ama karaktersizler yüzünden guvenemiyoruz. Neguzel sizin adınıza dua etmis .Benim böyle mama yolladığım biri olmuştu eskiden. Sonra annem ramazan kolisi yollamak istedi ben izin vermedim dolandırıcı diye. Çünkü çok dolandırıldim. Mama yeter dedim. Annem yine de yollamış koliyı içinde işte standar şeyler var niyet önemli dedi sevap sevaptır dedi yolladı. Neyse aradan zaman geçti benim arkadaşım var bilgen diye onun da izmitte akrabası var. Bu yolladığım kadın da o civarda oturuyordu bahsettim akrabasına tanıyor musun diye sordum gittigimizde yok dedi. Ama yakın mahalleler sonuçta. Bir gün telefon geldi bilgenden, izmite gitmis orda da akrabası ile bir komsularina gitmişler o komşu kadın tanıyormuş ihtiyaç sahibi olan kadını. Daha da onemlisi aradan Bir sene geçmiş kadın sürekli soyl8yormus Allah razı olsun bir kadın internetten buldu beni adres verdim koli gönderdi Hızır gibi yetişti diye. Çok ağlıyordum çok kötüydü durumlar diye. Anneme sordum ne vardı diye yağ makarna çay şeker un dedi. Kadın benden habersiz bir sene boyunca dua etmiş bize meğer. Gercekten de ihtiyacı varmış.
evet 9 ay evvel istemedi şubat sonunda yazdı 9 ay sonra işte geçende de hikaye paylaşmış ben sadece mama gönderdim . ya bazen düşünüyorum kalbim acıyor ben 600 tl gibi bir rakam paketler ben o parayı haftasonu oğlumla eşimle kahvaltıya gidiyorum hayat hiç adil değil benim gezmeye harcadığım para birinin erzak ihtiyacıdolandırıcı olsa 50 kere daha rahatsız ederdi bence ki dolandırıcılar kaynağı kurutmadan durmuyorlar genellikle.
10 kere yardım ettiysem biri böyle çıkmadı şimdiye kadar. O yüzden şans işi biraz daay çok sevindim inş bizimki de ihtiyaç sahibidir ben de erzak yollamak istiyorum da ama işte eşim kafamı karıştırıyo
Boyle feci durumda olan, beslenemeyen bebege devlet sahip cikardi, surekli Allah razi olsun gibi cumleler ve o resim....Eger gercek ise gercekten cok cok uzucu ama kesinlikle inanmiyorum. Sen gonlunu ferah tut, uzulup gondermissin, sadakam olsun de gec, gecmisi kurcalama. Ve esin dogru diyor, senden benden zengindir o.Arkadaşlar merhaba,
Ben bir ara instagramda bir gönderinin Altına yorum yapmış bir kadına denk gelmiştim .
Yeni doğum yapmış mama alamamış bebeğine bende içim cız etti benimde oğlum var kadına yardımcı olmak amacı ile mama göndermek istedim oda çok teşekkür edip kabul edemeyeceğini ellerinde olan varsa diye yazdığını söyledi saygıyla karşıladım kapattım konuyu aradan 9 ay sonra tekrar mesaj attı aşşağıda konuşmalar mevcut bende dedim ki o zaman kabul etmemişti şuan zor durumda demekki deyip yolladım mama buraya kadar hiç problem yok ama dün eşimle instagramdan reels videoları izlerken aşşağıda bir resim daha var onu gördük bende anlattım herşeyi oda diyor ki dolandırılmışsın
Dedim Ramazan paketi alıp yollayalım tutturdu dolandırılıyorsun çok safsın filan kalbim kırıldı size danışmak istedim sizce ? Konuşmalar burda ekte para yardımı yapmadım direk mama olarak yaptım para versem tamam da siz ne düşünüyorsunuz
inş dediğiniz gibidir .Gercek ihtiyaç sahibiymis sizinki, ama karaktersizler yüzünden guvenemiyoruz. Neguzel sizin adınıza dua etmis .
çok haklısın keşke doğurmasalarBoyle feci durumda olan, beslenemeyen bebege devlet sahip cikardi, surekli Allah razi olsun gibi cumleler ve o resim....Eger gercek ise gercekten cok cok uzucu ama kesinlikle inanmiyorum. Sen gonlunu ferah tut, uzulup gondermissin, sadakam olsun de gec, gecmisi kurcalama. Ve esin dogru diyor, senden benden zengindir o.
Bulundugum bolgeye Romanya'li dilendiciler dadandi 3 yil once. E tabi AB uyesi ulke, pasaport sorunu olmadan geliyor Berlin'in gobegine. Bir de gelip "siginmaci" olarak basvuru yapiyor, kalacak yer yemek herbirsey devletten. Bir de ustune dilencilik yapiyor, ohhh mis vergisiz kazanc. Son duyduguma gore ulkesinde villasi varmis.
O kadar rezil bir cagdayiz ki, kendi gozlerimle gormezsem asla inanmiyorum. Hele de param yok, cocugum ac diyenlere deli okuyorum, dogurma o zaman yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?