Eşim sen dolandırıldın diyor sizce ? Ben

Dolandırıcı mi bilemem ama internetten öyle kimseye para göndermeyin hep duygu sömürüsü

Sayfalardan yardım isteyen dimi bende yaptım bir kere Hatta biri yazmışdi telefonunu sat al mama diye kadında sanane seni ne ilgilendiriyor diye cevap yazmıştı..insan yine o bebekelre üzülüyor

Belediyeler sosyal hizmetler bazı kurumlar böyle ailelere bir çok yardımda bulunuyorlar. İnternetten mama isteyecek kinuma gelmeden buralara başvurmuştur zaten. Bence de pek gerçekçi gelmiyor..

Dolandirdiysa bile sadakanız olsun artık..

Sayfalardan yardım isteyen dimi bende yaptım bir kere Hatta biri yazmışdi telefonunu sat al mama diye kadında sanane seni ne ilgilendiriyor diye cevap yazmıştı..insan yine o bebekelre üzülüyor

Hani sokaklarda çocukları pis, yırtık elbiseler ile yanına, taşa oturtup duygu sömürüsü ile milletten para dilenenler var ya.
Bunlar o dediklerimim sosyal medya versiyonları.
Onlar para için çocukları da öne sürerler, acımıyorum ben kimseye. İhtiyacı olanlar için valilikler var, başvuranlara yardımcı olduklarını düşünüyorum.
Olmadı valilik izni alsınlar, millet yardımcı olur zaten.

arkadaşım niyetin güzel mama yollamışsın allah senden razı olsun, bende bir kere öyle birine erzak yolladım bir gün bile düşünmedim dolandırıldım mı diye? Çünkü ben vicdanen üstüme düşeni yaptım, o yardımı da unuttum, benim niyetim belli, karşı taraf dolandırıcıysa allahtan bulsun der geçerim.

Çok güvenmiyorsan google maps üzerinden tam adresi yazıp haritalardan bakabilirsin eve tam adres varsa, bir arkadaşım bağcılar'da oturuyor bende 1-2 kere gitmiştim istanbuldayken yolum düşmüştü oralar zaten ekonomik olarak kötü yerler genel olarak.

Güven taktiği büyük ihtimal.
Bu kadar durumu yoksa neden SMA? Daha uygun bir sürü mama var.

Bana da çok tekin gelmedi. Marketten söylemişlerdi bebek mamalarını satıyorlar diye. İnterneti komşudan, yardım için onay beklenenler falan. Güven verecek tek bir davranış göremedim. Zaten mamadan ek gıda için başka yardımlar da istemiş. Bu sefer giyime geçecek. Sonra kirasını ödeyemeyecek. Bunlar hep bir süreç.

Yardıma ihtiyacı olan o kadar çok kişi var ki. Bu kadar yardım etmek istiyorsanız muhtarlara da danışabilirsiniz. Hatta apartman görevliniz bile çok mağdur olabilir. Fazla uzağa gitmeyin bence. Özellikle sosyal medya çok tehlikeli.

haklı da olabilirsiniz elbette. ama ben çok fazla ihtiyaç sahibi insan olduğunu düşündüğümden belki de doğrudur diye düşündüm. Benim gördüklerim ardı ardına bombardımana tuttukları için beni kadının bir buçuk aydır sessiz kalması belki de doğrudur intibası uyandırdı.

Bence gerçektir sadce kendini karşı tarafa ikna edebilmek için çok fazla detay vermiş olabilir. Çünkü altı üstü mama para göndermmissiniz mamayi nerde satıp para kazansnki nekdr bı mama sonucta ben sanmyorum mama uzerjnden dolandırdıgnizi Allah hayrnizi kabul etsn bende bu şekilde Instagram'da birine bez mama yardmi yapmstm sonuçta bir kutu mama 4-5 gün gidiyor insan yetisemeyebilir bı kutu mama olmuş 200 TL zor yani.. onlarda farkında çünkü herkesin ilk etapta dolandırıcı gozuyle baktgnin alınan mama nereye nasıl satılır ki onun için dolandrsn

süt geliyor süt kuzusu olarak :) ve biz 2 yaşına girdik ve bezi bıraktık ihtiyacı olan yararlansın ben şükür kurtuldum bezden ama mama desteği vermesi çok güzelmiş ben hala aptamil veriyorum bebeğime geceleri pahalı yani

zaten bebek olmasaydı hayatta yardım etmezdim bebişler kırmızı çizgim

insanın bakamayacaksan doğurma diyesi geliyor ama doğmuş bu hayata gelmiş

ekonomik olarak kötüyse doğru olabilir sanırım

Bez ve mamayi herkese vermiyorlar. Ben calismiyodum, eski eş issizlik maasi aliyodu, 2 ay sadece bez aldim. Ciddi pahali mamalar, bende aptamil kullaniyorum hala.
Ped icin ise ihtiyac sahibi olmaniza gerek yok, herkes alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…