Eşim senden iğreniyorum diyor

eğer ailen arkandaysa geri dön aileninin yanına
Değiller, o adamın çocuğunu istemiyoruz diyorlar. En duyarlı sizsiniz ama detayları bilmeden yazıyorsunuz. Kaç kişi sakın hamile kalma yazdı. Parasızlıktan korunamamış. Bile isteye hamile kalınacak bir ortam mı? Biz ayrı ailesi ayrı uyardı, dayak yediği itilip kakıldığı ortamda hamile kalmama şansı vardı değil mi? Hala kocam belki düzelir diyor. Bugün biri çıkıp gel burada yaşa çocuğunu doğur parayı düşünme dese gitmez. Kocam benimle ilişkiye girmiyor diye ağlanıyor burada. Siz üyeyi dert edinin biz de çocuğu.

İğreniyorsa nasıl hamile bıraktı sizi?

Yatım yok yavrum Battal boy döşeğim var atarız bahçenin ortasına

Çocukların günahına giriyorsunuz ne kadar bencil insanlarsınız ya. Neyse hamilesin bir şey demicem. Dayak yiyormuşsun don annenin evine yapacak bir şey yok. Aldır desek hem zaman geçmiş hem günah diyeceksiniz
Anasının evinde rahat edemiyormus ona değersiz olduğunu tiksinti duyduklarını söylemiyorlar o yüzden rahat edemiyor
onun derdi kendini iğrenç hissettiren biriyle ilişkiye girememek bu zoruna gidiyor tek dert tek sıkıntı adam dokundurtmuyormus

Valla alacak ailenin sizin olduğunuzdan kötü bir hali yok bu kes
Sonrada sokak çocuğu deniyor işte ama sokaklar çocuk doğurmuyor kendini bilmez anne babanın ceremesini çocuk çekiyor senelerce sonra defalarca tüp Bebek denemesinin ardından ikizlerim oldu ona rağmen bazen sinir krizleri geçirtecek duruma getiriyorlar beni merak ediyorum doğumdan sonra nasıl olacak sağlıkli insanlar bile yorulup helak olurken sürekli aşağılanan eziyet gören kadın kendini jiletleyen kadın nasıl baş edecek

Öncesinde boşanmamışsınız şimdi boşan desek ama hamileyim bebeğim babasız mı büyüsün der boşanmazsınız. Hoş annesini beğenmeyen bir babayla büyümek çocuk için ne kadar sağlıklı tartışılır. Aradan yıllar geçecek siz hâlâ eşim bana bunu dedi bunu yaptı diye konu açmaya devam edeceksiniz özgüvensizliğinizden dolayı bu evlilikten vazgeçmeyeceksiniz küçük görülmeye devam edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…