Eşim senden iğreniyorum diyor

Hadi gelin birbirimize dürüst olalım,bu çaresizliğin nedeni sizsiniz.Bu adamı bulan ,kaçan ,seni sevmiyorum diyen adamın koynuna zorla giren sizsiniz.Bu böyle olmaz kendimi kurtarayım bu adamdan ,demek yerine hamile kalayım da benden ayrılmasın diyen yine sizsiniz.Kötü haberim var size ,adam dışarda çatır çatır sevişiyor yakında bebekli olduğunuza bakmadan sizi kapı dışarı edecek.Bu Şeref yoksunu adamı seçtiğiniz için tebrikler.....

Eee çocuğun ihtiyaçları için dilenecek misin?

Çocuk ne kadarlık? Aldırabilirsen bu dünyaya ve kendine yapabileceğin en iyi iyilik o çocuğu aldırmak olacaktır. Kızım ailen hiç mi sahip çıkmıyor sana, bu yaşta böyle bir bataklığa nasıl saplandın? Kendine zarar veriyorsun, o çocuğa nasıl bakacaksın? Allah'ım tüylerim diken diken oldu.

Şu tribe de bitiyorum. Baba evinde kendini yabancı hissedecek lüksünüz var mı sizin ya? Kocanın evi daha mı iyi? Dövüp sövüyor adam, asıl orada yabancı hissetmeniz lazım.

17 haftalıkmış ve bu çocuk için uğraşmış anladığım ve eski mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Hayatta aldırmaz. Kendi de sersefil olur bebeği de sefil eder.

17 haftalıkmış ve bu çocuk için uğraşmış anladığım ve eski mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Hayatta aldırmaz. Kendi de sersefil olur bebeği de sefil eder.
Sonra gel bunlara anne de ...kendi sefil hayatına bir masumu ortak etmenin neresi annelik??? Evladım için çekiyorum diye de üsten üsten konuşur artık" ulvi varlık"

Bu " çocuk yapınca düzelir." Fikrini ilk ortaya atan ezik mahluk kimse inşallah öbür tarafta slaytla tüm akıl fukarası kadınlar ve sefil olmuş çocuklar tek tek gösteriliyordur.
Yahu benim adam dünyanın en şeker, pozitif insanıydı. Böyle bir adamla bile çocuktan sonra hayat bazen mayın tarlası. Karşılıklı gerim gerim geriliyoruz özellikle uykusuz kalınca. Valla bravo

Travma silmek diye birşey yok EMDR tedavisini araştır duygu boşaltımi yapıyor çok iyi gelir. Söylediklerine de diyecek sözüm yok kardesim Allah sana akıl fikir ihsan etsin . Lütfen EMDR tedavisi al.

Eşim yüksek lisans, ben üniversite lisans mezunuyum. Türkiye’nin parmakla gösterilen devlet okullarından mezun olduk. İkimizin de yüksek maaşlı işi var. Ailelerimiz desen eğitimli, kültürlü insanlar. Her iki taraf da bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı görüşüyle çocuk yetiştiren insanlar. Bu halimizle bile çocuk yapmadan evvel 40 kez düşündük. Öyle mi olur, böyle mi olur, doğumundan eğitimine kadar her şeyi planladık. Abarttığımız konular da vardır elbette ama ülkenin durumu malum olduğu için planlı ilerlemekte fayda gördük. Her hafta en az 2-3 kitap bitirdik eşimle çocuk yetiştirmeye dair. Tuvalet eğitiminden uyku eğitimine kadar aklınıza gelebilecek her türlü konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.

Şimdi benim çocuğum, bu serserilerin çocuğuyla birlikte mi büyüyecek ya da bir gün gelecek bu serserilerin çocuğu benim çocuğumu sokakta bıçaklayıp öldürecek mi mesela? Benim çocuğum o sersefil çocuklardan saygısızlığı, küfür etmeyi mi öğrenecek mesela? Hesabını kime sorayım? Kendini jiletleyen anneye mi? Sorumsuz babaya mı?

Son düzenleme:
Bana kızacak olanlar vardır aranızda arkadaşlar ama dayanamıyorum yazacağım.
bu durumda olan konu sahiplerine ve doğuracakları çocuklara artık hiç üzülmüyorum.Ben bin bir özenle yetiştirmeye çalıştığımız çocuklarımıza daha çok üzülüyorum büyüdüklerinde bu ailelerin yetiştirdiği çocuklarla karşılaşacakları için.
Korunmaya para bulamayan çocuğun ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak ha bu da umrumda değil ama ben vergisini kuruşu kuruşuna veren bir vatandaş olmama rağmen,çocuğum başarılı bir öğrenci olmasına rağmen tek bir yardım görmezken(asla ihtiyacı yok) bu ailelerin çocuklarına bakılacak ve bunlar da durmadan üreyecekler.
İşte öyle…..

Zaten sırf bu yüzden dünya üzerinde tersine evrim oldu

Adam sevişse her şey normal gibi devam edicen yani. Tek dert sevişmemek.
Ayyy erkekim ve sevişme kelimesi aynı karede Sizi Ps I love you ve Supernatural dan beri silim aka aka izliyorum beyfendi aşığım patiledim e de bir zaafım var ama rolüm gereği o sizin kadar yağuşuklu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…