Bünyemin nolcek?Ayyy erkekim ve sevişme kelimesi aynı karedeSizi Ps I love you ve Supernatural dan beri silim aka aka izliyorum beyfendi aşığım patiledim e de bir zaafım var ama rolüm gereği o sizin kadar yağuşuklu değil
Gündemi takip edenler ne dediğinizi çok iyi anladı.Akıldan vicdandan yoksun bu insanlar doğan çocuğa ne verecek,bu çocuklar büyünce hangi masumun kanına girecek.Bu tarz kadınlar adamlar kısırlaştırılsa keşke...Eşim yüksek lisans, ben üniversite lisans mezunuyum. Türkiye’nin parmakla gösterilen devlet okullarından mezun olduk. İkimizin de yüksek maaşlı işi var. Ailelerimiz desen eğitimli, kültürlü insanlar. Her iki taraf da bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı görüşüyle çocuk yetiştiren insanlar. Bu halimizle bile çocuk yapmadan evvel 40 kez düşündük. Öyle mi olur, böyle mi olur, doğumundan eğitimine kadar her şeyi planladık. Abarttığımız konular da vardır elbette ama ülkenin durumu malum olduğu için planlı ilerlemekte fayda gördük. Her hafta en az 2-3 kitap bitirdik eşimle çocuk yetiştirmeye dair. Tuvalet eğitiminden uyku eğitimine kadar aklınıza gelebilecek her türlü konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.
Şimdi benim çocuğum, bu serserilerin çocuğuyla birlikte mi büyüyecek ya da bir gün gelecek bu serserilerin çocuğu benim çocuğumu sokakta bıçaklayıp öldürecek mi mesela? Benim çocuğum o sersefil çocuklardan saygısızlığı, küfür etmeyi mi öğrenecek mesela? Hesabını kime sorayım? Kendini jiletleyen anneye mi? Sorumsuz babaya mı?
Aramız limoniBünyemin nolcek?
Kız Zerrin öyle söyleyince gözüme pek güzel geldin ,bahçeme Bahçıvan alayım seni ,tarlamı satayım ev yapayım sana gel kız atımın terkine atayım ,kaçırayım seni..Aramız limoniAilesi benim melez ve etnik (yeke yeke) kökenlerime saygı duymuyor, looparlı taytıma laf ediyor, paşa dedeme inanmıyor, zenci popomu sevmiyor, pavyonda dans ettiğim için aç açcı muamelesi yapıyor
Bu bıldırcın vücudumu bi tek sen farkettinKız Zerrin öyle söyleyince gözüme pek güzel geldin ,bahçeme Bahçıvan alayım seni ,tarlamı satayım ev yapayım sana gel kız atımın terkine atayım ,kaçırayım seni..
Bunu ilk diyen benim, hala da aynı düşünüyorum. Kendini jiletle kesmeyen, kocasından şiddet gördüğü halde ayrılmayan, yapamadım edemedim ... her şeye bahane bulmayan bir ebeveynle büyüsün o çocuk. Parasızlıktan doğum kontrol hapı, kondom vs alamayan kadının ödü kopar hamile kalmaktan, alana kadar ilişkiye giremez. Sağlık ocağında ücretsiz korunma yöntemleri uygulanıyor, haberiniz olsun ki ikinci çocuğun günahına girmeyin. Size senden tiksiniyorum denmesi bile etki etmemiş. Eve uğramayan, başka kadınlarla gezen, eşine küfür eden baba ve ayakları üzerinde duramayan, eğitim görmesi gereken zamanda kocaya kaçan kendini kesen bir anne. Siz bir çocuğa bu hayatı layık görüyorsunuz. Fakirlik, yoksulluk, saygısızlık, ihanet değersizlik, sahip çıkılmama... bu ortama koşarak hamile kaldınız.kadın nasıl der git çocuğunu başka bir aileye ver diye tamam ben iyi değilim kabul ediyorum ama o ailenin nasıl olucagni nereden biliyorsunuz
o kadar haklısın ki...Eşim yüksek lisans, ben üniversite lisans mezunuyum. Türkiye’nin parmakla gösterilen devlet okullarından mezun olduk. İkimizin de yüksek maaşlı işi var. Ailelerimiz desen eğitimli, kültürlü insanlar. Her iki taraf da bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı görüşüyle çocuk yetiştiren insanlar. Bu halimizle bile çocuk yapmadan evvel 40 kez düşündük. Öyle mi olur, böyle mi olur, doğumundan eğitimine kadar her şeyi planladık. Abarttığımız konular da vardır elbette ama ülkenin durumu malum olduğu için planlı ilerlemekte fayda gördük. Her hafta en az 2-3 kitap bitirdik eşimle çocuk yetiştirmeye dair. Tuvalet eğitiminden uyku eğitimine kadar aklınıza gelebilecek her türlü konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.
Şimdi benim çocuğum, bu serserilerin çocuğuyla birlikte mi büyüyecek ya da bir gün gelecek bu serserilerin çocuğu benim çocuğumu sokakta bıçaklayıp öldürecek mi mesela? Benim çocuğum o sersefil çocuklardan saygısızlığı, küfür etmeyi mi öğrenecek mesela? Hesabını kime sorayım? Kendini jiletleyen anneye mi? Sorumsuz babaya mı?
o kadar uzun süredir böyle düşünüyorum kiBana kızacak olanlar vardır aranızda arkadaşlar ama dayanamıyorum yazacağım.
bu durumda olan konu sahiplerine ve doğuracakları çocuklara artık hiç üzülmüyorum.Ben bin bir özenle yetiştirmeye çalıştığımız çocuklarımıza daha çok üzülüyorum büyüdüklerinde bu ailelerin yetiştirdiği çocuklarla karşılaşacakları için.
Korunmaya para bulamayan çocuğun ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak ha bu da umrumda değil ama ben vergisini kuruşu kuruşuna veren bir vatandaş olmama rağmen,çocuğum başarılı bir öğrenci olmasına rağmen tek bir yardım görmezken(asla ihtiyacı yok) bu ailelerin çocuklarına bakılacak ve bunlar da durmadan üreyecekler.
İşte öyle…..
Ne yedirip içireceksiniz ne giyirdeceksiniz bebeğe? Bezini ek gıdasını ilacını mamasını kim neyle alacak? Aileniz o adamın çocuğunu istemiyoruz demişler, sokak sokak dilenecek misiniz?
Kesinlikle çok haklısınız.Vallahi ben de bunun gibilere üzülmüyorum da kendime, aileme ve doğacak çocuğuma üzülüyorum. Bunların doğurdukları yüzünden benim hiçbir eğitimden mahrum bırakmadığım, iyi yetişsin diye yüzlerce kitap okuduğum, araştırdığım çocuğum canından olabiliyor mesela.
Kendisi ne ki çocuğu ne olsun? Toplumsal çürüme bu işte.
Gerçekten üzülemiyorum bile size.Ama karnınızdakine çok üzülüyorum.Aşağılanıp oturacaksınız işte ,aşağılandığınız yere ait hissediyorsunuz kendinizi.Hakettiğinizi yaşayın, ne diyelim.Ama kuzucuk bunları hakedecek birşey yapmadı işte ona çok yazık olacak.Vala ben kaç kere gittim bu evden her seferinde kendi ayaklarimla geri döndüm sanki baba evi bana hiç tanımadığım bir yermiş gibi hisetim yani bunca yıl yaşadığım ev bana çok yabancı geldi sanki kendi evim degilde bı misafirliğe gitmişim gibi hisetim
"Saten" . Kumaş türüyle konunun ne ilgisi var?Hadi ordan be. Daha yazı yazmayı bilmiyor. Nasıl eğiteceksin, ne öğreteceksin o çocuğa?
Hmmm. Adam bunu dedikçe sizde yanaşmaya mı çalışıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
Böyle bir adamla sevişmeye devam ediyorsanız -mideniz nasıl alıyorsa artık- o zaman ona şart koşacaksınız o korunacak. Nasıl bir gerekçe bu, param yoktu ilaç alamadım. İsteseniz öyle de bir bulursunuz ki.keşke inanmasaydim ha bu arada ben saten ilaç kullanıyordum sadece 1 ay filan kullanmadım korunmadim ondada Alicak param olmadığı için alamadım ben kötü biriyim biliyorum ama size soruyorum siz hamile olduğunuzu ogrenseniz aldirirmiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?