Eşim sevgili gibi davranıyor

Cıks sevgili gibi değil aşiret ağası gibi davranıyor. Sonuçta kadın kısmı ile fazla muhatap olunmaz aile yanında. Kadın yerini bilsin, atanın yanında konuşmasın yiğidiyle. Düpedüz ahlaksızlık ayol.

Siz bilahare "hayatım sana bir sır vereceğim, şok olacaksın ama ailen bizim seks yaptığımızı biliyor" deyin. Tane tane izah edin. Biz belediyenin bize verdiği yetkiye dayanarak mütemadiyen seks yapıyoruz ve belediye kırmızı bir cüzdan vererek cümle aleme seks yaptığımızı, yapacağımızı ilan etti deyin. Eş ailesine de söyleyin belki bilmiyorlardır.

Şimdi buradan "hanımefendi seks yapmak için o cüzdana ihtiyaç yok. Kadının düşmanı kadın gerçekten!" duyarı kasacak olan da seks yapsın. Gerginlik iyi değil.
Ahahahahahaha 😂😂😂

Seninle ilgili eşinin ailesinde bir sorun mu oldu
Yoo gayet iyiyiz yani benim bildiğim yok kv de konuşurken gayet iyiyiz tlfnda tamam hastalar diye bizde çalışıyoruz diye pandemi den dolayı gidemiyoruz böyle hastane acil durumlarında sadece. Kv iyiyiz kp sever beni görümceyle başlarda sorun olmuştu ama şuan mesafeliyiz öyle aman aman bi problem yok

muhtemelen ben de aramazdım

yani birisini doktora götürmüşüm

onunla yolda dönerken eşime bunu neden anlatayım ki

eve gelir yüz yüze anlatırım

bir de insanlar hastalıklarının paylaşılmasını sevmez

siz ben yabancı değilim dersiniz ama onlar belki yabancı hisseder

hele de alzheimer hastaları ve yakınları genelde bunu gizlemeye meyilli oluyorlar

bu arada geçmiş olsun düzenli takipleri ve ilaçlarını ihmal etmeyin umarım yavaş ilerler

yine ailemin evine gidince de eşimle dakikalarca telefonda konuşmam

zira ben geçici olarak oradayım zamanımı onlara ayırmaya gitmişim, acil bir durum olmadıkça eşimle ne konuşacağım

tıpkı işte eşimi ya da annemi aramadığım gibi

cidden ben alınacak bir şey göremedim konunuzda, basit şeylere takılıp huzurunuzu kaçırmayın

Çekiniyor olabilir aile yapisi oyle demek ki.
Ben telefonda konuşurum eşimle ama yanimda arkadaslarim, ailem varsa aşkim aşkim diyip duramam mesela cok civik geliyor. 😂
Yalnizken binbir turlu sevgi sozcugu kullaniriz ama insanlarin yaninda en fazla hayatim vs diyebilirim. Garip ama oyle.

Boyle garip cekinceleri olabilir.

zaten geleceği yer yine sizin yanınız çok takılmayın. ben 5-6 yıllık evliyim hala konuşmam eşimle ailemin yanında. uzaklaşır konuşurum. yapı meselesi :KK48:
oda annesindeyken daha kısa konuşur. ama çıkar çıkmaz arar yol boyu anlatır.

muhtemelen ben de aramazdım

yani birisini doktora götürmüşüm

onunla yolda dönerken eşime bunu neden anlatayım ki

eve gelir yüz yüze anlatırım

bir de insanlar hastalıklarının paylaşılmasını sevmez

siz ben yabancı değilim dersiniz ama onlar belki yabancı hisseder

hele de alzheimer hastaları ve yakınları genelde bunu gizlemeye meyilli oluyorlar

bu arada geçmiş olsun düzenli takipleri ve ilaçlarını ihmal etmeyin umarım yavaş ilerler

yine ailemin evine gidince de eşimle dakikalarca telefonda konuşmam

zira ben geçici olarak oradayım zamanımı onlara ayırmaya gitmişim, acil bir durum olmadıkça eşimle ne konuşacağım

tıpkı işte eşimi ya da annemi aramadığım gibi

cidden ben alınacak bir şey göremedim konunuzda, basit şeylere takılıp huzurunuzu kaçırmayın
İyi de bende ailedenim artık açıkça yukarı da söylediğiniz pek garip geldi bana tamam doktora gitmiş koşturuyo yada ailesinin yanında sohbet ediyor falan anlarım bu durumu ama beni dışlamasını anlayamam açıkçası ben o soyadını neden aldım o zaman aileden değilsem benm demek istediğim eşimin ailesinin yanında bana normal ama tlfn da her zaman garip davranması ki kv kp bana oğulları gibi davranmıyor

evdeyken kârı koca evli gibi olun dışarda aile yanında sevgili olun
yani hem.esin hem sevgilin oh ikisi bir arada

Çekiniyor olabilir aile yapisi oyle demek ki.
Ben telefonda konuşurum eşimle ama yanimda arkadaslarim, ailem varsa aşkim aşkim diyip duramam mesela cok civik geliyor. 😂
Yalnizken binbir turlu sevgi sozcugu kullaniriz ama insanlarin yaninda en fazla hayatim vs diyebilirim. Garip ama oyle.

Boyle garip cekinceleri olabilir.
Ya bende bana öyle aşkım demesini beklemiyorum ailesinin yanında yada acil bi durumda zırt pırt aramasını da bu durum farklı ben sadece ailesinin yanında normal evde normal ama tflnda neden değil illa yani ben senin kadınım merak ediyorum biliyorsun bi ara ne biliyim bi orkide yi arayayım merak 3tti o da dese annesi arama mı diyecek ki hayatta demez kadını tanıyorum

Zamanla oturur çoğu şey. Cok buyuk bir mesele değil. Sırf bunun için darlamayın bence.

İyi de bende ailedenim artık açıkça yukarı da söylediğiniz pek garip geldi bana tamam doktora gitmiş koşturuyo yada ailesinin yanında sohbet ediyor falan anlarım bu durumu ama beni dışlamasını anlayamam açıkçası ben o soyadını neden aldım o zaman aileden değilsem benm demek istediğim eşimin ailesinin yanında bana normal ama tlfn da her zaman garip davranması ki kv kp bana oğulları gibi davranmıyor

anlatmaya çalıştığım telefonda sizinle neden konuşması gerektiğini anlayamadığım

yani akşam gelecek değil mi

mesajlaşmışsınız da

bir de üstüne telefonda neden konuşsun ayrıntılı

ya da annesi babasının yanına gitmiş herhangi bir sebeple o esnada sizinle neden uzun uzadıya konuşsun

yani siz de orada olsanız değişik bir tavrı yokmuş demek ki ailesinin yanında olmaktan vs değil bu tavrı

ben biraz yaşlandım galiba

biz küçükken evimizde telefon yoktu

ev telefonumuz ben ortaokula başladığımda oldu

cep telefonum üniversiteyi bitirdiğimde

belki bu nedenle telefonu bir uzvum gibi hissedemiyorum

haberleşme aracı o

yani eşim annesine gittiğinde onunla haberleşme ihtiyacım varsa bir bilgi alışverişi gerekli ise konuşurum ama muhabbet etmelik ayy aşkımmm canım demelik bir ortam olmaz ki

ya da hastaneden çıkmışız arabadayım trafik zaten dikkat istiyor

kafamda bir sürü ileriye ilişkin endişe, zaten virüslü ortam, umarım babama bir şey olmaz diye düşünürken arayan eşime sevgi pıtırcığı olmalıyım diye düşünmem

muhtemelen "hı hı tamam sonra konuşuruz" der kapatırım

sizin bundan rahatsızlık duymanız da gayet olağan ama anlatmak istediğim eşinizin size karşı ailesinin yanında diye özel bir tepkisi yok ki yüz yüze zaten yokmuş, yani sizi ailesinden sakınmıyor, ergen kız gibi babasının yanında konuşma ile sıkıntısı yok

yanındakinin kim olduğundan bağımsız o anda neye odaklı ise, ne yapması gerekirse sadece onu yapıyor

hayattaki zaman dilimleri uyku saatinde telefon ile konuşmadığı gibi iş saatinde konuşmadığı gibi hele de trafikte giderken muhabbet etmemesi olağan

siz ben de ailedenim vs diyorsunuz ama ben kendimi bir kuru soyadı ile kimsenin ailesinden hissetmem

yani kp im hasta kendi çağımda üzülürüm, yardıma ihtiyaç varsa ve bir fikrim varsa sorarlarsa söylerim sormazlarsa eşimle iletirim ama kp in hastalığının ne durumda olduğunu hem de onun kulağı duyulacak şekilde öğrenmek için çaba harcamam

(kp im alzheimer ve 15 yıllık evliyim belki de bu nedenle özellikle babanın yanında baba hakkında konuşması için ısrarcı olmayın diyebiliyorum)

merak ediyorum biliyorsun bi ara ne biliyim bi orkide yi arayayım merak 3tti o da dese annesi arama mı diyecek ki hayatta demez kadını tanıyorum

Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı

konuda bana yazmış hatta göreyim diye çağrı da attı diyorsunuz üstteki yorumda da merak eder diye haber vereyim demeli diyorsunuz

adam yazmış size bilgi vermiş siz neden dönüp aradınız ki

yani belki morali bozuktu sizinle konuşunca sesi düşer vs diye düşündü yanında babası varken konuşmak istemedi vs

ille de ben de her anının içinde olmalıyım isteğinizi yeni evli olmanıza veriyorum

evet insan mutluluğunu hüznünü eşiyle paylaşır bunda hemfikiriz ama her ortamda bunu paylaşmak istemeyebilir

mesela eve geldiğinde belki de sizinle yapacağı konuşma çok farklı olacaktı, belki konuşurken istemsizce ağlayacaktı, belki bu duruma lanet edecekti vs vs

haber vermesi gerekirdi merak ederim demişsiniz, eşiniz zaten haber vermiş

her an telefon ile konuşma zorunluluğu yok ki

Kızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
Sevgili gibi olsa daha sırnaşık olması lazım değil mi;? Sizin nasıl sevgilileriniz oldu da sevgili olmayı böyle zannettiniz ki?

Eşiniz başkaları ile rahat birşekilde telefonda konuşabiliyor mu? Yoksa telefonda konuşmayı sevmediğini söyleyen ..iki dk içinde telefon görüşmesi ile çözebilecek bir durum/sorun için kalkıp gidip yüz yüze görüşemyi tercih eden kişilerden midir? Şunun için soruyorum bazı sosyal kaygılı kişiler telefon aracılığıyla konuşmayı cidden sevmez ..hatta telefon görüşmesinden kaçınırlar

Bazi yerlerde öyle. Benim bir akrabagim mesela bir yerde toplanilsa esi ile ayni odada bile bulunmuyor. Esinin geldigi yerde öyle oluyormus (memleketi unuttum). Esiniz belli ki kendini bosuna kasiyor 🤷‍♀️

Kızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
O an hastane ortamındalar veya hastaneden dönüyorlar tam böyle bir zamanda telefonla konuşulmaz bazı şeyler..nasıl olsa eve gelecek evde konuşuruz diye düşünmüştür..mesela bı mesele vardır eşim ailesinin yanına gitmiştir ben gidemediysem eşimi orada aramam zaten ben ne oldu ne bitti eve gelince konuşuruz ..bence abartılacak bir durum yok bunda

Ailesiyleyse sen niye arayıp duruyon
Bende biriyleyken sürekli aranıyorsam sıkılır açmam eşimde olsa farketmez
Herkesle kaliteli zaman geçirmek isterim
Herkesin yeri ayrıdır bende
Bölünüyor gibi hissediyorum sevmiyorum

Back
X