Eşim şiddet uyguladı hem de ailesinin yanında site içinde

Eşin ne ki ailesi ne olsun. Köpek havlasa ne demek istedi siye düşünüyor musunuz? Kocanızın ailesini neden ciddiye alıyorsunuz? Babanız ne dedi?

Boşanın bune böyle? Magaradan yeni çıkmış bu tür insanlarla ne işiniz var. Kızım olsan ayaklarına kapanırım boşan kızım ben senin yanındayım, sakın çocuk doğurma bu sülaleye diye

Aynen ateşe körükle gidip keyifle gelinin dayak yemesini izlemisler.
Tek cekinceleri olayin site önünde olup akrabalara rezil olmaları
Kadin evin icinde dayak yiyip susup otursaydi aferin oğluşuma deyip sırt sivazliyacaklardi

Herkesin konuyla alakalı yaklaşık tepkisi aynı kocayı boşaman konusunda hemfikiriz
Şayet bosamayacksan da pişman etmezsen tekrar dayak yersin belkide birgün dayaktan olebilirsin bu öngörülemeyecek bişi değil

Son durum nedir ne düşünüyorsun merak ediyrium doğrusu

Bi kere uyguladı sesin çıkmazsa devami gelecek
Kendini ve çocuğunu kurtar boşan sineye cekme affetmee susmaaa
Bazi kadınlar sustuklari için, korktukları için çocukları için sineye çektiler affetiller ama yarısı Toprak altında kadınların güçlü olduğu bir toplum kazandırmamiz lazım kimse şiddete sesiz kalmasın, lütfen davandan Vazgeçme

İçim şişti okurken. Niye 50 kere ben hiçbir şey yapmadım, benim suçum günahım yoktu diyorsunuz ki hanfendi? Hangi suç bu olanları aklayabilir?? Siz ne yapmış olursanız olun karşılığı şiddet değil, boşanma olur en fazla. Sanki bişeyler yapmış olsanız bu gördüğünüz muameleyi hak ettiğinizi düşünecek gibisiniz. Hem şikayetçi olmayarak hem de sonda yazdığınız cümlelerden ben de boşanmayacağınızı düşünüyorum, şu an pazarlık safhasındasınız sadece. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve kendiniz için en doğru kararı verirsiniz

Boşan derim ama cidden biraz deli duruyorsunuz. Bu tarz insanlar bosanınca pişman oluyor. Tavsiyem bosanmayın o nedenle

ben tabi haliyle bağırıyorum senin oğlun bana nasıl vurur diye arabanın içinde yumruklar atıyorum sağa sola

Ben bazı kadınların koca sevdasını anlamıyorum ya .. Kocasından dayağı yiyor ,kendisini siper eden kaynanaya bağırıyor. Kaynana sus kocandıır diyor gelin çıldırıyor.Şimdi de kocamdır diye barışmanın yollarını arıyor. Yaşadığınız hayat korkunç ; ama siz ondan da korkunçsunuz cidden.Madem konu basit bütün gün surat asıp insanları neden geriyorsunuz? Madem boşanacak gücünüz yok cav cav bağırıp kendinizi neden rezil ettiniz?

Valla ben okurken korktum bu adamla aynı ortamda kalamazsın.Çocuğunu al , boşan

Yaşadığın korkunçta anlamıyorum karı koca kavgası neden kaynana görümceye yansıdı neden suratı orda yapıp ortamı gerdin kadın sana siper olmuş üstüne oturmuş. Boşuna bir de kadına panik yaşattın 2 güne barışır öpüşür sosyal medyada aşk pozları atarsın

Böyle bir adamla boşanman şart ama sende boşanacak tarz yok daha şimdiden çocuk var diyerek affetmenin yolunu yapmışsın

Artık küfür etmiyorum ama küfürsüzlük çok zor!!!!Direk boşa

Yaşanabilecek en kötü şeylerden birini yaşamışsınız çok üzüldüm geçmiş olsun

Niye şikayetçi olmadınız ya

Konuyu okumadım okumayacağım sadece demek istiyorum ki; 1 haftada 3 tane kız öldürüldü 15 yaşındaki Hilal, 18 yaşındaki Hiranur Aygar ve adını bilmediğim bir tane kızımız üçü de sevgilileri tarafından öldürüldü adınız bu kızların yanına yazılsın istemiyorsanız boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…