Eşim şiddet uyguladı hem de ailesinin yanında site içinde

Boşanmazsan pişman olursun

Neredeyse kaynanaya acıyacağım. Hiç mi empati yapacak birisini bulamadınız konuda anlamıyorum ki!

Sen boşanmak istemediğim için buraya sormuşum eşin düzelmez bence bidaha yapar ve kendini haklı görüyor ki gelip özür dilememiş böyle alışma duruma

eş ailesi daha en başında gelin zaten anlamaz diyerek (ya da anladığınızı bile bile) sizin hakkınızda konuşuyor eşinize şikayet ediyorlar neymiş onlara kafa tutuyormuşsunuz (adamı yumruğa götüren kilit cümle bu mu acaba?) hala bunları savunup size suç bulanlar var. tartışma yaşanmış, olabilir yüzünüz asılmış. insanız hepimiz. bir de üstüne kendi hakkınızda sanki orada değilmişsiniz gibi topluca konuşulduğunu duyuyorsunuz. arabadan inmemeniz sorgulanmış?? pardon? çok normal değil mi onlara da tepki almanız o saatten sonra? siz de o anki fevrilikle inip harbiden kafa tutmak istemişsiniz. tek hatanız da bu işte, haksız olmaktan değil iğrenç bir düzen içinde safça cesaret bulmanızdan.
o ana kadar ailesinden gaz alan insan müsveddesi de kalkmış vurmuş size sırf ailesini tatmin etmek için. şimdi bu insanlardan size hak vermelerini bekleyemezsiniz. ne koca ne ailesi düzelmez bunlar yetiştirilmişliklerinden çıkıp farklı düşünecek değiller onlara göre o düzen doğru. herhalde sizi suçlu çıkaracaklar. üzücü olan buradaki insanların da o akla uyması.
elbette kaç kurtar canını da işte bunu buradan demesi kolay, maalesef sizin aileniz de onlarla aynı tipte insanlar gibi. düzeniniz batsın be
bugüne kadar sana da aynı düzen öğretildi sen o düzeni sorgula reddet. çocuğuna da bunu öğretme. duygusal düşünme buz gibi mantık çalıştır akıllı ol. canına kast edildiğini unutma. şerefsizler

Çok güzl yazmışsin ama konu sahibi konuyu açıp gitmiş böyle cevap vermeyip insanı bosu bosuna burda gerip üzüldüğümüzle kalıyoruz suanki durumu ne neyapti etti hicbir bilgi yok

Çok güzl yazmışsin ama konu sahibi konuyu açıp gitmiş böyle cevap vermeyip insanı bosu bosuna burda gerip üzüldüğümüzle kalıyoruz suanki durumu ne neyapti etti hicbir bilgi yok
evet ben de giriş tarihini fark ettim aynısını düşündüm ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok zaten insanlar içini boşaltıyor yalnızca
gidiyorum haberlere bakıyorum her gün ayrı bir şiddet olayı sonra gelip buraya bakıyorum iyice geriliyor insan huzur yok güzel değerlerimiz yok güzel şeyleri hak ettiğimize inancımız yok yazık sadece yazık

Rapor almışsınız zaten şikayetçi olun pislik heriften de ailesinden de. Sizi sindirmek için bir de üstte çıkmaya çalışıyorlar.
Herkese de anlatın madem rezil olmaktan çok korkuyorlar daha da rezil olsunlar.

Eşin pislik, ailesi ondan da pislik. Ne iğrenç aileler var , kadın dayak yiyor ve suçlanıyor. Kendi kızı dayak yese aynısını yapar mıydı acaba. Zaten barissan dahi bunu unutmazsin , ailesinin tepkisini unutmazsın . Daha çok kinlenmissindirde. En iyisi hazır dava acmisken içinde kalmasın sende hıncını al ailesinden konus ,konus gerekirse bağır çağır ki için rahatlamış olsun. Ne de olsa bosanacaksin ,çokta önemli değiller artık. Eşini de Allah bildiği gibi yapsın. Gitsin anasının koynunda uyusun . Ayrıca ailen bildiği halde seni nasıl o evde tutuyor ona da ayrı sasirdim

Ay okurken sinir krizi geçirdim. Herkesin icinde yumruk yumruğa dayak yediniz ve siz hala o insanların söylediklerni mi kafaya takıyorsunuz? Esinizin özür dilemesini mi bekliyorsunuz. Ne rezilliği ne pişmanlığı. Esinin babası adam olsa orda ogluna bi tane carpardı sen napıyosun diye. Lütfen biraz kendinize değer verin. Boşanın o dağ ayısından.

Sen hâlâ eşim mi diyorsun o kendini bilmeze inanamıyorum
İlk defa yapmismis 2 gündür konusmuyormus paşam

Ay özür dilerse ne olacak ya. Takmissin bi özür dilemiyor diye. Adamın elinden zor almislar seni hala yok ne yapacagimi bilmiyorum bosanmaktan korkuyorum bilmem ne.
Eğer o evden çıkıp gitmezsen o dayağı bile mumla arayacak hale getirir bu pislik seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…