Eşim şiddet uyguladı hem de ailesinin yanında site içinde

Afedersiniz nerede çokluk orada b.kluk. Ne demeye o kadar kişi tıkış tıkış beraber gidip beraber dönülüyor. Adım gibi eminim 1 yaşında bebek kucakta gitmiştir oto koltuk ne arar. Kaynana bir şey söyler gerilirsin, görümce ters bakar sinirlenirsin ne gerek var bunlarla yüz göz olmaya. Herkes binsin arabasına veya taksiye kendi evine gitsin.

Böyle adamlar bir günde böyle ayı olmuyorlar zaten hep ayılar. 19-20 yaşında neyi kimi nasıl tanıyorsun, kendine ne kadar güveniyorsun da evlenip hemen çocuk yapıyorsun. Kaç kişinin ortasında ağzına yüzüne yumruklar yemiş. Kendi aile ortamında olsa yemezdi o dayağı. Bence boşanma davası yok sadece lafı var. Aile desteği yok gibi. Babası duymuş ama kılı kıpırdamamış ki hala evde dayakçı kocayla oturuyor. Yazık çok yazık. Bir yumrukla ölenlerin felçli kalanların haberini açıp okusalar iyi olur.

Profilinde 21 yaş yazıyor, 21 yaşındasın çocuğun var, uluorta dayak yedin, kendi ailen seni gelip almıyor ne bileyim ya zor bir durum.
Kocanın ailesi insan olsa o adam onların yanında karısını dövemezdi. Genel olarak bu ülkede kv gelin sorunları olur o ayrı ama böyle şeylere müsaade etmez aileler. Sen hala onların senin suçlu olduğunu soylemelerine takılmışsın. Zaten böyle yetişmiş bu adam bunun devamı da olur emin ol. Ne diyim inşallah mesleğin vardır.

Adamin gönül alma gibi bi gayreti bile yok. Haberi yok mu bosanma davasi actiginizdan? Karşınizda bu denli piskin biri varken geri adim atarsaniz sinirlendikçe gel beni döv demis olursunuz. Af diliyorsa ve bir daha yapmayacagina söz veriyorsa anca o zaman pişman olur muyum u düşünebilirsiniz. Bu sekilde devam edecek gibi tavrı, e siz neden pişman olasiniz? Siz dayak yerken tek düşündükleri şey rezil olmak olan o iki insan müsveddesi de site içinde olmasaniz belki sizi korumazdi bile.

Resmen ailesinden ve kocasından dayak yemişsiniz babanıza deli demişler? O babada sız hayırdır dıyemıyor mu? Böyle durumlarda benım gözüm dönerdi büyük konusmak ıstemıyorum ama gerçekten ordan sağ çıkan onlar olmazdı böyle bir durumda arabaya hapsedilip dayak yemişsiniz tek dert edilen konu o sığırın eli kırılasıca pislik herifin sızle konusmaması mı? Savunmasız kadına bunu yapan cocugunara yapar bu arada! Cok ofkelendım bazı seyler tolere edilir belki ama şiddet asla edilemez kaldı kı ailesiyle sus bızı rezill ettin falan lanet gelsin böyle aileye

Aklamıyo derken aklıyosun ? Konu burda şiddet kadının surat asması kötü hissetmesi değil farkıjda mısınız acaba siz

Zaza kim? Neden ondan sonra olaylar patlak verdi anlamadım ben.
Ayrıca nasıl şikayetçi olmazsın sen? Bi de benimle konuşmuyor diyorsun. Adam seni nasıl dövmüş korkunç! Bu adamla devam etmek istiyorsanız bir şey demiyorum!

Aklamıyo derken aklıyosun ? Konu burda şiddet kadının surat asması kötü hissetmesi değil farkıjda mısınız acaba siz
Neyini aklayacağım. Ben ailesinin yanında ses yükseltmesini bile kabul etmem ki şiddeti kabul edeyim. Benim ailem de kabul etmez böyle bir şeyi. Zaten boşamalı adamı ben onu dedim. Adam adi bir adam. Yalnız diyorum ki adam düzgün biri de olabilirdi, KOCANA KIZIP NEDEN BAŞKALARINA SURATINI ASIYORSUN???? O ORTAMI GERİYORSUN. Ben boşanması dışında başka bir şeye de değindim. Ayrıca konu sahibi 21 yaşındaymış sanırım. Benim için çocuk. Ne yaptıgı önemsiz kaldı zaten.

Annesine sesiniz yükseltiniz diye birden aslana olan kocanızı boşayında bir daha insan içinde errrrrrkek gibi davranmamayı öğrensin. Dağ ayısı hayvan herif

Aileside maşallah iyi kiskirtmis sonra yumruklar patlayıncada melek oluvermisler.Bilmem ki.Şunu biliyorum kalkan el bir daha inmez.Barisin barismayin bilemem o kadar dayağı milletin içinde ben yemedim.Bazi çizgiler var hayatımızda eşikler oradan gectikmi asla geriye donemeyiz.Bazi insanlar derki asla asla deme.Ben derim Asla benim ciddiye aldığım bir söz gereğini yapmak gerekir .Bu ilk ama son olmayacak siz karşılıklı o eşiği geçtiniz birdaha surat yapmayın ve ikinci dayağı yediğinizde yads darbeyi aldığınızda buna şaşirmayin

en çok yavruya üzüldüm ne korkmuştur
hadi eşiniz size acımıyor da çocuğu nasıl gözü görmez
sorulan sorulara cevap verin lütfen S sera0010

Aslında bu kafayla benim anneme surat yapan kocayı vurmak lazım kurşunla o değilde kayınvalide olsun görümce olsun ne kadar anlayışsız fitne fesatlarmis .Hemen bilerek oğullarının delirecegini hinçlarinı cıkarmislar halbuki kadın dediğin kadını anlamalı.Ne var ya iki surat yapsan eşine kadin birşey dememiş hakaret yok küfür yok ne var kendi kızı olsa idare eder o kaynana.Ben hak edene kaynana derim kayınvalide olmak yakışmaz bu konudakine.Allahim bu adamdan bodanarak bunlarin suratını görmekten kurtulmak bonus valla

Yormayalim parmakları dava falan yok galiba ortada en güzeli kafaya bir kask oldu bitti .Dayak yiyip devam edip dayak yiyenlere birşey denir ama gerek yok bence insan dayak yediği insandan daha çok dayak yer susmayı öğrenecek yoksa daha çok dayak yer profil bu .İlki buydu son olmayacak sıkıysa bir daha kızdırsın eşini .Valla bu böyle hiç darilmaca yok

Bu adam boşanılmayı hakeden bir adam. Adi bir adam. Adam iyi biri de olabilirdi, başkasının yanında surat asılıp sorunlar belli edilmemeli diyorum. Zaten kayın aile iyi olsa olayı fişeklemezler o da ayrı konu. Ama kızın yaşı zaten 21 miş ve çocuk benim için. Bu tarz tavırlar göstermesi olası.

Ne yaparsa yapsın dayağı hak etmez adam gibi karının gönlünü alırsın yada uzatmaz evde konuşursun yada bağırır çağırır tokat olayına görmezsin.Merak etme anana kız kardeşine bişey olmaz boncukları dönülmez onlarda biliyor kadının suratinin eşine olduğunu halt etmeye karisiyorlar eee darısı o gorumcenin başına diyelimmi diyelim.Buradan dönmez konu sahibi hak etmiyor bu evliliği yüzü gözü dağılıp burnu yamulmadan Allah kurtarsın İnşallah aklını dinler yoksa bu ilk dayak bir sonrakide anama laf ettin kardeşime bunu dedin diye sırada bekliyor yaşayıp görsün

Saygıyı geç yok sevgiyi geç yok kadına eşine ananın kardeşinin çocuğun önünde dayak atmak nedir ya özür olurmu gel ben elime sopa alayım canımın ustedigine dalayim sepep kızdım mantığa bak ömür emanet edilir mi bu kocaya ve

Muhtemelen kayinvalidenizi bagirmadiniz (ki bagirsaniz da eşinizin size vurmaya hakkı yok) ama onlar kendi küçük beyinlerince haklı çıkmak için bağırdığınızı iddia ediyor. Bu kadar fazla insan bir araya gelip sen bize bağırdın deyince siz de aklınızdan şüphe edip bağırdım heralde diye düşünüyorsunuz. Bagirmadiysaniz bagirmamissinizdir. Eşiniz arabada siz ona tavır yaptığınız için size zaten bilenmiş. Kvniz de arabada eşinizi doldurmuş, eşiniz de güya anasının karşısında pısırık gozukmemek için "erkeklik" yapmış. Üstelik kimse sizin yediğiniz dayağın derdinde degil farkında mısınız hepsi komşulara rezil olduk derdinde. Hazır elinizde darp raporu varken haklarınızı alıp bosanin. Yoksa bu güç gösterilerine evladinizin onunde daha çok maruz kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…