Eşim sigara içerken yakaladı ne yapmalıyım

Sizene sigara iciyorsa ya gercekten cocuk muamelesi yapmayin .
Evlenmede once katiyen ben istemiyorum deseydin ozaman.

Evet baristik tesekkur ederm, ama konustugumuzda esim bi daha sigara icrigini gorursem veya duyarsam bosaniriz dedi, ben baya bozuldum nasi bu kadar kolay bosanmak senin icin diye, oda benim icin net dedi tercihIni yap ben mi sigara mi, ben sigara icen kadinla evli olamam ondan cocuk yapmam dedi. Baya sert konustu, esim kavgalarimizda hep esip gurleyen taraftir ve her zaman "isine geliyosa" tarzinda konusur, yine oyle oldu.
çok saçma bir sigara için boşanan adamdan sen boşan..kendinin hiç mi kötü alışkanlığı yok ne ayak

bende sizin gibiydim hatta doğumdan sonra tekrar başladım malesef :(
size ince noktayı söyleyeyim önemli olan içtiğimiz sigara değil eşimizin bize olan ve kırılan güvenleri :( onların arkasından iş çeviriyor gibi oluyoruz. ama bana kalırsa insanın kendi bedeni sonuçta bu kadar despotluk sonucu oluyor bu. neyse zamanla düzelir gibime geliyor, benim eşim öyle oluyor en azından

Eşinizin düsünce tarzi gerçekten çok igrenc.Sigara içen kadin ... asla kabul edilebilecek bir düsünce tarzi değil.Çok ayıp.
Ama rica ediyorum artik bu devirde de sigaraya kişisel tercih falan demeyelim.Insanin hayat kalitesini yerle bir edip,etrafindakileri yillarca dumana kokuya maruz biraktigi yetmezmis gibi bir de kanser edip tüm aileyi hastane kapisinda beklemeye mecbur biraktiran bir sey kisisel tercih falan olamaz. Çocuklariniz "kişisel olarak" annelerinin o halini gormeyi "tercih" etmeyeceklerdir.
Baska bir uye daha yazmis zaten yakin gelecekte sigara da yasakli maddeler arasina girecektir diye o zaman sigarayi savunanlar icten ice neler hissedeceksiniz acaba.Sonuc olarak bu maddelerin çok çok hafifletilmis hali sigara bunu kabullensek çözümü de gelir elbet.

Back
X