Eşim sigara içerken yakaladı ne yapmalıyım

Kavga etmemek icin ve esimin tepkisini tahmin ettigim icin sakladim ama ortaya cikti, annemden babamdan saklamamis asi bi sekilde soylemistim 20 li yaslarimda basladigim zaman.
Esim tutucu ve dindar benim ailem cok modern, aile farkimiz cok. kiyafetime ickiye sigaraya herseye karisir ve kesinlikle istemio bunlari evlenmedende konusmustuk :KK43:
Su andan sonra nasil o haklarimi geri alabilirim bilmiorum alsamda benden bosanmak isteyecegini dusunuyorum veya en iyi ihtimalle kabul etti (imkansiz) o zamnda hayat tarzimizin cok farklilasacagini dusunuyorum, ben ona uyum sagladim hep
Bir evlenmek icin tum haklarinizdan vazgecmissiniz. Geri alabilir misiniz bilmiyorum ama gizli gizli sigara icecegim demeyin, gercekten esinden gizli sigara ictigini soyleyen kadinlari duyunca kocalarinin burnu ve gozu olmadigini dusunuyorum yuh artik diyorum.

Bir evlenmek icin tum haklarinizdan vazgecmissiniz. Geri alabilir misiniz bilmiyorum ama gizli gizli sigara icecegim demeyin, gercekten esinden gizli sigara ictigini soyleyen kadinlari duyunca kocalarinin burnu ve gozu olmadigini dusunuyorum yuh artik diyorum.

Bi suredir iciyodum anlamadi dus aliyodum eve gelip disimi fircaliodum falan bide kondurmadi anlamadida simdi gordugu icin en ufak bi kokuda anlicaktir..

Bi suredir iciyodum anlamadi dus aliyodum eve gelip disimi fircaliodum falan bide kondurmadi anlamadida simdi gordugu icin en ufak bi kokuda anlicaktir..

Karışması çok kötü bisey ya kendilerini evin patronu sanıyorlar. Bende de deli cesareti var. Bigun yakalanmam umarım. O uyuyunca içiyorum mutfakta. Bakıyorum başladı horlamaya. Hemen ilk iş:KK71: ama ne yalan söyliyim ben hiç pişman olmuyorum. Bazen de sabah o uyanmadan içiyorum.Eşimin uykusu cok ağırdır. Ondan faydalaniyorum.

Benim teyzem yaklaşık 13 yil gizli içti eşinden. Eşi de içiyordu hala da içer. Duyunca kıyameti kopardı. Bıraktı teyzem tabi. Sonrasında kendini yemeğe verdi. 20 kilo falan aldı. Hala içiyor mu tek tük içiyor mu o kadar yıl sigara içen biriydi bilmiyorum.

Karismalari bi bakima iyi en azindan cok cok icemeyiz cunku sigara sagligimiza zararli sonucta, sen nasil iciyosun peki? Esin goruyomus demekki saklamiyosun?
yok canim gizli içiyorum.ama tabi arada yakalaniyorym.zaten çok fazla icmiyorum günde 4-5 adet gibi birşey ama eşim çok karşı sigaraya

Karışması çok kötü bisey ya kendilerini evin patronu sanıyorlar. Bende de deli cesareti var. Bigun yakalanmam umarım. O uyuyunca içiyorum mutfakta. Bakıyorum başladı horlamaya. Hemen ilk iş:KK71: ama ne yalan söyliyim ben hiç pişman olmuyorum. Bazen de sabah o uyanmadan içiyorum.Eşimin uykusu cok ağırdır. Ondan faydalaniyorum.

Canim esin sigara ictigi icin pek kokmuyodur ona ama esim icmedigi icin ve yakalandigim icin direk anlar.
Dun aksam bi sorun yasadik zaten, esim seyahatte suanda ve telefonla konusurken sordu, sigara icmiyorsun dimi diye bende yalan soyledim hayir diye, sonra babanin ustune yemin edermisin dedi, edemem dedim. bu sefer niye dedi, ictim cunku dedim, telefonu yuzume kapadi. mesaj yazdim, tepkisinden cekindigim icin yalan soyledigimi cok uzgun oldugumu ve eger anlayisla karsilarsa hic gizlemicegimi ve zaten birakmak isticegimi sadece suanda yapamadigimi soyledim. baya yazdim aradim, surekli reddetti ve cevap vermedi. bugun oldu hic yazmadim aramadim, o da oyle dun yazdiklarimada bir cevap vermedi baska biseyde.
sanirim aksama dogru yazicam eve giderken konuyla ilgili hic bisi soylemeden, nasilsin askim gunun nasil geciyo, ben simdi eve gidiyorum isten ciktim vs bu sekilde.
kotu oldu tekrar yalan soylemem. ve ben birakiyorum sigarayi. paketlerimi attim, bugunde icmedim ve icmicemde bi kere biraktim yine birakirim, ki o zaman baya iciyodum.

Çok üzüldüm canım ya. Bu kadar tepki vermeleri çok kötü. Bırakman en iyisi sanırım. Umarım ben de yakalanmadan bırakırım.

O nasıl bi üsluptur allahım.
Gören de bi şey oldu sanar.

Ben de hiç yalan söylemeyi sevmem. Nefret ederim yalan söyleyince kendimden. Belki yasaklamasalar daha kolay bırakcaz yani.

eşin haklı.

ben de sigara içen birini istemem. suratına söylemiştim eski sevgilimin o benden gizli içmiş. bu çok büyük bir kandırmaca. ben sigara dumanı solumak zorunda değilim. 20 sene sonra eşimin kanseri ile uğraşmak zorunda değilim.

Ya sonuna kadar içip “bu benim kararım sen bana diretenezsin” diyip rest çekeceksiniz yada içmicem diye defalarca söz verip kocanıza yalan söylemekten vazgeçecek ve sigarayı bırakacaksınız. Bi söz veriliyorsa mutlaka tutulmalı bana göre. Bundan daha önemli hiçbir şey olamaz. Tamamen hayal kırıklığı bu yaptığınız eşiniz için.

N nilayblt son durum ne canım?? İnşallah barışmışsınızdır..

Evet baristik tesekkur ederm, ama konustugumuzda esim bi daha sigara icrigini gorursem veya duyarsam bosaniriz dedi, ben baya bozuldum nasi bu kadar kolay bosanmak senin icin diye, oda benim icin net dedi tercihIni yap ben mi sigara mi, ben sigara icen kadinla evli olamam ondan cocuk yapmam dedi. Baya sert konustu, esim kavgalarimizda hep esip gurleyen taraftir ve her zaman "isine geliyosa" tarzinda konusur, yine oyle oldu.

Back
X