Eşim sigara içerken yakaladı ne yapmalıyım

3 sene içmeden gayet iyi yaşayıp tekrar içmeye başlamak da ilginçmiş.
İçmeyin şu zıkkımı ya. O değil kendinize yaptığınız kötülüğü başkalarına da kötü kokarak pekiştiriyorsunuz. Ben içerim ama kokmak lafları hikaye bu arada..

Benim eşim de sigara içiyor. Ben de onunla tanıştığında içiyordum. Benden bırakmami istedi. O da bırakacaktır güya. Ben bıraktım ama kac yaşında insan kendi kararını verir. Diretmedim illa bırak diye. Canim cok çekiyordu ama yine de icmiyordum. Tekrar başladım sizin gibi gizli gizli içiyorum. Söyleme gereği duymadım. Söylesem sizinki gibi büyük olay cikarir.

Benim eşim de sigara içiyor. Ben de onunla tanıştığında içiyordum. Benden bırakmami istedi. O da bırakacaktır güya. Ben bıraktım ama kac yaşında insan kendi kararını verir. Diretmedim illa bırak diye. Canim cok çekiyordu ama yine de icmiyordum. Tekrar başladım sizin gibi gizli gizli içiyorum. Söyleme gereği duymadım. Söylesem sizinki gibi büyük olay cikarir.

kendisi ictigi halde neden olay cikarir peki?
esinizde benim esim gibi kiskandigi veya ozgurlesmenizi istemedigi icin mi sigara icmenizi istemiyo?

Kadının sigara içmesi onlara göre cok kötü bisey heralde. Üstelik ben kimsenin yanında da içmiyorum yalnız içiyorum. Eşim iki üniversite mezunu yüksek lisans yapan bi adam. Sabit fikirlidir. Bilse yine bırakmami ister. Küser, alınır.Ben kendi isteğimle bırakırım yahu şu anda istemiyorum sanane dimi.

Kadının sigara içmesi onlara göre cok kötü bisey heralde. Üstelik ben kimsenin yanında da içmiyorum yalnız içiyorum. Eşim iki üniversite mezunu yüksek lisans yapan bi adam. Sabit fikirlidir. Bilse yine bırakmami ister. Küser, alınır.Ben kendi isteğimle bırakırım yahu şu anda istemiyorum sanane dimi.

Aynen aynen, birebir.
bende icmek ve bi sure sonra birakmak istiyorumda iste ortaya cikti :/
esin cok karisiyomu sana kiyafetine falan ?

Yok karismaz makyajımı kiyafetime. Bakımlı kadın sever zaten. Sizin ki karışıyor mu?

Merhaba arkadaşlar..
Sigarayı 3 sene önce evlenmeden eşimin isteği ve diretmesiyle bırakmıştım, 2 haftadır tekrar içmeye başladım eşimden gizli gizli o işteyken falan içiyodum. bugün dışarı çıktı bende balkonda içiyodum aniden geldi ve gördü baya tepki gösterdi ve benimle konuşmuyo hatta gördükten sonra ben açıkladım özür dilerim dedim bi daha içmicem senden çekindimde söylemedim dedim yok bana sus konuşma benimle falan dedi sonrada çıktı gitti, mesaj attım eve gel konuşalım üzgünüm falan dedim aradım ama hiç bişey yazmadı , konuşmuyo benimle. Evden çıkalı 2 saati geçti..
size sorum sizce napayım susup kızgınlığının geçmesinimi bekleyeyim yoksa şirinlik falan yapıp konuşayımmı geldiğinde?
Zor bi durumda kaldım, 3 gün sonrada şehir dışına gidecek, 10 gün ayrı olucaz ..
bu şekilde ayrılmakta istemiyorum hiç.. napayım?
ben de eşimle sevgiliyken eşimin talebi ile bırakmıstım
iyiki de bırakmısım
ama içsem e yapmalıyım diye konu açmam sanırım
içmişsem içmişimdir.

ya madem gizli içeceksin biraz dikkatli içsene direk görebilecğei yerde kabak gibi. bu saatten sonra onu ikna etmek için bırak bence bırakamaycaksan da nedenlerini düzgünce açıkla sonuçta sen de yetiştlin bi ibreysin

Merhaba arkadaşlar..
Sigarayı 3 sene önce evlenmeden eşimin isteği ve diretmesiyle bırakmıştım, 2 haftadır tekrar içmeye başladım eşimden gizli gizli o işteyken falan içiyodum. bugün dışarı çıktı bende balkonda içiyodum aniden geldi ve gördü baya tepki gösterdi ve benimle konuşmuyo hatta gördükten sonra ben açıkladım özür dilerim dedim bi daha içmicem senden çekindimde söylemedim dedim yok bana sus konuşma benimle falan dedi sonrada çıktı gitti, mesaj attım eve gel konuşalım üzgünüm falan dedim aradım ama hiç bişey yazmadı , konuşmuyo benimle. Evden çıkalı 2 saati geçti..
size sorum sizce napayım susup kızgınlığının geçmesinimi bekleyeyim yoksa şirinlik falan yapıp konuşayımmı geldiğinde?
Zor bi durumda kaldım, 3 gün sonrada şehir dışına gidecek, 10 gün ayrı olucaz ..
bu şekilde ayrılmakta istemiyorum hiç.. napayım?
canim malesefki o dert bende de var.eşim sigaraya çok karşı o yuzden sigara icmemi istemiyor.hatta evliliği bitirmegi göze alicak dercede bende cok fazla icmiyorum.yani gizli gzli beni cogu zaman yakaliyor.ve kıyamet kopuyor resmen .bence hiç arama msj atma sakinlessin.

Çok yalnız kaldığım için başladım eşim seyahat ediyo hep. kendimi iyi hissettirdi bana. Ama içmek istemiyorum komple hayatımdan çıkarayım 1-2 tane içsem bile bağımlılık yapıyo.
Bende içmek istemiyorum.ama icince çok iyi hissediyorum.ne vardı karismasalar offf

ne kadar zor bir hayat
ne iceceginize ne icmeyeceginize baskasi karar veriyor
ne giyeceginize baskasi karar veriyor
ozgur irade yok , surekli korku icinde bir hayat ...

ne kadar zor bir hayat
ne iceceginize ne icmeyeceginize baskasi karar veriyor
ne giyeceginize baskasi karar veriyor
ozgur irade yok , surekli korku icinde bir hayat ...

Aynen oyle, gercekten zor. Esim seyahatte suanda ve 1 sigara ictim, kendimi sucluda hissediyorm ona icmicem birakicam dedim ki evet birakmak istiyorum ama arada 1-2 sigara ictiysem ve zamanla biraksamda bu benim tercihim buna ragmen suclu hissediyorum iste..

Valla ben şahsen asla kıyıp çöpe atmamm dumanimi tutture,tutture icerim.gerçi eşim beni yakaladığında burnumdan getiriyor.neysssee

Karismalari bi bakima iyi en azindan cok cok icemeyiz cunku sigara sagligimiza zararli sonucta, sen nasil iciyosun peki? Esin goruyomus demekki saklamiyosun?

ya madem gizli içeceksin biraz dikkatli içsene direk görebilecğei yerde kabak gibi. bu saatten sonra onu ikna etmek için bırak bence bırakamaycaksan da nedenlerini düzgünce açıkla sonuçta sen de yetiştlin bi ibreysin

Valla disaridaydi ama gelecegi tuttu ve yakalandim iste yaa.
Ben ona birakicam icmicem falan dedim o konuyu kapadi suanda iyiyiz ve hic acmadik bi daha bugun gitti ve yine sigara ictim ama soylersem buyuk olay cikacak goz gore gore istemiorum ve birakmakta istiyorum bakalim yavas yavas insallah . Umarim yakalanmam bi daha

10 yasindaki veletler gibi gizli gizli sigara icmek cok komik degil mi? Kocaman kadinsiniz. Neden esiniz belirliyor bazi seyleri? Ne yiyeceginize,ne giyeceginize,ne iceceginize bir baskasi karar veriyor. Acinilacak bir durum. Evdeki evcil hayvanin bile nasil davranacagina bizler karar veremiyorken :(

Yok karismaz makyajımı kiyafetime. Bakımlı kadın sever zaten. Sizin ki karışıyor mu?

Evet kiyafetlerime karisir acik giyinmemi istemez bende giyinmiyorum flort zamanindan beri. Sigara iciyodum flort ederken evlenmeden once biraktim ki iyide yaptim ama yne basladim iste tek tuk o seyahatteyken ve yakalanmamda cabasi. Sen nasil gizli iciyosun peki ?
Bende hem bi rahatlama oldu gordu o ilk soku atlattik diye kafamda kuruyodum gorse ne olcak diye, ama bi yandanda ona birakicam dedimkavga ettik ona ragmen iciyorum diye suclu hissediyormm ama napim yaa o kadar kotu bisey mi onun icin :/

10 yasindaki veletler gibi gizli gizli sigara icmek cok komik degil mi? Kocaman kadinsiniz. Neden esiniz belirliyor bazi seyleri? Ne yiyeceginize,ne giyeceginize,ne iceceginize bir baskasi karar veriyor. Acinilacak bir durum. Evdeki evcil hayvanin bile nasil davranacagina bizler karar veremiyorken :KK43:

Kavga etmemek icin ve esimin tepkisini tahmin ettigim icin sakladim ama ortaya cikti, annemden babamdan saklamamis asi bi sekilde soylemistim 20 li yaslarimda basladigim zaman.
Esim tutucu ve dindar benim ailem cok modern, aile farkimiz cok. kiyafetime ickiye sigaraya herseye karisir ve kesinlikle istemio bunlari evlenmedende konusmustuk :(
Su andan sonra nasil o haklarimi geri alabilirim bilmiorum alsamda benden bosanmak isteyecegini dusunuyorum veya en iyi ihtimalle kabul etti (imkansiz) o zamnda hayat tarzimizin cok farklilasacagini dusunuyorum, ben ona uyum sagladim hep

Back
X