Esim sinir aninda beni bile görmüyor

seninle benzer durumdayım sanırım.dünyanın en iyi eşine sahibim.bütün önceliği benim,herşey benden sonra gelir,aşırı sever aşırı sahiplenir amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......koskocaman bir ama bi gün ayrı kalsak burnumdan getirir diğer gün...ya da beni kıskandığı bir durum oldu bişey söylemez başta konuşmaz pek ama bir kaç saat sonra adam deliriyo,düpedüz deliriyo...öyle şeyler söylüyoki inanamıyorum karşımdaki o mu diye...sonra da özürler özürler... normalde asla kalbimi kırmaz,suratımı astığım anda,bişeymi oldu,rahatsız mı oldun,ne yapmamı istersin falan falan falan çok aşırı ilgili... ama sinirlenince şeytan giriyo adamın içine. ama neyseki kısa sürüyor.bende çok rahatsızım bu durumdan. yöntemini bilen varsa bana da söylesin şu öfke kontrolünün.

aynen canim tipki anlattigin gibi.
dünyanin en iyi eslerinden birine sahip oldugumu düsünüyorum..
su siniride olmasa mükemmel bi insan.
cocuk gibi ilgilenir benimle cok sükür bu benim icin cok önemli cünki..
kiskancliktan kaynaklandigini düsünüyorum..
yani agza alinmiycak kelimeler söylüyo ona hic yakistiramiyorum isin kötüsü hemen gecmiyo siniri
kavga ettigimiz gün barisiyoruz ama yinede cok cabuk gecmiyo iste.. hakli haksiz farketmiyo herseyi söylüyo..
özürüde herzaman dilemez yumusak davranmaya baslar onun iicn hersey biter ve özür dilemis gibimi hissediyo artik kendini bilmiyorum..
onu cok cok cok seviyorum bu ask icin cok ugrastim yikildim ama ölmedim ve bugüne kadar getirdik cok sükür.
o kizdiginda susuyum mu cevap mi veriyim ne yapiyim bilmiyorummm

onunla bu konuyu hangi sözlerden rahatsız olduğunuzu anlatın zaman içinde çok sık olmasada gerçekten üzüldüğünüzü belirtin...

vallahi 9 yıllık evliyim..tecrubelerime dayanarak cevap vermeyin derim ben o sinirliyken hiç konuşmuyorum..ama hiç dinliyorum..ve darılırım anlaması için...

tesekkür ederim :)

ama bu adam evlenmeden öncede ayniydi yani evlendikten sonra degismedi. sinirimiz var malesef

bende sakin bi insanimdir o herseyi söyler ben susmayi tercih ederim bazen cok cok bunalirim ozaman karsilik veririm
ama sinirli oldugu anda hakli haksiz dinlemez hep kendini hakli görür

uygun zamani bulup söylüyorum haklisin karicim seni cok seviyorum sinirli oldugumda ben ben olmuyorum

yoksa nasil biri oldugumu bilmiyo musun diyo.

ama öyle böyle degil cok kiriyo.. yani hangi birinde duymazliktan geliyim...

arkadaşım duymazdan gelmede onun seviyesinede düşme kızgınlığını küserek belli et..

küsenleride sevmez benim kocam
küssem hic konusmaz herhalde gidip gönlünü alcamda hatasini söylüycemde öyle kabullenecek..

İnsanlar dört dörtlük olmuyor malesef
Buda eşinin nazarı diyelim..
Ben eşimle evlenmekten korkuyordum sebebi ise çok iyi olması idi.
Eşimde öyle malesef çok seviyo ama sinirlenince gözü görmüyo hiçbirşeyi bende küsemiyorum
Küsünce o daha çok küsüyo düzelmiyo yani 3 senedir böyle.
Haklı olsamda ona haksız oldugunu söylemiycem.
Sen bağırıp sinirlenince ne yapıyor susuyormu yoksa o dahamı çok sinirleniyo..
Benim ben bagırınca susar evden çıkar, bendende aynı şeyleri bekliyo.
Sıkılıyorum bu durumdan.

Geceleri sende vur ona uyuyomuş gibi yap hıncını al
Ben öyle yapıyorum mutlu mesut geçinip gidiyoruz..
Burcu ne Balıkmı?

ayy cok güldüm hevuk cum. Allah iyiligini versin Rabbim bir ömür mutlu mesut etsin :)

vur uyumus gibi yap diyo .. deniycem bunu iyi oldu söylemen..
esim ikizler burcu.

ben sinirlenmemki, cok sakin bi yapiya sahibim, genellikle aglarim cok hassasim..

o evirir cevirir yine hakli olur , onu öyle dmeek istemedim ben der kednini bi sekilde hakli cikarir yani :)

ben onu yanlis yanlayabilirim ama o beni anlayamaz..

Amin canım bir ömür cümlemizi inşallah..
Benim eşimde hep haklı bende çok sakinim ama bazen çıldırıyorum evden kaçıyo
Doğru düzgün kavga edemiyoruz..
Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanla düzene girer sinirlenmemeyi sakin bir şekilde çözüme ulaşmayı öğrenir...
Şu küsme huyuna deli oluyorum hem haksız hem o küsüyo.Gidip sarılmasam asla barışmaz o adım atmaz Temelin fıkrasındaki gibi yanii.

Son düzenleme:
simdi konustuk daha sinirinden bahsettim. bende begenmedigin seyler varmi filan..

senin ahlakin güzel bana karsi cok dikkatlisin diyo, bagirsamda cagirsamda hic karsilik vermiyosun diyo, Allah razi olsun kötü sözünü duymadim diyo aslan kocam benim :)
(sinirlenince unutur bunlari kesin )
biliyo tabi vur kafasina ekmegini al misali amaaaaaaaaaan her güzelin bi bozari var. gülü seven dikenine katlanir...

benim eşim de seninle aynı durumda :) ben de sinirlenince gözüm hiçbişey görmüo.Ama senede üçbeş kez oluyo bu sinirim.

kızlar benm erkek arkadasımda aynı bu sekilde ve ben sırf bu yüzden evlilikle ilgili tereddütler yasıyorum, ben o sinirlenince fazla üstüne gitmeyip iyi bir anında söylüyorum lafları ama hep taviz veriyomusum gibime geliyo sinirlendiği zamanlarda ondan soguyorum, cunku sinirlendiği seyler cok basit konular olabiliyo veya birşeye kızıp sinirini baska bişeyden cıkarabiliyo, bunlar yüzünden tereddüt yasıyorum henuz evlenmemiş biri olarak bana fikir verirseniz sevinirim

arkadasim madem akil istiyosun vermeye calisalim

insanlar evlendikten sonra degiseceklerini düsünmüyorum kötü yöne degisen cok ama iyiye giden cok nadir diye düsünüyorum...

sinir yenebilecek bisey oldugunu düsünmüyorum, sinirli adam sinirli gider..

iyi düsün herseyi ölc tart. iliskinizin sendeki yerini, konusma sürenizi, sevginizi.. artilari eksileri tart öyle karar ver derim..

sinir aninda akil bastan gider diyo, sinir maalesef herseyi mahfedebiliyo.

simdi dayaniyorum ama on sene sonra ne olur bilemem.. yani benden yola cik, 5 sene önce adam ayniydi simdide ayni evlenince degismedi yani..

tabiki degistigi konular oldu benim esim positif yönde degisti elhamdülillah ama su sinir yapismis kocama gitmioo :)

2 yıldır görüşüyoruz evet hep sinirli yapı olarak özellikle bazı dönemler iş yasamında falan stres varsa cekilmez oluyo, trafikte falan deliriyo resmen

Çok teşekkür ederim yorumun için.

2 yıldır görüşüyoruz evet hep sinirli yapı olarak özellikle bazı dönemler iş yasamında falan stres varsa cekilmez oluyo, trafikte falan deliriyo resmen

Çok teşekkür ederim yorumun için.

rica ederim canim ne demek, faydali olabildiysem ne mutlu.. inanirim yaa aynisi benim basimdada var.. ama eger sevgisinden eminsen ve sana cok asiri zarari dokunmuyosa
siniriyle herseyi yikmiyosa dayan derim.. ask icin savasmak gerekir. ask icin ölmeli ask ozaman ask.. veeee ask herseye deger :) karsindaki bunu hakediyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…