ayy cok güldüm hevuk cum. Allah iyiligini versin Rabbim bir ömür mutlu mesut etsin :)
vur uyumus gibi yap diyo .. deniycem bunu iyi oldu söylemen..
esim ikizler burcu.
ben sinirlenmemki, cok sakin bi yapiya sahibim, genellikle aglarim cok hassasim..
o evirir cevirir yine hakli olur , onu öyle dmeek istemedim ben der kednini bi sekilde hakli cikarir yani :)
ben onu yanlis yanlayabilirim ama o beni anlayamaz..
seninle benzer durumdayım sanırım.dünyanın en iyi eşine sahibim.bütün önceliği benim,herşey benden sonra gelir,aşırı sever aşırı sahiplenir amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......koskocaman bir ama bi gün ayrı kalsak burnumdan getirir diğer gün...ya da beni kıskandığı bir durum oldu bişey söylemez başta konuşmaz pek ama bir kaç saat sonra adam deliriyo,düpedüz deliriyo...öyle şeyler söylüyoki inanamıyorum karşımdaki o mu diye...sonra da özürler özürler... normalde asla kalbimi kırmaz,suratımı astığım anda,bişeymi oldu,rahatsız mı oldun,ne yapmamı istersin falan falan falan çok aşırı ilgili... ama sinirlenince şeytan giriyo adamın içine. ama neyseki kısa sürüyor.bende çok rahatsızım bu durumdan. yöntemini bilen varsa bana da söylesin şu öfke kontrolünün.
2 yıldır görüşüyoruz evet hep sinirli yapı olarak özellikle bazı dönemler iş yasamında falan stres varsa cekilmez oluyo, trafikte falan deliriyo resmen
Çok teşekkür ederim yorumun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?