baska ayni durumda olan yok mu arkadaslar ?
ben varım maleseffff
canım benim eşimle dururum biraz farklı yani öyle sevgili olup tanımadık birbirimizi akrabayız sevgili olmay karar verdik kısa bi süre sonra nişan yaptık sonra işlerimiz sebebiyle nikah yaptık biraz acele gibi gözüksede aslında öyle değil :):):) çok iyi birisi aşırı iyi niyetli beni çok seviyor bi arkadaşın dediği gibi her şey benden sonra geliyorrama sinirlendiği an konuştukları tavırları beni o kadar kırıyor ki konuyla alakası olmayan şeyleri önceki kavgalarımızı ailelerimizi her şeyi yaa neler neler söylüyorr sonra pişman oluyor özür özür .... sen beni biliyorsun sinirlendim falan filan açıklama yapıyor önceleri ağlardım üzülürdümm kalbim çok kırılırdı ama çok alıştımm şimdi hiç dinlemiyorum bile ve oda abartığının farkına varmaya başladı biraz durulduu açıkçası ama yine ara ara gelir eşime
canım benim eşimle dururum biraz farklı yani öyle sevgili olup tanımadık birbirimizi akrabayız sevgili olmay karar verdik kısa bi süre sonra nişan yaptık sonra işlerimiz sebebiyle nikah yaptık biraz acele gibi gözüksede aslında öyle değil :):):) çok iyi birisi aşırı iyi niyetli beni çok seviyor bi arkadaşın dediği gibi her şey benden sonra geliyorrama sinirlendiği an konuştukları tavırları beni o kadar kırıyor ki konuyla alakası olmayan şeyleri önceki kavgalarımızı ailelerimizi her şeyi yaa neler neler söylüyorr sonra pişman oluyor özür özür .... sen beni biliyorsun sinirlendim falan filan açıklama yapıyor önceleri ağlardım üzülürdümm kalbim çok kırılırdı ama çok alıştımm şimdi hiç dinlemiyorum bile ve oda abartığının farkına varmaya başladı biraz durulduu açıkçası ama yine ara ara gelir eşime
bence eşinizin öfke kontrolü problemi var.eşinizi ikna edip bir uzmana danışabilirsiniz eminim büyük değişmeler olacaktır eşinizde
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
kac yillik evlisin peki? nasil duymazliktan gelebiliyosun?
malesef ben senin yaptigini yapamiyorum, her sinirlenisinde yerle bir oluyorum deli gibi agliyorum, cildiracak hale geliyorum..
sonra herseyin düzelecegini bilsemde. cok kirici oluyo ben zaten cok hassas bi insanim bugüne kadar hic karsilik vermemisimdir.. bunu oda bilir..
ama seviyorum iste uyuzuu
desene kelin ilacı olsa başına sürermiş
valla benim esimde ayniydi dunyanin en iyi esiydi çok ustume duserdi bebk gibi el ustunde tutardi ama en ufak bir sinirde gozu hiç bisey gormezdi ben hiç konusmazdim cvp vermezdim zaten bi banada degil adam babasina bile sinir aninda kufur edio dusunun artik gerisini neyse 2 yil bu boyle surdu hiç konusmadim cvp vermedim ama iyice bikmistim bende onun gibi davranmaya basladim o bagirdi ben daha çok bagirdim yeri geldi kafasina kultablasini firlattim 5 tirnagimi gecirdim yuzune ezdirmedim kendimi simdi kedi kopek gibiyiz artik bende ofkemi ona karsi konturol edemiyorum ya o beni oldurecek ya ben onu 4 yildir evliyiz su sinir meselesi olmasa iyi bir evliligim var birbirimize hala asigiz ama iste çok yuz goz olduk ins seninki degisir
iki yildan sonra patlamisin. insallah bende böle bi patlama olmaz o degisir. sonra gelip gönlünü aliomudu? ee iki yil sonra karsilik vermee kalkinca nasil davrandi peki adam sasirmistir bu hatun böyle diildi diye.. abuuu tirnagimi gecirdim diyofenaymissin sende :) ciddi ciddi birbirinizi yiyosunuz yani hadi hayirlisi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?