Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

ayrıca eşine diyet yaptıgını olabildigince minimalize hissettir
sen onu psikolojik olarak çökery
aldıgı abur cuburlarıda eşin işe gider ditmez çöpe bas
sen yedin sansın, yedikçede eridigini görüp hasetinden patlasın
hiç acıma bas çöpe gitsin
kime ne faydası var onların...

Buraya konu sahte diyenler 300 kilo ol adamı ez diye alay edenler siz kendinizi ne zannediyorsunuz.Ne demek hiç bir koca öyle bir şeyi direkt söylemez.Burada ki kadınlar bile alaycı tavır takınırken bir erkek o sözleri çok rahat söyler.İnsanlar buraya çözüm bulmaya geliyor madem çözüm bulamıyorsunuz bari hakaret etmeyin.Karşınızdaki bir insan bu hareketler çok ayıp.Ayrıca 300 kilo ol diyen BEYEFENDİ asıl siz buram buram sahte kokuyorsunuz bir bayan karşısındakine bu şekilde yorum yapmaz.Konu sahibi benim de erkek arkadaşım beni kilom için terk etti.Seni çok iyi anlıyorum şu an 40 kilo verdim ama asla onun için değil sadece kendim için.Eşinin canı cehenneme inan her erkek senin eşin kadar karaktersiz değil.Boşanmak için zayıflamayı falan bekleme hemen zayıfla kendine yeni bir hayat kur.O kocanın da ipini sal hemen umarım her şey gönlünce olur.

Beynin sana acıkma sinyali verir.
Aslında sen aç değilsin İhtiyacın olan sevgi açlığı.
Sevgiyi cipsten alıyorsun
O cipsi yediğinde mutlumusun... Seni öbür boyu mutlu mu edecek... hayır.

Anlık bir zevk.

Benim uyguladım çok da zevkli bir yönetmi dene.
4 temek prensibi var.
Önce vücudunun açlık kodlarını düşüneceksin. Bu kodalr duygusal açlık mı gerçek açlık mı. Bunu ayırt et önce.
1- AÇıktığında ye
2-CANın ne istiyorsa onu ye
3- Yavaş ye
4- doyduğunda bırak

Ama şu var. canın cips, çikolata, pasta börek bakışını değiştir elbet. Tabağına al. hepsini yarım al. Bunları canın çekerse.
Kalori hesabı yapma. Tartıya çıkma.
Bol su iç. Kendini sev ve ideal kilonu düşün.

Eşin cips yerken sen ona gül. Keyifle otur içinden kendini sevdiğini söyle ve haziranda süper bir kadın olacağını düşün. Ben kilo vericem de deme eşine...

Rejim yapıyorum da deme..

Az yediğinde sende ona seni görünce iştahım kaçtı de

Kilo verdiğini belli etme.Hep bol şeyler giy .Son artık tamamım dediğinde giyin hazırlan .Önünde şöyle bir salın kusura bakma bu yazacağım için ama göster ama verme
Buzdolabına kocanın fotoğrafını yapıştır iştahını keser

Bende cips çılgınıyım ama evde duruyor cips çikolata yemiyorum. zevk almıyorum çünkü onları yemekten. yediğimde sadece yağ tadı geliyor

son cümleye bayıldım....

çocuğuyla uğraşsın hoplatsın zıplatsın
bu bile bir spor
çocuğundan alsın o gücü
eşim bana kilo aldığım dönemde öncesi sonrası fotolar yaptı
ağzını yırtacaktım
beğenmiyosa defolur gider varmı daha ötesi sen kimsinde beni kendi vücudumla vuruyorsun
kocada olsa vıcık vıcık bir ilşki olmayacak
saygı diye bir kavram var bu ne be adam hakaretide geçmiş
o mesajlaştığı kadın kim bu arada

aslında cips de genellikle gözün kalır. ye ama yerken su iç... 4-5 tane ye gözün kalmasın

Ya sabırla bayağı okudum. KAdının durumuna çok üzüldüm. Serapcım bir de seni suçlayan insanlarla burada uğraşıyorsun.
Kadıncağız buraya derdini yazmış, birileri birken iki ediyor.
Ey ahali insan nasıl üşütüp hasta oluyorsa, zaman zaman psikoljik olarak da moral bozukluğu depresyona girebilir.
Birisi ne kadar dikkat ederse etsin hasta olup üşütürse ona mı kızıyorsunuz geçmiş olsun mu dişyorsunuz.

yorum yapmak için yapan destek yerine köstek olup konu sahibini rezil ettiğini zanneden ama kendi rezil olan çok üye var burada boşver onları salla gitsin

Serapcım hiçbirşey senden daha önemli değil. Ben de İstanbul gibi bir yerden b.k gibi bir şehre taşındım evlendiğimde. İstanbul aşığı biri olarak ne akrabam, ne arakdaşım ne işim olmadığı bir dönemde depresyone girdim. Hem de ne depresyon evden bile çıkmıyordum. Yapı olarak zaten kilo almaya çok müsaitim.
Yani herkesin fırtatı bir değil.
Hiç canını sıkma. Burada birçok arkadaş sana yol göstermiş zaten. SAna uyan hangisiyse onu bul ve yap.
Kızın için kendin için.
Bankada çalışıyormuşsun, oradaki kadınlar hep güzel oluyor.
Bence sen de güzel bir kadınsın ama maalesef kilo insanı çirkin gösteriyor.
Asla bu durumundan utanma, senin gibi kilo sorunu olan birçok kişi var.
En başta ben.
Diyete başladığımdan bu yana 8,5 kg verdim. Hala da devam ediyorum. Dr.a gitmedim kendim yediklerimi kontro lederek yaptım. Bu kadarcık kilo bile çok farketti.
Yalnız değilsin biz varız.
Ama önce ne yapacağına nasıl yapacağına karar vermen gerek.

konu sahibinin ilerleyen sayfalarda yaptığı yorumları okursan çelişkileri anlarsın.. en basiti bankacılık.. hiçbir banka kocasını tayin ile gönderince eşini ortada bırakmaz.. ayrıca bi önceki sayfadaki yorumunu da okursan ayrıldığı bankanın müdürü ne zaman istersen gel çalış demiş arkadaşa.. burası özel sektör mü?? bankalar kurumsal yerlerdir.. ayrılıyorsan geri kafana göre dönemezsin..
tamam ülkemizde kilo için öküzlük yapan erkek çok ama belli ki arkadaş burdaki yorumlara göre bi çalışma felan yapıyor.. her söylediği tutarsız..

Ya bir düzgün okuyun kardeşim . Böyle sherlock holmes luk yaparak ancak insanları üzüyorsunuz. Bankacı olan adam değil kadın.
Ayrıca bankalar da özel kurumlardır. Netice de öyle birşey demiş olabilir müdür.
Geri dönse başvuru yapsa sen bizde çalıştın bir daha seninle çalışamayız mı diyecekler.
ayrıca kadının bir bebeği var.

herşeyi anladımda özel doktora bile göndermedi bölümünü anlayamadım doğrusu.herkes özel doktora gidipmi zayıflıyor acaba .ilgisiz eşler umursamaz sevgililere zaten alışığız genelimizin başında.sizinde beklentiniz pek yüksekmiş doğrusu.ben çocuğun peşinde koşarken doğumda aldığım tüm kiloları verdim .bu siteye bile eskisi gibi girecek zamanım olmuyor son günlerde giriyorum oda eşim evde olduğundan .biraz kendinizi analiz etmeniz gerekir.bu arada 86 87 doğuma girdim.yani 30 kilo aldım

Hanımefendi eşimle bankada tanıştık demiş.Eşimle aynı bankada çalışıyoruz dememiş ki sonradan söyledi zaten nasıl tanıştığını.Ayrıca bütün bankalar devlete bağlı değil.Özel ve yabancı bankalarda ülkemizde mevcut.Yani yazdıklarında tutarsızlık yok.

Yılbaşı akşamı yokum diyor. Öyle sessiz mi kalacağım. Ne yapacağım? Bİlmiyorum. Muhtemelen o kadınla görüşecek. ASlında dediğiniz gibi bir kadınla görüştüğünü ortaya çıkarsam mı..Ama o zaman daha beter aşağılık konuşur.

Teeşkkür ederim Nefertiti ben derdimi anlatacağım derken kendimi ispatlamak zorunda kalıyorum.

Cok teebiyesiz bana aynisini esim soylese ustelim baska biriyle konussa onu terkederdim. Ama terk etmeden oyle bi zayiflaki bide guzel ce sporunu yap fit ol. Sen ina de ben senden iyi vucudum yanima yakismiyorsun diye.. esim bivara bana sadece fit ol biraz dedigi icin oda benim icin dedi kavga cikarmistim. Ki hirslandim ondan daha fitim suan sporumu yaoiyorum. Kesinlikle agzina sekerli hic bisey surme. Yagi azalt tuzu azalt inan gider okilolar. Canini sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…