Tamam şimdi arayıp para isteyeceğim annemden. Karatay ddiyeti diye bir şey duydum. Hani hep et var ya onda. Aslında o diyeti yapabilirm. Ama tabii emzirdiğim için karnım çok acıkıyor. ADam da sürekli eve abur cubur alıyor. Yani cips filan yemeyi seviyor. Kendimi nasıl koruyacağım onlardan. Bir de yanımda tv izlerken yiyor.
Tamam şimdi arayıp para isteyeceğim annemden. Karatay ddiyeti diye bir şey duydum. Hani hep et var ya onda. Aslında o diyeti yapabilirm. Ama tabii emzirdiğim için karnım çok acıkıyor. ADam da sürekli eve abur cubur alıyor. Yani cips filan yemeyi seviyor. Kendimi nasıl koruyacağım onlardan. Bir de yanımda tv izlerken yiyor.
son cümleye bayıldım....Beynin sana acıkma sinyali verir.
Aslında sen aç değilsinİhtiyacın olan sevgi açlığı.
Sevgiyi cipsten alıyorsun
O cipsi yediğinde mutlumusun... Seni öbür boyu mutlu mu edecek... hayır.
Anlık bir zevk.
Benim uyguladım çok da zevkli bir yönetmi dene.
4 temek prensibi var.
Önce vücudunun açlık kodlarını düşüneceksin. Bu kodalr duygusal açlık mı gerçek açlık mı. Bunu ayırt et önce.
1- AÇıktığında ye
2-CANın ne istiyorsa onu ye
3- Yavaş ye
4- doyduğunda bırak
Ama şu var. canın cips, çikolata, pasta börek bakışını değiştir elbet. Tabağına al. hepsini yarım al. Bunları canın çekerse.
Kalori hesabı yapma. Tartıya çıkma.
Bol su iç. Kendini sev ve ideal kilonu düşün.
Eşin cips yerken sen ona gül. Keyifle otur içinden kendini sevdiğini söyle ve haziranda süper bir kadın olacağını düşün. Ben kilo vericem de deme eşine...
Rejim yapıyorum da deme..
Az yediğinde sende ona seni görünce iştahım kaçtı de
çocuğuyla uğraşsın hoplatsın zıplatsınevet ama her cips yediginde kocan
sana ettigi hakaretleri düşün
ve haziranın 1'ini düşün
fit oldugunu
ayrıca bu kadar kaba bir adamla aynı odada oturmakta çok fazla anlam ifade etmese gerek
bir de seni meşgul edecek bir şeyler bulsan
eşinde dostunda yegenlerinde kullanmadıkları bir enstruman olabilir
gitar vb. internette bunlarıda ögreten çok güzel programlar var
veya el işi gibi..
arkadaşlardan aklına birşeyler gelen varmı?
meşgul olacagı
akşamları eşini bile gözü görmeyecegi bir ugraş..
ayrıca eşine diyet yaptıgını olabildigince minimalize hissettir
sen onu psikolojik olarak çökery
aldıgı abur cuburlarıda eşin işe gider ditmez çöpe bas
sen yedin sansın, yedikçede eridigini görüp hasetinden patlasın
hiç acıma bas çöpe gitsin
kime ne faydası var onların...
yorum yapmak için yapan destek yerine köstek olup konu sahibini rezil ettiğini zanneden ama kendi rezil olan çok üye var burada boşver onları salla gitsinBuraya konu sahte diyenler 300 kilo ol adamı ez diye alay edenler siz kendinizi ne zannediyorsunuz.Ne demek hiç bir koca öyle bir şeyi direkt söylemez.Burada ki kadınlar bile alaycı tavır takınırken bir erkek o sözleri çok rahat söyler.İnsanlar buraya çözüm bulmaya geliyor madem çözüm bulamıyorsunuz bari hakaret etmeyin.Karşınızdaki bir insan bu hareketler çok ayıp.Ayrıca 300 kilo ol diyen BEYEFENDİ asıl siz buram buram sahte kokuyorsunuz bir bayan karşısındakine bu şekilde yorum yapmaz.Konu sahibi benim de erkek arkadaşım beni kilom için terk etti.Seni çok iyi anlıyorum şu an 40 kilo verdim ama asla onun için değil sadece kendim için.Eşinin canı cehenneme inan her erkek senin eşin kadar karaktersiz değil.Boşanmak için zayıflamayı falan bekleme hemen zayıfla kendine yeni bir hayat kur.O kocanın da ipini sal hemen umarım her şey gönlünce olur.
Buraya konu sahte diyenler 300 kilo ol adamı ez diye alay edenler siz kendinizi ne zannediyorsunuz.Ne demek hiç bir koca öyle bir şeyi direkt söylemez.Burada ki kadınlar bile alaycı tavır takınırken bir erkek o sözleri çok rahat söyler.İnsanlar buraya çözüm bulmaya geliyor madem çözüm bulamıyorsunuz bari hakaret etmeyin.Karşınızdaki bir insan bu hareketler çok ayıp.Ayrıca 300 kilo ol diyen BEYEFENDİ asıl siz buram buram sahte kokuyorsunuz bir bayan karşısındakine bu şekilde yorum yapmaz.Konu sahibi benim de erkek arkadaşım beni kilom için terk etti.Seni çok iyi anlıyorum şu an 40 kilo verdim ama asla onun için değil sadece kendim için.Eşinin canı cehenneme inan her erkek senin eşin kadar karaktersiz değil.Boşanmak için zayıflamayı falan bekleme hemen zayıfla kendine yeni bir hayat kur.O kocanın da ipini sal hemen umarım her şey gönlünce olur.
Ya bir düzgün okuyun kardeşim . Böyle sherlock holmes luk yaparak ancak insanları üzüyorsunuz. Bankacı olan adam değil kadın.konu sahibinin ilerleyen sayfalarda yaptığı yorumları okursan çelişkileri anlarsın.. en basiti bankacılık.. hiçbir banka kocasını tayin ile gönderince eşini ortada bırakmaz.. ayrıca bi önceki sayfadaki yorumunu da okursan ayrıldığı bankanın müdürü ne zaman istersen gel çalış demiş arkadaşa.. burası özel sektör mü?? bankalar kurumsal yerlerdir.. ayrılıyorsan geri kafana göre dönemezsin..
tamam ülkemizde kilo için öküzlük yapan erkek çok ama belli ki arkadaş burdaki yorumlara göre bi çalışma felan yapıyor.. her söylediği tutarsız..
Teeşkkür ederim Nefertiti ben derdimi anlatacağım derken kendimi ispatlamak zorunda kalıyorum.Ya bir düzgün okuyun kardeşim . Böyle sherlock holmes luk yaparak ancak insanları üzüyorsunuz. Bankacı olan adam değil kadın.
Ayrıca bankalar da özel kurumlardır. Netice de öyle birşey demiş olabilir müdür.
Geri dönse başvuru yapsa sen bizde çalıştın bir daha seninle çalışamayız mı diyecekler.
ayrıca kadının bir bebeği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?