Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

bence sen konuyu düzgün oku.. konuyu açarken konu sahibi bankacıydım, eşimle orada tanışıp evlendik.. onun tayini çıktı die ben işi bırakmak zorunda kaldım diye yazmış..
ben de bankacıyım ve emin ol işe giriş/çıkış, tayin, bebek sahibi olma/olmama prosedürlerini gayet iyi biliyorum.. ben de bebek bekliyorum ve hatta yerimden olmamak için ücretsiz izin bile alamayacağım..
bildiğim konuyu konuşuyorum.. hariçten gazel okumuyorum burda.. resmen tutarsızlıklar var.. ve burda o kadar çok iyi niyetli insanları sömüren konular okudum ki bu tutarsızlıklar karşısında susamıyorum kimse kusura bakmasın..

Ben 166 boyindayim hamilekikte 75 kiloydum dogumdan sonra 55 e dustim suan 50 kiloyum kizin deme. Insanlar cocuklariyla beraber bile spor yapiyir ve cok eyoenceli. Kesinlikle ilk hedefin kilo vermek olsun ve inanirsan verirsin bi iki hafta aclik kirizleri sonra kendin ywmek yemek istwmessin. Inan mutlaka ver okilolari. Kendi sagkigin icin. Seni begrnmemekte hakli bile olsa kilo aldigin ve hala dikkat etmedigin icin asla aldstmakta agir konusmakta hakli degil. Mutlaka ama mutlaka kilo ver. Cok kilo almissin inan. Burda diyet sayfalari var okadinlarin yaotiklarina goz grzdir. Ve asla su sol protein diyetleeini karatay dugen mi ne onlari yapma. Daha beter okursun zayiflarsin ama sagkigini kaybrdeesin. Kolori azaltarak basla sekerli haric her seyden ye yag orani dusuk. Uzuldum sana. Cok kilo vermek daha kolay

Bankacı olan benim. Tayini çıkan eşim ve de eşimin tayini çıkan ilde yani İStanbulda bana göre pozisyon yok. Ayrıca bu şişkolukla nasıl çalışacağım. Markete bile gitmek istemiyorum.
Niye bu kadar şüpheci yaklaşıyorsunuz.
İStifa eden benim eşimin tayini yüzünden.
Habire birşeyler ispatlamak zorunda mıyım?

Gurbette olmaniz zayiflamaniza mani degil. Nedir bu boyle kendini salmalar hayata kusmeler yemeklerden intikam almalar?
Evet esiniz tam bir hadsiz okuz!
Ama bunda sizin de hataniz var. Erkegin agzina laf vermiyeceksiniz!
Kocaniz soyle dursun once kendinize sayginizdan oturu gorunusunuze dikkat edeceksiniz.
hastaligi olanlari ayri tutuyorum ama kusura bakmayin nefsine hakim olamayip sonucunu bile bile yemesine icmesine dikkat etmeyen kadin- erkek herkese kiziyorum. Cocuk dogurmak, gurbette olmak, derdinizin olmasi falan kilolu olmsnizin bahanesi degil.
kocaniz sizi spor salonuna gondermek zorunda da degil.

Adam terbiyesizin onden gideni, su icinde oldugunuz durumdan sizi azminiz cikarabilir.
psikilojik siddet, aldatma, sifir saygi...
bunlarla basedebilecek gucunuz var mi?
Var ise once kenfinize ceki duzen vermekle baslayin ise
yok ise de bosanin.
tercih sizin

Ne demek ne yapacagim o kendi killi kicina baksin once seni begenmiyomus basacan tekmeyi ne yapican isin de var ne guzel ne duruyorsun daha

bunu yapanlar eşini beğenmediği için yapmıyor canım rahat ol genelde eşlerini aldatanlarda eşlerinden daha güzeliylemi aldatıyor tam tersi ,içinde olan her türlü yapar o kendi vicdanını rahatlatmak için öyle söylüyor, kendine güvenini kaybetme sakın, o sana hakaret etsede ben kendimi her tülü seviyorum de, eşin için değil sağlığın için zayıfla.

Degilsin canim sen takma. Sen kilonu ver. Buraya takil burdakiler sana 10 kilo bi gunde verdirir:) yeni yilda istedigini ye. Ayin 1 inde siki bivdiyete basla sabah oylen aksam posiyonunu kuzult asla ogun atlama ac kalma. Zayiflarken plates yap yada baska bi spor spor yagi azaltir kasi butur . Kendini salma esin icin degil sen bir kadinsin ve kadin gibi crkici ol. Benim kardesimin karisi rus ve sisman kardesim bivkere ona oyle bisey demis degil. Boyuda kisa ustelik. Ama iste senin esin sapitmis

Ne müthiş bi intikam olur valla zayıfla ve sen begenme elinin tersiyle it o .... herifin. .

Annem para gönderecek onunla gidip marketten yeşillik filan alacağım. Meyve, sebze. Bir de Karatayın kitabını alacağım. 200 tl gönderecek biraz beni idare eder herhalde.

bol bol su icin,bu istahi gercekten kapatiyor.tatli seviyorsaniz hamur isi yerine kuru meyve filan tercih edin.ben bi kuru incir yedigim zaman gun icinde tatli hicbisey gormek istemiyorum,ama olur da cikolata filan yersem ardindan bitane daha goturebiliyorum
uzulmeyin,Allah elden ayaktan dusurmesin,cok sukur hareket kabiliyetiniz var verirsiniz o kilolari.
esinize gelince,cok ozur dilerim ama hodukluk etmis,insallah bin pisman olur.

Seni sevmeyen, saygı duymayan bir adam için bu kadar hırslanman bana garip geliyor. Zayıfla tabi ki ama bunu sadece kendin için yap, başkası için değil. Seni seviyor olsaydı aldatmazdı. Eşin seni şişman olduğun için değil, sevmediği için aldatıyor. Zayıfladığında seni tekrar sevecekse tamam mısın yani buna? Sırf fiziksel görüntünden ötürü seni sevecekse kusura bakma ama canı cehenneme. Yerinde olsam çoktan boşanma dilekçemi vermiştim.

yuhh artık böyle biri daha vardı bu sitede

sonradan eşini eleştirenlere çırlamıştı boşan diyenlere kızmıştı

ne yapıcan boşan alenen aldatılıyorsun.

İnsan sevdiğini her haliyle baş tacı eder.
Sen çok güçlü bir kadınsın.
Eşin spor araba gibi dışı güzel ama hiç kullanışlı değil.
Sen artık eşini düşünme merak da etme. Çoçuğuna sarıl ve haziranda muhteşem olacağını düşün.
Eşinin sen kilo aldın diye başka kadınlara ilgi göstermesi senin suçun değil. Aslında onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmış.

Tekrar çalışma hayatına döneceksin. Şu anın ve bebeğinin tadını çıkar. Özgürce uyu. spor yap. evde olmaktan zevk al. Dİnlenmein tadını çıkar.

Yeni yılda al otobüs biletini git annene . Madem eşin seni bu kadar umursamaz davranıyor. AL bileti haber verme git.

Annene sürpriz yaptın de. EŞinin kredi kartını al :) gidiş dönüş biletini gez gel

O yılbaşı gecesi eğlensin ve sende o geldiğinde gider biletini alırsın tekrar koyarsın cüzdanına sonra pazara kadar ailenle kalırsın. Yılbaşı akşamı bavulu hazırla ona mükemmel bir sürpriz olur.

Annem para gönderecek onunla gidip marketten yeşillik filan alacağım. Meyve, sebze. Bir de Karatayın kitabını alacağım. 200 tl gönderecek biraz beni idare eder herhalde.
Katatay dieti cok pahali bi diyettir ve ssdece potein agirliklidir karbon hidrstsiz diet olmaz ama saglikli. Ben isvicred yasaiyorum burdski ditetissenler buna delilik diyor. Karayat bazi seyleri dogru diyor fakat asla diyetini uygulama. Oyle diyetler su kaybi yapiyor ve sonra verdigin kilolari gwrite alirsin demedi deme. Diyet fikri iyi drgil. Dedigim gibi porsiyonlarini kucult. Ajsam cicugu ona birak bir yarim saat yuru. Abur cubur sekeri asla yeme su disinda bi icircek icme sekerli. Aspartan kullanma. Tuzu az yagi cok az kullan. Ve herseyden ye. Bide ekmek yeme. Yersen kahvaltida yulafli alacak gucun yoksa un al evde yap. Diger ogunlerde yeme ekmek. Bunlari kisarsan hem sok diyetler gibi ac kalip sonra da tekrar yemege saldirmassin vucudun alisa alisa gider kilonu verirsin. Kendine inan. Bol bol zayif kadinlarin resimlerine bak.:) ic cek bende olucam de:) bide platese basla. Esinede buladar yuz verme illa spor salonuna gitmen gerekmiyor aksam bir iki saat dans et mesela. Gelisi guzel. Bunlar cok ise yarar. Erkekler iste kilolusin diye lafi sokarlar venim esim dogumdan sonra tek kelime edemedi ama bana bivkere aynaya bak sen misin dedi. Vucudunu sportif yap eskiden oyle degildin dedi. Kirildim. Ama bu kotu bisey degil. Duzenledim kendim isporumu yapiyirum. Simdide ben dedim ona gibek cikti zayifla vegenmiyoeum diye:) vazen insanalri koplexe sokacaksin kafa dank etsin. Ki benim esimde 15 110 kilo olsa bende dert yanarim ama aldatmam. Onlarada hak vermek lagzim. burdan turk kadinlarina sesleniyirum. Hayatinaza sporu yerlestirin beslenmenizie giyimizine dikkat edin cocuk var zamanxayiramiyorum diye kendinizi salmayin. 30 saat dogum yaotim nirmal dogum. Kalkar kalmaz makyajimi yaotim cocugumu giydirdim esimi bekledim odaya:) sasirmisti gece kalkip hazirlardim giyimlerimi makjay malzemelerimi vs. Bir gun bile daginik grzmedim. Kilolarimi verdim. Grcenlerde konu acmistim. Bende suan spor yapiyirum ve karnim dum duz tek bi catlak bile yok. Vycunuzds meydana gelebilecekleri hamile kalinca arasitrin. Kilo kintorlu yaoin hamile bir kadinin ayda en fazla iki kilo almali mesela. Ve ben bil meyve yiyrdum et sebzexama az tuzlu az sekerli az yagli tereyag 50 gram doktor onermistim ve karniniza badem yagi surun. Grnetik bi catlama soz konusuysa bile en az catlakla hamileligi bitirirsiniz. Benim karnimda sifir catlak var. Kendinizi onemseyin. Genelde turk kadinlari evkendim cocuklandim diye bosluyor. Kendinize deger verin. Esinizin yaninda herkesin size agzi acik kalsin. Bunu kendinizie neden yapiyosunuz. Ben turkiyede dogrudugim herkes dogumdanxsonra salmis kendini cok sasiririyorum buna. Hatra tuaf olan burda bivturk arkadasin evine gittim dogumdan once cok bakimliydi vucudundaki degisime inanamadim salmis bikmis inanilmaz yanim bu ne boyle ben cik kiziyorum. Sexsi seksi giyinin suslenin. Ben oyle anneleri cok begeniyorum grnc kizlara tas cikaracaksin. Bebek arabani alcaksin altinda hafif tipuklu bivayakkabi guzel bi elbise hafif makyaj dusgun kilodanxarinmis vucut. Cok mu zor geliyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…