Annem para gönderecek onunla gidip marketten yeşillik filan alacağım. Meyve, sebze. Bir de Karatayın kitabını alacağım. 200 tl gönderecek biraz beni idare eder herhalde.
Aynenn bende hiç hissetmedim...O duyguyu hissedip de üzülmedimm...inşallah fakedir...Çünkü hoş bir mevzu değil...Çevremde de var bu tarz seyler ama böyle hakaretler diz boyu...zayıflarsan şunu yapıcam gibisinden...Allah akıl versinnn ne diyelim...Anlattiklarini yasayan bir kadin olsaydi bu sekilde basit yazamazdi. Sallapati cumleler. "Sisman sisman senle mi gecezem" vs vs
Böyle sorunlar yasayan yok mu illa var malesef ama inanin böyle yazmazdi. O duygu bana geçmedi bilmiyorum. Umarim fake olsun da zaten.
Katatay dieti cok pahali bi diyettir ve ssdece potein agirliklidir karbon hidrstsiz diet olmaz ama saglikli. Ben isvicred yasaiyorum burdski ditetissenler buna delilik diyor. Karayat bazi seyleri dogru diyor fakat asla diyetini uygulama. Oyle diyetler su kaybi yapiyor ve sonra verdigin kilolari gwrite alirsin demedi deme. Diyet fikri iyi drgil. Dedigim gibi porsiyonlarini kucult. Ajsam cicugu ona birak bir yarim saat yuru. Abur cubur sekeri asla yeme su disinda bi icircek icme sekerli. Aspartan kullanma. Tuzu az yagi cok az kullan. Ve herseyden ye. Bide ekmek yeme. Yersen kahvaltida yulafli alacak gucun yoksa un al evde yap. Diger ogunlerde yeme ekmek. Bunlari kisarsan hem sok diyetler gibi ac kalip sonra da tekrar yemege saldirmassin vucudun alisa alisa gider kilonu verirsin. Kendine inan. Bol bol zayif kadinlarin resimlerine bak.:) ic cek bende olucam de:) bide platese basla. Esinede buladar yuz verme illa spor salonuna gitmen gerekmiyor aksam bir iki saat dans et mesela. Gelisi guzel. Bunlar cok ise yarar. Erkekler iste kilolusin diye lafi sokarlar venim esim dogumdan sonra tek kelime edemedi ama bana bivkere aynaya bak sen misin dedi. Vucudunu sportif yap eskiden oyle degildin dedi. Kirildim. Ama bu kotu bisey degil. Duzenledim kendim isporumu yapiyirum. Simdide ben dedim ona gibek cikti zayifla vegenmiyoeum diye:) vazen insanalri koplexe sokacaksin kafa dank etsin. Ki benim esimde 15 110 kilo olsa bende dert yanarim ama aldatmam. Onlarada hak vermek lagzim. burdan turk kadinlarina sesleniyirum. Hayatinaza sporu yerlestirin beslenmenizie giyimizine dikkat edin cocuk var zamanxayiramiyorum diye kendinizi salmayin. 30 saat dogum yaotim nirmal dogum. Kalkar kalmaz makyajimi yaotim cocugumu giydirdim esimi bekledim odaya:) sasirmistigece kalkip hazirlardim giyimlerimi makjay malzemelerimi vs. Bir gun bile daginik grzmedim. Kilolarimi verdim. Grcenlerde konu acmistim. Bende suan spor yapiyirum ve karnim dum duz tek bi catlak bile yok. Vycunuzds meydana gelebilecekleri hamile kalinca arasitrin. Kilo kintorlu yaoin hamile bir kadinin ayda en fazla iki kilo almali mesela. Ve ben bil meyve yiyrdum et sebzexama az tuzlu az sekerli az yagli tereyag 50 gram doktor onermistim ve karniniza badem yagi surun. Grnetik bi catlama soz konusuysa bile en az catlakla hamileligi bitirirsiniz. Benim karnimda sifir catlak var. Kendinizi onemseyin. Genelde turk kadinlari evkendim cocuklandim diye bosluyor. Kendinize deger verin. Esinizin yaninda herkesin size agzi acik kalsin. Bunu kendinizie neden yapiyosunuz. Ben turkiyede dogrudugim herkes dogumdanxsonra salmis kendini cok sasiririyorum buna. Hatra tuaf olan burda bivturk arkadasin evine gittim dogumdan once cok bakimliydi vucudundaki degisime inanamadim salmis bikmis inanilmaz yanim bu ne boyle ben cik kiziyorum. Sexsi seksi giyinin suslenin. Ben oyle anneleri cok begeniyorum grnc kizlara tas cikaracaksin. Bebek arabani alcaksin altinda hafif tipuklu bivayakkabi guzel bi elbise hafif makyaj dusgun kilodanxarinmis vucut. Cok mu zor geliyor size.
ben devlet hastanesine gittim aile hekimine git kilolarından dolayı tahlil istediğini söyle..guatr ve şeker hormon testleri..ilk yapman gereken..devlet hastanesi varken neden özele gidesinki..Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
elli kere diyet gruplarına davet ettim amaBazı arkadaşlar o kadar destekleyici, yol gösterici yorumlar yapmış ki konu fake çıkarsa onların emeğine üzülürüm.
ne zalim ne nankör bir eşin varmış...tanımadını önceden bu adamı?..ben inatçı biriyimdir..ben olsam öyle bir kilo veririmkiiiii iğne iplik misali...sonrada onun kusurlarını başına kakar başka erkeklere iç çekerek bakar onlar hakkında can alıcı konuşurdum eşime...onun silahıyla vur onu..Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Ayben bir yemek kasigi zeytin yagi 120 kalari bir bardak insanin gunluk almasi kaliri kadsrxnerdeyse sacmalik. Bazixseyleri dogru diyor dogal beslenin vs. Ama o dyet protein agirlikli tek protein yemek te cok sagliksiz. Olavcfakan yemek lagzim. Ekmek yerine ben de herseyi yiyorum yag tuz azaltarak seker yemiyirum okadsr meyve yiyirum.. diyetler insanin bivdinem uyguliyor birakiyor geri yemeye basliyir hemde diyette temedigi herseyi. Ee dofal olarak gene aliyor. Diyete karsisim sz ye herseyden ye ekmek tuz sekeri azalt okadsr. Ven hep sabit kiloda jaliirum bu sayede ama ben iki kilo vericrm :)Karatay... o kadın kafayı biraz sıyırmış. Bir çay bardağı zeytin yağı koy yemeklere diyor...
Çıldırmış sanırım.
Her şeyin fazlası zarar. her şeyi kararında yemek lazım.
Bende rejime karşıyım. Kalori hesabına karşıyım. Kontrollü ye ama damak tadından vaz geçme
o kadar sorunun varki şu soruyu sorarak bizim ne cevap vermemizi bekliyorsun hadi bana sordun diyelim ben o adamın ağzını burnunu kırar kapı dışarı ederim kanunlar benden yana.Yılbaşı akşamı yokum diyor. Öyle sessiz mi kalacağım. Ne yapacağım? Bİlmiyorum. Muhtemelen o kadınla görüşecek. ASlında dediğiniz gibi bir kadınla görüştüğünü ortaya çıkarsam mı..Ama o zaman daha beter aşağılık konuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?