Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Annem para gönderecek onunla gidip marketten yeşillik filan alacağım. Meyve, sebze. Bir de Karatayın kitabını alacağım. 200 tl gönderecek biraz beni idare eder herhalde.

bu sitedeki diyet konularını okusanız kitaba hiç bir ihtiyacınız kalmaz . kendinize de bir hedef yapın uzak bir yer her gün oraya yürüyün . 20 dk yürüyüşün her gün zayıflamanıza çok faydası olacak .

kocanızla ilgili vereceğiniz karar sadece sizi ilgilendirir devam edersiniz etmezsiniz siz bilirsiniz . ama bana yapılsa şu hareket adama da madem yılbaşı yoksun yılın tamamı da olmasan hiç fark etmez derim .

Yazdıklarını okurken şok oldum, şaka gibi.
Bir erkek nasıl bunları diyebilir eşine aklım almıyor.
Zayıflaman çözüm mü acaba bu da ayrı bir tartışma konusu..
Aldatmayı aleniye dönüştüren bir erkek..
Aşağılamaktan asla kaçınmayan bir erkek..
Çok üzüldüm adına.

Arkadaslar hepimizkonu cinde konu var. Aldsrmasina asla tasvip edilemez. ama diger konuda konu sahibi gercekten zayiflamali 105 kilo insani cok tembellesitrir ve ustunede cikabilir bir suri hastalik sahibi olabilir. Salmamali kendini esini ben katmadan yorum yapiyorum aslaxsoylediginde hakli degil. Ama kinu sahibide kendisi icin cabalamali. Kilolarindan kurtulmali. Cok fszla kilolu ama verilmicek gibi degil. Yalniz bi seye dikkat etm vucudun ssrkabilir oyuzden sporla beraber zayiflamalisin konu sahibi. Yoksa sarkar heryerin

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Bu adamı hiç düşünmeden kapının önüne koyun, sonra da onun için değil kendi sağlığınız için kilo verin biran önce.
Eşiniz adam olsa, görüşünüzü değil, önce sağlığınızı düşünür, kilo vermeniz için sizi motive ederdi.
Bir de üstüne aldatmış, insanlarda nasıl bir mide nasıl bir vicdan var aklım almıyor. Siz kilolarınızdan kurtulursunuz da, eşiniz içindeki kötülükten zor kurtulur.

İş artik saygisizliga, sevgisizlige ve kişisel hakaretlere varmis. Kocaniz sizinle değil, bedeninizle evlenmiş bedeninizi sevmiş ve asik olduğu vücut değişince geriye hiçbirşey kalmamis. Bir insan partnerini zayif görmek isteyebilir bu dogaldir ama seven insanin üslubuyla sevmeyen insanin üslubu bir olmaz. Sizin eşiniz sizi sevmiyor, buna rağmen evliliği surdurecekseniz muhtemel bir aldatilmaya hazir olun hatta muhtemelen aldatiliyorsunuzdur. Allah kocanizi islah etsin..

Aynenn bende hiç hissetmedim...O duyguyu hissedip de üzülmedimm...inşallah fakedir...Çünkü hoş bir mevzu değil...Çevremde de var bu tarz seyler ama böyle hakaretler diz boyu...zayıflarsan şunu yapıcam gibisinden...Allah akıl versinnn ne diyelim...

Karatay ... o kadın kafayı biraz sıyırmış. Bir çay bardağı zeytin yağı koy yemeklere diyor...
Çıldırmış sanırım.

Her şeyin fazlası zarar. her şeyi kararında yemek lazım.

Bende rejime karşıyım. Kalori hesabına karşıyım. Kontrollü ye ama damak tadından vaz geçme

Bence bu şahısa artık EŞİM deme. Allah'a havale et, şişmanlık gelip geçici. Önemli olan insanın gerçekten içi ve görüldüğü kadarıyla senin kocanın içi çirkin.

ben devlet hastanesine gittim aile hekimine git kilolarından dolayı tahlil istediğini söyle..guatr ve şeker hormon testleri..ilk yapman gereken..devlet hastanesi varken neden özele gidesinki..
ve karbonhitratı azalt..bol bol brokoli meyve havuç ilık su..haşlanmış yumurta tavuk vs protein tğket..sadece hamurla ilgili herşeyi kıs..makarna ve pilavı ekmeyi..makarnayı yağsız ye pirinç pilavı hiç yeme bulgur pilavı kısır ye..birde çalışıyorsun ne diye sırtını kocana dayıyorsun..sen kendinden medet bekle kimseden değil

ne zalim ne nankör bir eşin varmış...tanımadını önceden bu adamı?..ben inatçı biriyimdir..ben olsam öyle bir kilo veririmkiiiii iğne iplik misali...sonrada onun kusurlarını başına kakar başka erkeklere iç çekerek bakar onlar hakkında can alıcı konuşurdum eşime...onun silahıyla vur onu..

Esinin seninle kilo hakinda bile boyle konusmasi bile cok cirkin kaldi ki baskasiyla gorusuyorum diyor..bence yolunu onsuz ciz bu bir esin aldatmasi icin sebep degil.

Ayben bir yemek kasigi zeytin yagi 120 kalari bir bardak insanin gunluk almasi kaliri kadsrxnerdeyse sacmalik. Bazixseyleri dogru diyor dogal beslenin vs. Ama o dyet protein agirlikli tek protein yemek te cok sagliksiz. Olavcfakan yemek lagzim. Ekmek yerine ben de herseyi yiyorum yag tuz azaltarak seker yemiyirum okadsr meyve yiyirum.. diyetler insanin bivdinem uyguliyor birakiyor geri yemeye basliyir hemde diyette temedigi herseyi. Ee dofal olarak gene aliyor. Diyete karsisim sz ye herseyden ye ekmek tuz sekeri azalt okadsr. Ven hep sabit kiloda jaliirum bu sayede ama ben iki kilo vericrm :)

o kadar sorunun varki şu soruyu sorarak bizim ne cevap vermemizi bekliyorsun hadi bana sordun diyelim ben o adamın ağzını burnunu kırar kapı dışarı ederim kanunlar benden yana.

Eşin dünyada ki en yüzsüz insan bence.
Yuhh yaa, bahaneye bak, madem istemiyor seni boşanalım desin, ne kadar çirkin!

siz zayiflarsiniz o sorun degil
sorun esiniz
bu adam sizi sevmiyor
muhtemelen evlenirkende sevmiyordu
tavrida igrenc
nasil cekiyorsunuz
yutuyorsunuz o laflari

şişman olmak ççirkin olmak anlamına gelmez süslenin bakım yapın kendinize bakın bol bol kıyafet alın değişik değişik

Çok net boşardım böyle terbiyesiz bir adamı.
Siz de kendiniz için kilo verin yeniden işe başlayın ezdirmeyin kendinizi.

Kusura bakmayında okurken eşinize küfürler yağdırdım.. Size bu şekilde davranan bir adamla ömür geçermi? Hadi sizi gaza getirmek , teşvik etmek için bir şeyler derde bunlar nedir yani terbiyesizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…