- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
de cevap yazdim. Heval06 inin olduğu bölümde olacagim.elli kere diyet gruplarına davet ettim ama
ben cvp yazmadın demedimBen
de cevap yazdim. Heval06 inin olduğu bölümde olacagim.
Mayisa kadar 25 kgben cvp yazmadın demedim
tamam çok iyi heval hangi gurupta peki
tamam serap çok iyi motive ol olurmuMayisa kadar 25 kg
Ilgin icin cok teşekkür ederim.tamam serap çok iyi motive ol olurmu
eğer yarışmalara katılmak istersende 7.takımdayım aklında bulunsun
inan bana diyet gurupları çok motive edici
verilmeyecek durumda değilsin Allah gönlünün dileğini versin inşallah amin
Ne kadar guzel kilo vermişsiniz.2 sene once 90 kiloydum su an 47 kiloyum ve kesinlikle kilo vermek gozunuzde buyuttugunuz kadar zor bir sey degil once buna inanin. Zor olan sizi sevmeyen bir adamla bir ömür gecirmek....
kendinize bu kotulugu yapmayin, terkedin bu adami sonra da zayiflayin, kendinize sayginiz olsun, siz kendinize saygi duymaz, kilonuzdan utanirsaniz kimse size saygi duymaz unutmayin.
bıraz uzun suruyor ama sen bu arada bıldırımnı yapıyorsun kılonu verıyorsun. sadece listeye gırmen vakıt alıyor. ama gel bak cok motıve edıcı cok guzel kılolar verıyoruz bızIlgin icin cok
Ilgin icin cok teşekkür ederim.
Umarim hayatin diledigin gibi olur.
Senin gönderdiğin linke de bakacağım.
Ama buradan birisi o gruplara girmenin cok zor ve uzun süreli olduğunu söylemişti.
elli kere diyet gruplarına davet ettim ama
hayır zor değil bizimle birlikte diyet yapacaksınIlgin icin cok
Ilgin icin cok teşekkür ederim.
Umarim hayatin diledigin gibi olur.
Senin gönderdiğin linke de bakacağım.
Ama buradan birisi o gruplara girmenin cok zor ve uzun süreli olduğunu söylemişti.
seni gidi bdv ci seni çağırdım kız ben takıma ancak başka bir yerde olacakbıraz uzun suruyor ama sen bu arada bıldırımnı yapıyorsun kılonu verıyorsun. sadece listeye gırmen vakıt alıyor. ama gel bak cok motıve edıcı cok guzel kılolar verıyoruz bız
bizi burada kandırabilirler ya kendilerini nerede kandıracaklarSanırım bir gruba başlamış arkadaş. Bana inandırıcı gelmedi ya neyse..
Ne kadar guzel kilo vermişsiniz.
Ben bir 20 ~25 bile versem bayagi toparlarim. Nasil verdiniz
VUUUUUUU harikasın20 kiloyu diyetisyenle 23 kiloyu dukanla verdim 8 aydir da koruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?