Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Doktora gitmek için eşinizden izin almanıza gerek yok sanıyorum, artık ssk hastanelerinde bile diyetisyenler var sigorta karşılıyor her şeyi,biraz boğazınızdan kısarsanız bir kaç aya verirsiniz o kiloları gayret gösterin ama eşiniz için değil! kızınız için

böyle bi adamla bi ömür geçmez. evet ortada bi çocuk var ama sen mutsuz oldukça senin mutsuzluğun yavruna da yansıyacak. ben olsam 1 dk daha durmazdım ayrıca kilonda utanılacak bişey yok. istediğin zaman verirsin, senin elinde.
zaten eşinin şişman olduğun için başka biriyle görüşmediği ortada. şişman olman işin bahanesi.. şişman olmasaydın aldatmayacak mıydı ?

2 sene once 90 kiloydum su an 47 kiloyum ve kesinlikle kilo vermek gozunuzde buyuttugunuz kadar zor bir sey degil once buna inanin. Zor olan sizi sevmeyen bir adamla bir ömür gecirmek....
kendinize bu kotulugu yapmayin, terkedin bu adami sonra da zayiflayin, kendinize sayginiz olsun, siz kendinize saygi duymaz, kilonuzdan utanirsaniz kimse size saygi duymaz unutmayin.

Mayisa kadar 25 kg
tamam serap çok iyi motive ol olurmu
eğer yarışmalara katılmak istersende 7.takımdayım aklında bulunsun
inan bana diyet gurupları çok motive edici
verilmeyecek durumda değilsin Allah gönlünün dileğini versin inşallah amin

Telefon acti, yemege bekleme Aksam gelmeyeceğim dedi. Yılbaşi tabii gezecek. Oyle icimde nefret var ki. Normalde simdi yine kendimi yemeye vermistim ama artik farkli olacagim.
Pes etmeyecegim. Once bir güzel kilo verip sonra da onndan bosanacagim.
Iyi ki buraya yazdim milat oldu benim icin. O öküz de gece kiminle gezerse gezsin.
Bu arada delil bulmam lazim biriyle görüştüğüne dair...
Off cok zor olacak. Ama basarmak zorundayim. Boyle devam edemem. Ölecek gibi.
Beni kendime getirdiniz. O eski havalı gunlerime donecegim.
Once kendim için, sonra kizim icin.
Ben iyi olursam kizim da iyi olur.
O gerizekali öküz de gelsin eve ağzımı acmayacagim.....

Ilgin icin cok
Ilgin icin cok teşekkür ederim.
Umarim hayatin diledigin gibi olur.
Senin gönderdiğin linke de bakacağım.
Ama buradan birisi o gruplara girmenin cok zor ve uzun süreli olduğunu söylemişti.

Ne kadar guzel kilo vermişsiniz.
Ben bir 20 ~25 bile versem bayagi toparlarim. Nasil verdiniz

Ilgin icin cok

Ama buradan birisi o gruplara girmenin cok zor ve uzun süreli olduğunu söylemişti.
bıraz uzun suruyor ama sen bu arada bıldırımnı yapıyorsun kılonu verıyorsun. sadece listeye gırmen vakıt alıyor. ama gel bak cok motıve edıcı cok guzel kılolar verıyoruz bız

Ilgin icin cok

hayır zor değil bizimle birlikte diyet yapacaksın
ancak 2 hafta deneme süren var katılımına görede 2 hafta sonunda takım listemizdeolacaksın
sana hangisi iyi gelecekse ona göre yap

bıraz uzun suruyor ama sen bu arada bıldırımnı yapıyorsun kılonu verıyorsun. sadece listeye gırmen vakıt alıyor. ama gel bak cok motıve edıcı cok guzel kılolar verıyoruz bız
seni gidi bdv ci seni çağırdım kız ben takıma ancak başka bir yerde olacak
ne zaman isterse kapımız açık demi

Ya Allah aşkına hangi erkek eşinden memnun olmasa bile direkt böyle hakaretler eder, hadi etti biriyle nasıl böyle yanında rahatça konuşur da sorunca da öyle resmen seni aldatıyorum diye cevap verir yapmayın ya bnu ispat etttiğinizde tazminat hakkınız olduğunu bilmeyecek kadar aptal değildir herhalde. Bana hiç inandırı gelmediniz. Ne yani kilo verince seni beğenirse herşey çözülecek mi, unutulacak mı. Sizi dış görünüşünüz için seven bir adamın yaptıklarını sineye çekeceksiniz ama sürekli ya bir daha kilo alırsam diye de korkarak mı yaşayacaksınız nasıl yüz yüze bakacaksınız. Kiloyu eşin için değil kendi sağlığın için vermelisin.

Sanırım bir gruba başlamış arkadaş. Bana inandırıcı gelmedi ya neyse..
bizi burada kandırabilirler ya kendilerini nerede kandıracaklar
konuyu görüp nacizane yorumumuzu yapıyoruz napalım
güvenemiyoruz tamam fake olma ihtimalinede ama napalım

Ya arkadaşlar fake olsa ne yazar... Hem zaten bir üyenin fake olduğunu düşünüyorsanız bildirirsiniz, yönetimden birileri her girişin IP no larını karşılaştırır vs ve elbet bir açık yakalarlar. Çok da kafaya takmanın bir anlamı yok... Belki fake dir belki değildir ama elbet aynı dertten muzdarip başka biri bu konu başlığına google search gibi arama motoruyla ulaşabilir , konu sahibine faydası olmaz da bu konu başlığı ile aynı sorunları yaşayana derman olur. Çoğumuz aynı şekilde araştırırken KK ya denk gelmedik mi bir şekilde?

Ha forum genelinde şu noktada dikkatli olmak lazım ki özel mesajlaşmalar doğrultusunda çok da özelinizi, kişisel bilgilerinizi , mail adresinizi, telefonunuzu vs paylaşmadan önce iyice bir düşünüp tartmak lazım ...Bu konuda uyanık olduğunuz sürece fake miş gerçekmiş çok da önemli değil benim görüşüme göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…