- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Tamam şimdi arayıp para isteyeceğim annemden. Karatay ddiyeti diye bir şey duydum. Hani hep et var ya onda. Aslında o diyeti yapabilirm. Ama tabii emzirdiğim için karnım çok acıkıyor. ADam da sürekli eve abur cubur alıyor. Yani cips filan yemeyi seviyor. Kendimi nasıl koruyacağım onlardan. Bir de yanımda tv izlerken yiyor.
Evin alisverisini o yapar. Yesillik sevmiyor. Birsey soylesem.de almaz. Kendi keyfine göreayrıca evin alışverişini kim yapıyor? sadece eşiniz mi gidiyor markete yoksa ikiniz birlikte mi gidiyorsunuz? nasıl yeşillik bile alamıyorsunuz anlamadım.
Evet.. Simdiye kadar kizim icin sabrettim. Ama sağlıksız bir ortamda büyümesindense annesiyle hem ruh hem beden sagligi yerinde bir ortamda buyuse daha iyi..Zayıflayın zayıflayın ama o adam için değil kendiniz için zayıflayın. Ama zayıfladıktan sonra o adamı boşayın. Zayıfladığınızı ve nasıl bir fıstık olduğunuzu bırakın mahkemede görsün. Hani nerde bu adamın evlenirken ettiği yemin? Hani iyi kötü günde yanınızdaydı? Allah korusun kanser olup zayıflıktan öleceğiniz zaman da kadın böyle olur diye televizyonlara bakar dururdu. Allah aşkına böyle bir adamla daha fazla aynı ortamı paylaşmayın.
Bankacı olan benim. Tayini çıkan eşim ve de eşimin tayini çıkan ilde yani İStanbulda bana göre pozisyon yok. Ayrıca bu şişkolukla nasıl çalışacağım. Markete bile gitmek istemiyorum.
Niye bu kadar şüpheci yaklaşıyorsunuz.
İStifa eden benim eşimin tayini yüzünden.
Habire birşeyler ispatlamak zorunda mıyım?
2012 mayis evlilik tarihim.
2013 haziran kizimin dogumu,
2014 aralik kizim 16 ayini bitiriyor.......
Bu kadar sikintimi anlatiyorum cımbızla alip bunu mu cektiniz?
Aşkolsun.. Yeni bir hayata baslamak icin sizden destek almak istiyorum. Bazilari Allah razı olsun cok yardimci oldu. Fakat bazilari da devamli yazimi okuyup okuyp fake mi acaba, neresinden cikarabilirim fake oldugunu diye delil arıyor.. Devamli bunlarla uğraşıyorlar. Buyurun eğer fake hesapsa kadinlar kulübü yoneticileri kapatsin hesabimi. Gercekten artik cok can sıkıcı olmaya basladi. Ben derdimi actim yol gösterin diye.....
Su an hayatimin dönüm noktasindayim. Bu kadar basit mi yaaa..
Bastan sona yorumlari okursaniz neden.öyle algıladığımı anlarsınızkonuyu baştan sona bir kez okudum ve aklıma takılan bir yeri sordum. farkındaysanız fake mi demedim ama neden öyle demişim gibi algıladınız anlamadım... neyse.
Merak etme göstereceğimallah belasiniiiiii........... allaha havale ediyorummm.... canim cok uzuldum gercekten ne yappp ett zayifla tatlim lutfennno adama gununu gosterrr..
Ok teşekkür edetim. Ya gercekten surada yalniz olmadigimi hissettim. Hepinizden Allah razi olsun.bu konunun fake olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor arkadaşlar
bizler bildiklerimizi yazalım yönlendirelim çünkü biz kadınlar destek olabiliriz birbirimize
bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki
hangimiz evliliğinde sorun yaşamıyor hafif yada ağır
ama arkadaşınki kaldırılacak dayanılacak birşey değil
ne demek kilosuyla vücuduyla vurmak nasıl bir adamdırki bu çocuğunun annesine bunu reva görür
konu sahibi arkadaşım kafandan söylediği lafları koy bi kenara ilerde lazım olacak
silkelen bak yavrunun yüzüne annesi mutsuz bebekte mutsuzdur ona bunu yapmaya hissettirmeye hakkın yok senin o senin parçan evladın hayattaki tek varlığın yaşama sebebin artık sen iyi olacaksınki çocuğunda iyi olsun
ben sana boşan diyemem hayat senin karar senin ancak sağlıklı bir evlilik yok senin önünde şu anda
ailene anlat paylaş içine ata ata zarar verirsin kendine
kilonu ver sağlığına psikolojine iyi gelecektir
Allah yardımcın olsun bütün kalbimle dua edicem sana
kocaniz her konuda bole dengesizmidir acaba ?
Bu ne bicim bir tavirdir arakadas kilo almis is bende aldim kilo esim bundan hoslanmadini acik ama kibar bir dille ve bende dusundugumde hak verdim ve hatta icimden tesekkur bile etti
Ama bu nedir yani bu nasil bir kabaliktir senin her kusurunda bole asalarak konusucaksaa ohoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?