Evin alisverisini o yapar. Yesillik sevmiyor. Birsey soylesem.de almaz. Kendi keyfine göre
Yılbaşından sonraki gun saat 12:30 gibi eve geldi. Ac olduğunu söyledi. Kahvaltisino gilan hazirladim. Gitti odaya tekrar yatti. Hiçbirşey söylemedim. Sizinle konustuktan beri yediklerimi cok ama cooook azalttim. Evde de leslie yapiyorum. Her gun 1 saate yakin.
Öküz uyaninca cocukla oynadi biraz. Ama icimden neler sayasim var. Sus diyorum kendime sus Serap.
Normalde bayağı laf söylerdim hoc olmazsa kemdi kendime. Biraz da ona duyirurdum yani.
Tabii durum tuhafina gitti. Böyle garip garip bakmalar. "Ne o.kustun mu cici kiz?"diye dalga gecti. Artik öküz önceki gece ne yaptıysa keyfi yerindeydi hayvanin. Ben de "yoo niye kuseyim" dedim.
Tabii pis pis sırıtıyor. Ondan sonra iceri gitti cebinden küçük bir paket çıkardı verdi, yılbaşı hediyesiymis. Bi'sey olduğunu anladim tabii. Açtım baktim afedersiniz ic çamaşırı almış. Ama minicik. Resmen asagiliyor ya.. Sonra da "Napayim sana göre olanını bulamadim. Bak Iste senin gibisi kadindan saymiyorlar demek ki. " Ona benzer bisey dedi. Ama nasil gülüyor öküz.
Ben dSayenizde çamaşırı, "sağol dedim. Haklisin bana göre yoktur. Ama bunu saklıyım, kilo verince giyerim"dedim. Daha beter güldü.. Arkadaşlarıyla sinemaya gidecekmiş. Tabii benden utanıyor benle cikmak yok. Hapis...
Yılbaşında yalnizdim ama yeni kararlarim var.. Sayenizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?