Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Allah Allah ya neden bu adam için zayıflayacakmışsın ki zayıfladıktan sonra aynı adamla bi ömür mü geçireceksin. Saçmalamayın Allah aşkına. Ben senin yerinde olsam kızım daha da büyümeden boşanma davası açar bi güzel de süründürürdüm. Çocuğumu da göstermezdim. Kaçar giderdim. Adi pislik. Aslında senin kilolu olman çok önemli değil biliyor musun aldatmak isteyen herkes aldatır karakter meselesi güzellikle çirkinlikle kiloyla onla bunla alakası yok sevmeyen adam aldatır.NET! Harbi harbi çok sinirlendim köpek!

Evin alisverisini o yapar. Yesillik sevmiyor. Birsey soylesem.de almaz. Kendi keyfine göre

Bir yerlere yazmışsınız eşiniz et alıyormuş devamlı onları ızgara yiyin o halde o zaman kilo almazsınız . yemek yeme tarzınızı değiştirmeye çalışmalısınız . yaptığı çok çok kötü bir şey kim yılbaşında eşini evde bırakıp kendisi .... gerçekten üzüldüm sizin için ...

Hanım hanım kendine gel..
Bankada çalışıyordum diyorsun..
105 kg da olsan 15 kg da olsan bu adam tekmeyi basmalık,bunu kenara yaz bir daha.
Bir arkadaş demiş,kaçarı yok ZAYIFLAYACAKSIN.
Sen bu hırsla zaten zayıflarsın.
Ama sonrasında bu erkek müsvettesine hala kocamdır der yanında durursan işte o zaman kocanın tabiriyle kadın değilsin,üzgünüm.
Kızını bahane etme lütfen,kocana kendin düşkün olabilirsin seviyor olabilirsin,ama lütfen boşanmamak için kızını bahane etme.

BOŞANN ve zayıfla seni tanıdığı halden daha iyi ol ayıldığına bin pişman olsun.tabi agır bi durum ama yapıcak olağan bişey yok seven kilonlada semeli

zayiflamalisin ama bunu kendin icin ve cocuvun icin yapmalisin.o tipitip kocaninda bir tarafina tekmeyi basmalisin.boyle hakaretleri cekmekle adamin gozunde belliki yok olmussunuz.kusura bakmayin.

Yılbaşından sonraki gun saat 12:30 gibi eve geldi. Ac olduğunu söyledi. Kahvaltisino gilan hazirladim. Gitti odaya tekrar yatti. Hiçbirşey söylemedim. Sizinle konustuktan beri yediklerimi cok ama cooook azalttim. Evde de leslie yapiyorum. Her gun 1 saate yakin.
Öküz uyaninca cocukla oynadi biraz. Ama icimden neler sayasim var. Sus diyorum kendime sus Serap.
Normalde bayağı laf söylerdim hoc olmazsa kemdi kendime. Biraz da ona duyirurdum yani.
Tabii durum tuhafina gitti. Böyle garip garip bakmalar. "Ne o.kustun mu cici kiz?"diye dalga gecti. Artik öküz önceki gece ne yaptıysa keyfi yerindeydi hayvanin. Ben de "yoo niye kuseyim" dedim.
Tabii pis pis sırıtıyor. Ondan sonra iceri gitti cebinden küçük bir paket çıkardı verdi, yılbaşı hediyesiymis. Bi'sey olduğunu anladim tabii. Açtım baktim afedersiniz ic çamaşırı almış. Ama minicik. Resmen asagiliyor ya.. Sonra da "Napayim sana göre olanını bulamadim. Bak Iste senin gibisi kadindan saymiyorlar demek ki. " Ona benzer bisey dedi. Ama nasil gülüyor öküz.
Ben dSayenizde çamaşırı, "sağol dedim. Haklisin bana göre yoktur. Ama bunu saklıyım, kilo verince giyerim"dedim. Daha beter güldü.. Arkadaşlarıyla sinemaya gidecekmiş. Tabii benden utanıyor benle cikmak yok. Hapis...
Yılbaşında yalnizdim ama yeni kararlarim var.. Sayenizde..

Odun işte.
Abla bence sen bir güzel zayıfla,diyetisyenle görüşüp fit gibi taş bir hatun ol sonrada şutla o kocayı.Görsün ne kaybettiğini

Cok sanslısınız , Kocanızın gercek yuzunu boyle gordunuz.. Hasta oldugunuz zamanda , en kotu gununde boyle bısey yasasaydın daha kotu bı psıkolojıye sahıp olurdun.. Kiloları verır Hayattından kocanda dahıl tum fazlalıkları atarsın... Munkunse hemen terket o adamı.. cok sınırlerım bozuldu yahu..

Bence zayıflarken aynı zamanda kocanızın Sizi aldattığına dair kesin kanıtlar bulun ve bu yaptığınızı ona fark ettirmeyin
Zor biliyorum am yapın bunu. Sonra kocanıza da o kadına da dava açın yeni imajınızla bi şok geçirsinler.

Sizde bi kusuryok. Kusur esinizin beyninde. Nerde kaldi nikah masasinda hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde imzasi.. nerde.. Allah yarimciniz olsun..

Ne karar vermiş konu sahibi? önce zayıflayacak.. sonramı kocayı boşayacak..
Gerçi böyle bir karar vermesi için kişinin..
Adam seni şişman olduğun için aldıyorum dediğinde tokatı basardı...ağzını kırardı.

inanmıyorum nası bir insan ya tamam eşine karşı arzunu yitirirsin onu artık sevmezsin ama aşağılamazsın ve bekar gibi yaşaması da cabası. kendine mukayet ol o kilonu ver ve onu utandır...

Alcan eline sopayi bi temiz dayak atcan. Onun da insan icine cikcak yuzu kalmasin. Fena insan denk gelmiyo boylelerine nerde sessiz insan var onlara gucu yetiyo.
Yok mu abin fln bi guzel dovsunler sunu sinir oldum.

bende başta fake sanmıştım ama sonradanolmadığını anladım
kardeşim bence hata yapıyorsun. yumruğunu masaya vur ve ben diyetisyene gitmek istiyorum oraya buraya harcadığın paralardan kısıp beni doktora götüreceksin diyeceksin. kilon biraz fazla tek başına çok zor olur. imkansız demiorum ama neden diyetisyenden yardım almıyorsun? mecbur seni doktora götürmeye, sen onun için işinden çıkmışsın bi gelirin yok bu da bir ihtiyacın

minareyi çalan kılıfını hazırlamış diye boşuna dememişler.

nikah masasında iyi günde kötü günde sözünü o vermemiş sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…