Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

My Mom's New Boyfriend diye bi film vardı.

Orada Meg Ryan böyle 100 küsur kiloluk, paspal görünümlü birini canlandırıyordu filmin başında. O da kocası tarafından terk edilmişti sanırım, yakınında bi tek oğlu kalmış bi kadındı. Oglu da yurtdışına göreve gidiyordu.

Ne zamanki o yerde üzgün bi sekilde elinde kahve bardagıyla otururken oradan geçen biri onu dilenci zannedip elindeki kahve bardagına bozukluk attı o zaman kadının kafasına dank etti. Sonrası tabi mükemmel bi degisim.

Sizin eşinizin size söylediklerinin de sokakta dilenci zannedilmekten bi farkı yok. Aynı oranda saygısızca ve aşagılayıcı bi durum.

Ve kimse sizin icin gelip hayatınızı düzeltmicek, kimsenin burada sizin icin üzülmesi, acıması sizin hayatınızı güzellestirmicek. Hayatınızın ipini tekrar elinize almanız lazım.

Simdi size düsen nafaka ve tazminatla esinizin tabiri caizse donuna kadar almak, ve kilo vermek. Yani ya filmde Meg Ryan ın yaptıgı gibi yapar kendi filminizi kendiniz yazarsınız. Ya da prime time acıklı Türk dizisi gibi aglar vahlanır ama hicbi sey yapmadan sezonlarca oturursunuz.

Normal bir erkeğin eşi için üzülmesi ve onu diyetisyene doktora götürmesi gerekirdi, dış görünüşten önce sağlıkla ilgilenmesi lazım ne biçim bir adammış ya hele bir de bebeğiniz var, obezite sağlık sorunudur...
Diyetisyene gitme imkanınız var mı, lütfen diyetisyene gidin, onun dediklerinin dışına çıkmayın sporunuzu yapın
Bir iş arkadaşım 100 küsürlü kilolardan 70 kiloya düştü 7 ay içinde. Diyetisyen kontrolünde beslenerek ve de evde spor yaparak...Erkek ve görüştüğü kızlar beğenmiyordu onu..
Şimdilerde dikkat çekmeye başladı kendine güveni değişti duruşu değişti lütfen kendinize bunu yapmayın eşiniz için değil kendiniz için kilo verin...
Sonra gerekirse boşanırsınız bu nedir ya ne sanıyor acaba kendini kendi başına gelse ne düşünür acaba...hayatın hep böyle gideceğini falan mı sanoyor kendi dört dörtlük müymüş...

Seyi kuruyasica

Ben olsam o iç çamaşırını kafasına geçirir.
G. gibi kafan var çok yakıştı derdim.

O kadar sinirliyim ki çıldıracağim. Tam yeni kararlar aldim. Birseylere basladim derken herseyi alt ust ediyor. Evdeki interneti kapattirdi. Telefonu da kaoattiracakms. Ogrenci hatti yapalim 500 dk aylik yeter diyor. Ya benim tek iletisimim neredeyse internet. Leslie falan ordan izliyordum. Diyetarkadasim a kaydolmustum.
Napicam kizlar ne olur akil verin nasil enfel olucam.

Sebep neymiş?
Nerden çıkmış bu karar?

yuhhh yani yuhh ne diyim daha anlamadım
annenlere haber ver arkadaşım olmaz bu böyle

Ya bir şey diyeceğim, bu adam neden ayrılmaktan bahsetmiyor peki? Sorulmuştur belki ama araları okuyamadım.

resmen sizi aşağılıyor ve özguveninizi kırıyor. bence eşinizinde psikolojik bir ego var var. kendisini yükseklerde görüyor.
sizde onun size yaptıklarını yapın. her an her dakika eşinizin sizi görebileceği yere ewin bazı yerlerınde telf görüşmesi yapın aşkımlı canımlı. meraklansın. soruncada onun size verdiği cevabın aynısı verin. NE YANI BENIMLE UTANMAYAN BIRIYLE GÖRÜŞÜYORUM DIYIN. bakalım yüz ifadesi nasıl olacak. eve de akşamları geç gelin konudan komşudan..sorarsada geçiştirme cevaplar verin. ama mutlaka zayıflamaya calısın.

Kocaniz konusunda cok olumlu bakmiyorum ama kendi sagliginiz icin kesinlikle zayiflamalisiniz
öncelikle zayiflamak icin illaki doktora gerek yok bende cok buhranli bir dönemimde 70e kadar ciktim bünyeden bünyeye degisebiliyor kilo verme konusu
1 numarali önerim Dukan diyeti harfi harfine uydugunuz takdirde zayiflamamaniz kacinizmaz
birde karatay yasam boyu saglikli beslenme var bu da türk tipine daha cok uyan beslenme sekli
Spor yapan bir insan oldugum icin dukanla güzel sonuclar almistim halada devam ediyorum

leslie sansoneden 2 millik videolari indiririp günlük olarak yaparsaniz güzel bir baslangic olur kendinize inanin ve güvenin motivasyon icin spor kisminada gelin

Kimisine ruh ikizi duser senin benim gibilerede ruh okuzu duser ne diyim, seyin kopsun mikrop herif buda benimkineydi, ayni benimkide onun karakteri nlatacak laf yok literaturde

Siz bahsettiniz mi peki? Madem memnun değilsin ayrılalım dediniz mi?
Diyebilmem bazi seylerimin boşandıktan sonrasi icin hazir olmasi lazim. Annem asla.kabul etmem.diyor. etmez de bilirim. Benden baska uc katdesim de başka şehirlerde.. Herşeyimi hazırlayıp ondan sonra soyliycem

Bu aksam dediğinizi yapicam. Ama ya şiddet uygularsa.. Cok güçlüdür. Evde cocuk da var. Kacamam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…