Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Seyi kuruyasicaArkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
bencede kilo bahane gibi geliyorKilo bahane aldatmak şahane
Yılbaşından sonraki gun saat 12:30 gibi eve geldi. Ac olduğunu söyledi. Kahvaltisino gilan hazirladim. Gitti odaya tekrar yatti. Hiçbirşey söylemedim. Sizinle konustuktan beri yediklerimi cok ama cooook azalttim. Evde de leslie yapiyorum. Her gun 1 saate yakin.
Öküz uyaninca cocukla oynadi biraz. Ama icimden neler sayasim var. Sus diyorum kendime sus Serap.
Normalde bayağı laf söylerdim hoc olmazsa kemdi kendime. Biraz da ona duyirurdum yani.
Tabii durum tuhafina gitti. Böyle garip garip bakmalar. "Ne o.kustun mu cici kiz?"diye dalga gecti. Artik öküz önceki gece ne yaptıysa keyfi yerindeydi hayvanin. Ben de "yoo niye kuseyim" dedim.
Tabii pis pis sırıtıyor. Ondan sonra iceri gitti cebinden küçük bir paket çıkardı verdi, yılbaşı hediyesiymis. Bi'sey olduğunu anladim tabii. Açtım baktim afedersiniz ic çamaşırı almış. Ama minicik. Resmen asagiliyor ya.. Sonra da "Napayim sana göre olanını bulamadim. Bak Iste senin gibisi kadindan saymiyorlar demek ki. " Ona benzer bisey dedi. Ama nasil gülüyor öküz.
Ben dSayenizde çamaşırı, "sağol dedim. Haklisin bana göre yoktur. Ama bunu saklıyım, kilo verince giyerim"dedim. Daha beter güldü.. Arkadaşlarıyla sinemaya gidecekmiş. Tabii benden utanıyor benle cikmak yok. Hapis...
Yılbaşında yalnizdim ama yeni kararlarim var.. Sayenizde..
Ben olsam o iç çamaşırını kafasına geçirir.
G. gibi kafan var çok yakıştı derdim.
O kadar sinirliyim ki çıldıracağim. Tam yeni kararlar aldim. Birseylere basladim derken herseyi alt ust ediyor. Evdeki interneti kapattirdi. Telefonu da kaoattiracakms. Ogrenci hatti yapalim 500 dk aylik yeter diyor. Ya benim tek iletisimim neredeyse internet. Leslie falan ordan izliyordum. Diyetarkadasim a kaydolmustum.
Napicam kizlar ne olur akil verin nasil enfel olucam.
yuhhh yani yuhh ne diyim daha anlamadımO kadar sinirliyim ki çıldıracağim. Tam yeni kararlar aldim. Birseylere basladim derken herseyi alt ust ediyor. Evdeki interneti kapattirdi. Telefonu da kaoattiracakms. Ogrenci hatti yapalim 500 dk aylik yeter diyor. Ya benim tek iletisimim neredeyse internet. Leslie falan ordan izliyordum. Diyetarkadasim a kaydolmustum.
Hic bahsetmedi simdiye kadar.Ya bir şey diyeceğim, bu adam neden ayrılmaktan bahsetmiyor peki? Sorulmuştur belki ama araları okuyamadım.
Siz bahsettiniz mi peki? Madem memnun değilsin ayrılalım dediniz mi?Hic bahsetmedi simdiye kadar.
Ancak benimle dalga geciyor.... Bir de tekefonda biriyle konusup kikirdiyor.
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Kimisine ruh ikizi duser senin benim gibilerede ruh okuzu duser ne diyim, seyin kopsun mikrop herif buda benimkineydi, ayni benimkide onun karakteri nlatacak laf yok literaturdeO kadar sinirliyim ki çıldıracağim. Tam yeni kararlar aldim. Birseylere basladim derken herseyi alt ust ediyor. Evdeki interneti kapattirdi. Telefonu da kaoattiracakms. Ogrenci hatti yapalim 500 dk aylik yeter diyor. Ya benim tek iletisimim neredeyse internet. Leslie falan ordan izliyordum. Diyetarkadasim a kaydolmustum.
Diyebilmem bazi seylerimin boşandıktan sonrasi icin hazir olmasi lazim. Annem asla.kabul etmem.diyor. etmez de bilirim. Benden baska uc katdesim de başka şehirlerde.. Herşeyimi hazırlayıp ondan sonra soyliycemSiz bahsettiniz mi peki? Madem memnun değilsin ayrılalım dediniz mi?
Bu aksam dediğinizi yapicam. Ama ya şiddet uygularsa.. Cok güçlüdür. Evde cocuk da var. Kacamam da.resmen sizi aşağılıyor ve özguveninizi kırıyor. bence eşinizinde psikolojik bir ego var var. kendisini yükseklerde görüyor.
sizde onun size yaptıklarını yapın. her an her dakika eşinizin sizi görebileceği yere ewin bazı yerlerınde telf görüşmesi yapın aşkımlı canımlı. meraklansın. soruncada onun size verdiği cevabın aynısı verin. NE YANI BENIMLE UTANMAYAN BIRIYLE GÖRÜŞÜYORUM DIYIN. bakalım yüz ifadesi nasıl olacak. eve de akşamları geç gelin konudan komşudan..sorarsada geçiştirme cevaplar verin. ama mutlaka zayıflamaya calısın.
Sen kocanin huyunu bilirsin riskli seylere girme benceBu aksam dediğinizi yapicam. Ama ya şiddet uygularsa.. Cok güçlüdür. Evde cocuk da var. Kacamam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?