Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Diyebilmem bazi seylerimin boşandıktan sonrasi icin hazir olmasi lazim. Annem asla.kabul etmem.diyor. etmez de bilirim. Benden baska uc katdesim de başka şehirlerde.. Herşeyimi hazırlayıp ondan sonra soyliycem
Anladım. Bir de zayıflamak için izlediğiniz videoları bilgisayarınıza veya telefona indirebilirsiniz. İnternetin kapanması ihtimaline karşı yani. Vazgeçmeyin zayıflayın taş gibi olun öyle terk edin.

karatay diyetini oku canim, kitabini aldirmazsa ben sana gonderrrim e kitap oalrak ..
azim edersen basrarirsin boyun uzun maasalllah bir senede manken gibi olursun
once zayifla sonrada kocan olacak okuzu ne istiyorsan onu yap artik is sanaa kalmis

Ay yazmayayım yazmayayım dedim tekrar ama aklınızdan zorunuz mu var kuzum sizin?

Sizin eşinizle sorununuz sizin kilolu olmanız mı sanıyorsunuz? Siz 50 kilo olsanız ne olacak?

Adam size psikolojik olarak eziyet ediyo farkında degil misiniz?

Ya bogazınızdan geçen lokmaya bile o karar veriyo şaka gibi. Sebze vb. almaya 5 kurus para vermiyo demissiniz okurken beynim durdu

Simdi de insanlarla iletişiminizi kesmeye çalışıyo. İyice eve kapatcak sizi. Hayata baglandıgınız bütün seyleri tek tek alıyo elinizden.

Bu adam sizin iyi olmanızı istemiyo. Ya yeter artık diyip hicbi sey istemeden ondan boşanın diye yapıyo, ya da sizi tamamen yok edip evde kendine köle haline getirmek icin yapıyo. Cinsel olarak da başkalarıyla beraber büyük ihtimalle, sizi de evde cocuguna bakıcı ve isci olarak tutuyo. Serefsizin teki iste ay yazarken sinirlerim bozuldu ya

Acilen bi delil bulun ve çocugunuzu da alın gidin o evden nolur. Ailenizi arayın arkadaşınızı arayın sizi gelip kurtarsınlar ordan.

Valla açıkçası artık anlamıyorum şu " onun çocuğu için kilo aldın" muhabbetini.
Tamam illaki etkisi vardır, doğaldır falan ama konu sahibi açık açık yazmış yedim yedim kilo aldım diye.
Neden kk kadınları olayı hemen hamileliğe çocuğa bağlıyor ki?
Çook kadın gördüm hamile olupta incecik kalan.
Adama lafım yok öküzün önde gideniymiş ama hanımlar lütfen artık "hamileyim, çocukluyum" bahanelerinden kurtulun.

Konunuzu bastan sona okudum. Biz kültürlü egitimli kadinlar erkekler icin kendimizi heba edip koreltiyoruz. Ama biz koreldikce onlar yuceldigini zannediyor ve afedersin ama bi taraflari kalkiyor. Arada sen de sert cik ve onu asagila. Asagila ki o da kusursuz olmadigini anlasin. Bu arada sen eline firsat gectikce telefonundan mailinden falan delil topla. Ama bunu sakin ona hissettirme. Ben sana boşan demiyorum ama gun gelirde bosanmak zorunda kalirsan alacagin tazminat acisindan delillerinin cok etkisi olacaktir. Hic degilse konustugu nunarayi bulup bi koseye kaydet. En azindan ilerde dokuman cikarttirirsin.

Kilo almanızla eşinizle ilişkinizin hiç alakası yok.

Eşiniz sizi sevmiyor. Boşanma kararı aldım ama bazı şeyleri ayarlayıp sonra ayrılmak istediğimi söylemem lazım diyorsunuz.

O halde ne dediği ne yaptığı neden önemli?

Size en az zarar verecek şekilde bu süreyi geçirin. Sağlığınız ve özgüveniniz için de kilo verin.

Şu an o x dedi siz a dediniz o z yaptı falan bunlar neyi değiştirir ki?

İnternetinizi kesmemesi için düzgünce konuşun ki size fiziksel bir saldırıda bulunmasın. Olmuyorsa videoları önceden indirin.

En önemlisi delil toplayın.

Ben olsam hırs yapar zayıflardım, o baktıgı çıtır kızlar gibi olurdum ama bu sefer de ben kocama bakmazdım. Etme bulma dünyası

Ya adama neden ;iç çamaşırını saklıyor zayıflayınca giyerim falan diyorsun ...umursama açıklama yapma ..iletişim kurma ..zayıfladığını rejim yaptığını bilmesin ,eski si gibi davranma ,bu kadarmı zor ...sabırlı ol cevap verme bu herife ..zamanı geldiğinde karşına alır boşanmak istediğimi söylersin ...

Ben olsam bi güzel zayıflarım üstüne de kocamı boşarım görsün gününü mendebur bak beni sinir etti he

Acaba indirdiğiniz videoları ya da buraya yazdıklarınızı falan gördü de ondan mı kapatmak istiyor çünkü aynı zamana denk gelmiş tasarruf planı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…