Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Internet konusunda güzel bir dille konustum. O da tamam bu sekilde devam.et o zaman dedi. Anneme de biraz telefonda bazı seyleri citlattim. Ama cok kızdı. Benim dul kadina bakacak param yok dedi. Bosanip da benim catima gelme diye bağırdı.... Kafamda bazi seyler iyice yerine oturuyor.
Bu arada eski çalıştığım bankada halen çalışan bir arkadaşımı aradım. Biraz durumumdan bahsettim. Müdürle benim haberim yokmus gibi konuşacak. Bakalım aradan birsey cikacak mi.. Bu arada o arkadaşıma fotografimi da gönderdim.. Sonucta su anki halimi bilmesi gerek...
Eğer bana is verirse müdür, maaşı da iyi olursa bu herifi terkedecegim...
Bu adam hayatimdayken yeni bir hayat cok zor.
Bu okuzle....

diyeti ne yaptın serap guruplarda göremedim seni

hayvan oglu hayvan daha gecen izledim haberlerde, kadın 110 kilo oluyo dogumdan sonra bir kaç sene veremıyo kocasıda yavas yavas eş sıfatından siliyo utanmasa yüzüne bakmıcak kadının.. kadında ayrılıp inat etmiş 3 ayda 48 kilo vermiş pantalonun bir bacagına tamamı giriyo şimdi ohh bide gitmiş saçlarını başlarını manikürünü makyajını yaptırmış çok bakımlı hoş bi bayan olmuştu... sende o hayvan kocana aynısını yap bi inat etsene elinden hiç bişey kurtulamaz.. kaldıkı annende ne cadıymış öyle destek olcagına bi tekmede o atmış... sen işinle diyetine başla canım kmseden hayır yok bu devirde..

Aynen dedigin gibi.. Daha da bir hirslandim.. Beni böyle aşağılamaya hakki yok. Tekmeyi vurucam..

Canım benim tahmin ettiğim beş artı beş diyeti ise çok sakıncalı o. Sağlığından olma sonra. Nasıl bi diyet miş bu

Aynen dedigin gibi.. Daha da bir hirslandim.. Beni böyle aşağılamaya hakki yok. Tekmeyi vurucam..
adaşız bu arada.. valla böyle dış görünüşe önem verip allah korkusu olmayan sıfatsızlardan hayır yok en iyisi çirkin koca :) buluyosan topalı körü fln:)) şaka bi yana çooook insan var hırsla başarıya giden senın ne eksıgın var onlardan sende yaparsın boşanmak yerıne kilo verıp bakımlı ol ve süründür onu bu seferde sen begenme onu burnunun ucuyla bak.. o zaman süresince işinide toparlar birikim yaparsın canım.....

akıllıca adımlar atmışsın. dikkaat et öküz senin bu adımlarını farketmesin. yine sana engel olmaya çalışır. ya da psikolojik baskıyla senin ümidini kırabilir.mutlaka çalışmalısın ve kendi ayakların üzerinde durmalısın. kendini kimseye mecbur hissetme. annenin sözlerini de çok soğuk buldum. ne demek dul olup çatıma gelme. insan kötü gününde daha çok ailesinden destek bekler.şaşırdım ve üzüldüm.

Serapcim diyet gruplarına katilman cok faydali olacaktir... bizim mayisa kadar 25 kilo grubumuz diyet gruplarina alinmadigimizdan.. cuma gruplarina girmek istemiştim.. onlar olmayinca buraya yoneldim... kesinlikle diger gruplari tavsiye ediyorum...

Serapcim gunluk neler yedigini yazmaya baslarsan diyetin daha verimli olacaktir
diyet arkadasim isimli siteye uyeyim
gunluk kalori takibimi oradan yapiyorum
cok memnunum
ama onemli olan istikrarli olmak

çok üzüldüm bu nasıl bir terbiyesizlik bir çocuk vermişsin ve peşinden sürüklenip gitmişsin Allah yardımcın olsun ne diyim

Allah yardımıcınız olsun..Bir diyetisyene gidin zayıflamak ıcın ama bunu eşiniz için değil kendı sağlıgınız için.Özele falan yollamıyorsa da devlethastaneerınden randevu alın.Kocanız hakkında bırsey dıyıp sızı uzulmenızı ıstemıyorum.Allah ıslah etsın sadece.

Canım benim tahmin ettiğim beş artı beş diyeti ise çok sakıncalı o. Sağlığından olma sonra. Nasıl bi diyet miş bu
İlk. Gun sadece patates,
Ikinci gun sebze
3.gun et..
Oyle devam.ediyor. 6 ve 7.gunde abartmadan istedigini yiyorsun..
Bunu deniycem bir hafta

Hadi bakalim serabim sen basla arkandan bende geliyorum , bende kiloluyum 93 kilo, kocamda seninki gibi okuz , ne hissettigini cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…