diyeti ne yaptın serap guruplarda göremedim seniInternet konusunda güzel bir dille konustum. O da tamam bu sekilde devam.et o zaman dedi. Anneme de biraz telefonda bazı seyleri citlattim. Ama cok kızdı. Benim dul kadina bakacak param yok dedi. Bosanip da benim catima gelme diye bağırdı.... Kafamda bazi seyler iyice yerine oturuyor.
Bu arada eski çalıştığım bankada halen çalışan bir arkadaşımı aradım. Biraz durumumdan bahsettim. Müdürle benim haberim yokmus gibi konuşacak. Bakalım aradan birsey cikacak mi.. Bu arada o arkadaşıma fotografimi da gönderdim.. Sonucta su anki halimi bilmesi gerek...
Eğer bana is verirse müdür, maaşı da iyi olursa bu herifi terkedecegim...
Bu adam hayatimdayken yeni bir hayat cok zor.
Bu okuzle....
Bir arkadaş ozelden 5 te 5 diyetini soyledi, ona başladımdiyeti ne yaptın serap guruplarda göremedim seni
Aynen dedigin gibi.. Daha da bir hirslandim.. Beni böyle aşağılamaya hakki yok. Tekmeyi vurucam..hayvan oglu hayvan daha gecen izledim haberlerde, kadın 110 kilo oluyo dogumdan sonra bir kaç sene veremıyo kocasıda yavas yavas eş sıfatından siliyo utanmasa yüzüne bakmıcak kadının.. kadında ayrılıp inat etmiş 3 ayda 48 kilo vermiş pantalonun bir bacagına tamamı giriyo şimdi ohh bide gitmiş saçlarını başlarını manikürünü makyajını yaptırmış çok bakımlı hoş bi bayan olmuştu... sende o hayvan kocana aynısını yap bi inat etsene elinden hiç bişey kurtulamaz.. kaldıkı annende ne cadıymış öyle destek olcagına bi tekmede o atmış... sen işinle diyetine başla canım kmseden hayır yok bu devirde..
adaşız bu arada.. valla böyle dış görünüşe önem verip allah korkusu olmayan sıfatsızlardan hayır yok en iyisi çirkin koca :) buluyosan topalı körü fln:)) şaka bi yana çooook insan var hırsla başarıya giden senın ne eksıgın var onlardan sende yaparsın boşanmak yerıne kilo verıp bakımlı ol ve süründür onu bu seferde sen begenme onu burnunun ucuyla bak.. o zaman süresince işinide toparlar birikim yaparsın canım.....Aynen dedigin gibi.. Daha da bir hirslandim.. Beni böyle aşağılamaya hakki yok. Tekmeyi vurucam..
Internet konusunda güzel bir dille konustum. O da tamam bu sekilde devam.et o zaman dedi. Anneme de biraz telefonda bazı seyleri citlattim. Ama cok kızdı. Benim dul kadina bakacak param yok dedi. Bosanip da benim catima gelme diye bağırdı.... Kafamda bazi seyler iyice yerine oturuyor.
Bu arada eski çalıştığım bankada halen çalışan bir arkadaşımı aradım. Biraz durumumdan bahsettim. Müdürle benim haberim yokmus gibi konuşacak. Bakalım aradan birsey cikacak mi.. Bu arada o arkadaşıma fotografimi da gönderdim.. Sonucta su anki halimi bilmesi gerek...
Eğer bana is verirse müdür, maaşı da iyi olursa bu herifi terkedecegim...
Bu adam hayatimdayken yeni bir hayat cok zor.
Bu okuzle....
çok üzüldümArkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Diyet gruplarina girmek.zor oluyormuş. Ve uzun sürüyormuş... Heval06 öyle soylediserap niye diyet gruplarına gelmiyosun bende onu anlmadım
İlk. Gun sadece patates,Canım benim tahmin ettiğim beş artı beş diyeti ise çok sakıncalı o. Sağlığından olma sonra. Nasıl bi diyet miş bu
Tabii para da kazanmam.lazimönce kilo ver
sonra bir kuaför
sonrada kocanın kıçına tekmeyi vur
adi herif
Ama seni direk davet ediyorlar arkadasimDiyet gruplarina girmek.zor oluyormuş. Ve uzun sürüyormuş... Heval06 öyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?