Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Benim annem suan bitkisel bir karisim kullaniyor. Isim verebiliyormuyuz bilmiyorum. 10 gün oldu baslayali 5 kilo verdi. Hem sagligida zarari yok benim bildigim, cok tanidik kullaniyor. Ama tabi bir adim atip baslamak lazim ve iradeli durmak gerekiyor. Reklam yapiyormus gibi hissettim ama buraliyim korkmayin.

Serapcim gunluk neler yedigini yazmaya baslarsan diyetin daha verimli olacaktir
diyet arkadasim isimli siteye uyeyim
gunluk kalori takibimi oradan yapiyorum
cok memnunum
ama onemli olan istikrarli olmak
ya heval bende cuma zayıflama yarışmalarına davet ettim ama gelmiyor
gel destek oluruz dedim takımada söyledim ama yok
neyse nasıl biliyorsa öyle yapsın

adı ne mesajatabılır mısınız

Adını.mesaj atablir.misin bende kilo problemi yaşıyorumda

Bekarsin ve yaptigin yoruma bak evlenince buna benzer seyler yapta gor ne demek kartini al gez hatta yerinede koyma demissin diger yorumda haberde verme annenede git eşi bile olsa oyle sey yapilmaz ayip ya hirsizliktir bence akil vermeden once kendinize yetecek mi diye bi dusunseniz keske bukadarda yolsuz yordamsiz olunmaz

10 günde 5 kilo veriyor ve sağlığa zararı yok?
şu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz

10 günde 5 kilo veriyor ve sağlığa zararı yok?
şu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz
Evet inaniyorum ilk kilolar cabuk gidiyor sonradan yavasliyor zaten. Denenmis ve tescillenmis diyebiliriz. Cok tanidigim kullandi. Her vitamini aliyorsunuz sadece eskisi kadar cok yemiyorsunuz çünkü ictiginiz karisim sizi tok tutuyor.
Inanmasam annemin icmesine karsi cikardim zaten

Son düzenleme:

Arkadaşım bu benim yorumum.

Hırsızlık mı :) oluyor... GÜlerim senin yorumuna

Yılbaşında yalnız kalacaksın. boşanmaayı düşüneceksin. Annene ailene açıklamadan korkacaksın. Eşin sana saygısızlık yapacak.
Düşün bakalım eşin senin yanında başka kadınlara bakacak... bir sürü hadsiz cümle kuracak. başka kadınlarla kıyaslayacak.... önce sen bence yazmadan konu sahibi yerine koy kendiniii

Önce sen konuya odaklan. Sonra bana ahlak dersi ver.

Kusura bakma ama bekar-evli olmak fark etmez. Eşler gerekn saygıyı almıyorsa saygıda beklemesinler...

O dersi ailen verecekti sana ben degil... adam naparsa yapsin cebinden kredi karti karti para yurutmek hirsizliktir bosanacaksada adabi var gideceksede adabi var adam oyle yapiyor diye cirkinlesmeye gerek yok kimin parasini kimden gizlice aliyonda hirsizlik degil diyorsun benim gordugum ahlakta o hirsizliktir sen gormemis olabilirsin

siz düpedüz saygısızsınız...
Bu sözlerinle sizi önce allaha Sonra da YÖNETİME şikayet ediyorum.

siz düpedüz saygısızsınız...
Bu sözlerinle sizi önce allaha Sonra da YÖNETİME şikayet ediyorum.
Istedigin yere şikayet edebilirsin kocan bile olsa birinin cebinden kart para vs almak asıl buyuk saygisizliktir karsidakinin saygisizligi karsinda onurlu durmak kendini bozmamak asıl kaliteyi belli eder karsindakinden dahada cirkinleşmek degil herkesin kendi karakteri işte

Kızlar cok kötü birsey oldu.. Ya aldığım karalari uygulamaya başladım ama bu adam agzima etti resmen. Bu arada diyete başladım bir hafta oldu 3 kg verdim. Kalori hesabıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…