Gece gizlice sacimi kesmişne oldu ?
Pazar sabahi saclarima laf etti. Cok dökülüyor kestir dedi, ben de istemiyorum.dedim. Sacim bu arada belimden 4 parmak yukarda.Emzirme oldugu icin dökülüyor dedim. Biktim artik, yastikta,yatakta banyoda her yerde sacin var, dedi. Inanin gördüğüm yerde hemen topluyorum aslinda. Ben ne diyorsam yapacaksın dedi. O sira artik bagirdim,istemiyorum diye. Kızlar bu sabah uyandim. Ay hala ağlıyorum. Gece kalkmış sacimi kesmiş. Sabah kalktım elimi yuzumu yikiyorum. Aynada o sac. Canim sacimi,upuzun saçımı sacma salak yerlerden kesmiş,ise gitmis. Mesajlar attim, telefonla aradim acmadi köpek. Mesaj atmis, isteyim,gec gelicem,sacin kökü sende uzar diye,hayvan...Nasil yapar yaaa.. Off.. Ne zaman bitecek bu kara günlerim. Kuaförde mecbur duzelttirdim, kızımla beraber. O saçı düzeltmeye kuafore bile para bırakmamış. Annemin gönderdiği parayla gittim...
Ne yapayim gece gelince.. Ne oolur yardim.
Artik son noktayı koyucu birsey yapmak istiyorum...konunuzu pek bilmiyorum ama bu son yazdiklariniza agzim acik kaldi resmen. neden kendinizi asagilamasina izin veriyorursunuz? boylelerinin seyini kesip agzina tikiyacan koku sende nasil olsa ilerde cikar ddiceksin.
Giysilerini gece gizlice kesip arabaya tiksam ne olur ki.. Ay cok fenayim. Gelse girtlakliyacagim.. Ya benim ne guzel saclarim vardi. Kisacik kestirmek zorunda kaldim yaaaayuh!...bu kadar insanlıktan yoksun olunmaz...
yahu bunun bir kaç sene sonrası var ya...
hiç mi korkmaz başına geleceklerden...
Evet.. Ah keske yapabilsemDemek kökü sende dediii ??
Kesiceksin şeyini ne de olsa kökü sende diye !!!
bosanirsan son noktayi koymus olursun, yukardaki yorumum kizlinlik aninda yazmistim kaldirdim sonra. ona verebileceginiz en buyuk zarar kendinizi yenileyip karsinina cikmanizdir. kilo verip kendinizi yenileyin ama bunu kendiniz icin yapin esiniz olan musvette icin degil kilo vermek imkansiz bisey degil.Artik son noktayı koyucu birsey yapmak istiyorum...
işte ayın mesajı :) ya konuyu okurken hiç güleceğim yoktu ama güldüm :))Demek kökü sende dediii ??
Kesiceksin şeyini ne de olsa kökü sende diye !!!
yok kardeşim sen çirkinleşme bence çünkü haklıyken haksız duruma düşersin, belkide seni kışkırtmak için yaptı ki senide suça teşvik ediyor, bu harakette sabretmek zor ama eline koz verecek şeyler yapma sakınGiysilerini gece gizlice kesip arabaya tiksam ne olur ki.. Ay cok fenayim. Gelse girtlakliyacagim.. Ya benim ne guzel saclarim vardi. Kisacik kestirmek zorunda kaldim yaaaa
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben detedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?