Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Pazar sabahi saclarima laf etti. Cok dökülüyor kestir dedi, ben de istemiyorum.dedim. Sacim bu arada belimden 4 parmak yukarda.Emzirme oldugu icin dökülüyor dedim. Biktim artik, yastikta,yatakta banyoda her yerde sacin var, dedi. Inanin gördüğüm yerde hemen topluyorum aslinda. Ben ne diyorsam yapacaksın dedi. O sira artik bagirdim,istemiyorum diye. Kızlar bu sabah uyandim. Ay hala ağlıyorum. Gece kalkmış sacimi kesmiş. Sabah kalktım elimi yuzumu yikiyorum. Aynada o sac. Canim sacimi,upuzun saçımı sacma salak yerlerden kesmiş,ise gitmis. Mesajlar attim, telefonla aradim acmadi köpek. Mesaj atmis, isteyim,gec gelicem,sacin kökü sende uzar diye,hayvan...Nasil yapar yaaa.. Off.. Ne zaman bitecek bu kara günlerim. Kuaförde mecbur duzelttirdim, kızımla beraber. O saçı düzeltmeye kuafore bile para bırakmamış. Annemin gönderdiği parayla gittim...
Ne yapayim gece gelince.. Ne oolur yardim.

Gercekten biktim artik. Dayanamiyorum. Sacima da bu yapilir mi. Ya bir kadina yapilir mi

konunuzu pek bilmiyorum ama bu son yazdiklariniza agzim acik kaldi resmen. neden kendinizi asagilamasina izin veriyorursunuz?

çok dehşet planlarım var ama eşinizin size zarar vermesinden korktugum için birşey demeyecegim
Ayrıca adam zaten dengesiz bence kilonu kendin için ver eşinin göz zevkine hitap ettigin için degil zaten başka kadınlara kayan bir adam için tırnagınızı oynatmak ve böyle bir saygısız için kendinizde değişiklik yapmak onur kırıcı

konunuzu pek bilmiyorum ama bu son yazdiklariniza agzim acik kaldi resmen. neden kendinizi asagilamasina izin veriyorursunuz? boylelerinin seyini kesip agzina tikiyacan koku sende nasil olsa ilerde cikar ddiceksin.
Artik son noktayı koyucu birsey yapmak istiyorum...

yuh!...bu kadar insanlıktan yoksun olunmaz...
yahu bunun bir kaç sene sonrası var ya...
hiç mi korkmaz başına geleceklerden...
Giysilerini gece gizlice kesip arabaya tiksam ne olur ki.. Ay cok fenayim. Gelse girtlakliyacagim.. Ya benim ne guzel saclarim vardi. Kisacik kestirmek zorunda kaldim yaaaa

Artik son noktayı koyucu birsey yapmak istiyorum...
bosanirsan son noktayi koymus olursun, yukardaki yorumum kizlinlik aninda yazmistim kaldirdim sonra. ona verebileceginiz en buyuk zarar kendinizi yenileyip karsinina cikmanizdir. kilo verip kendinizi yenileyin ama bunu kendiniz icin yapin esiniz olan musvette icin degil kilo vermek imkansiz bisey degil.

Giysilerini gece gizlice kesip arabaya tiksam ne olur ki.. Ay cok fenayim. Gelse girtlakliyacagim.. Ya benim ne guzel saclarim vardi. Kisacik kestirmek zorunda kaldim yaaaa
yok kardeşim sen çirkinleşme bence çünkü haklıyken haksız duruma düşersin, belkide seni kışkırtmak için yaptı ki senide suça teşvik ediyor, bu harakette sabretmek zor ama eline koz verecek şeyler yapma sakın

Bence eşiniz sizi kendine mecbur bırakmaya çalışıyor. Öz güveninizi kırıyor ki ne yaparsa yapsın asla onu terketmeyesiniz. Stalin'in tavuğu gibi.

Boşanmayı neden düşünmüyor sunuz? Yarın gırtlağınızı da keser korkmuyor musunuz?

Adam ruh hastası.

Son düzenleme:

ç.küne kolonya dök..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…