Canım bence sabret.Iyi ama bu kadari cok dazla degil mi böyle susup oturacak miyim....
Pazar sabahi saclarima laf etti. Cok dökülüyor kestir dedi, ben de istemiyorum.dedim. Sacim bu arada belimden 4 parmak yukarda.Emzirme oldugu icin dökülüyor dedim. Biktim artik, yastikta,yatakta banyoda her yerde sacin var, dedi. Inanin gördüğüm yerde hemen topluyorum aslinda. Ben ne diyorsam yapacaksın dedi. O sira artik bagirdim,istemiyorum diye. Kızlar bu sabah uyandim. Ay hala ağlıyorum. Gece kalkmış sacimi kesmiş. Sabah kalktım elimi yuzumu yikiyorum. Aynada o sac. Canim sacimi,upuzun saçımı sacma salak yerlerden kesmiş,ise gitmis. Mesajlar attim, telefonla aradim acmadi köpek. Mesaj atmis, isteyim,gec gelicem,sacin kökü sende uzar diye,hayvan...Nasil yapar yaaa.. Off.. Ne zaman bitecek bu kara günlerim. Kuaförde mecbur duzelttirdim, kızımla beraber. O saçı düzeltmeye kuafore bile para bırakmamış. Annemin gönderdiği parayla gittim...
Ne yapayim gece gelince.. Ne oolur yardim.
Kızlar boşanmayı düşünüyorum.. Rabii ki ama para kismini halletmem gerek. Bankadaki arkadaşım yarin haber verecek işle ilgili.. Ama yine de intikam almak istiyorum...rezil adam ne kadar igrenc biri ya
off kendimi tutamadim
Kızlar boşanmayı düşünüyorum.. Rabii ki ama para kismini halletmem gerek. Bankadaki arkadaşım yarin haber verecek işle ilgili.. Ama yine de intikam almak istiyorum...
Merak etme arkadaşım. Bu diyet ve kilo verme hedefi benim umudum oldu...canim hakkinda hayirlisi olur insallah
bu adamdan ayrilmak senin icin en dogru karar olcaktir
zayiflama isinide aksatma ne kadar sinirlenirsen sinirlen asla market ürünlerine atlama tmm mi?
stressiz daha rahat kilo vericeksin seni görüp catliycak
Pazar sabahi saclarima laf etti. Cok dökülüyor kestir dedi, ben de istemiyorum.dedim. Sacim bu arada belimden 4 parmak yukarda.Emzirme oldugu icin dökülüyor dedim. Biktim artik, yastikta,yatakta banyoda her yerde sacin var, dedi. Inanin gördüğüm yerde hemen topluyorum aslinda. Ben ne diyorsam yapacaksın dedi. O sira artik bagirdim,istemiyorum diye. Kızlar bu sabah uyandim. Ay hala ağlıyorum. Gece kalkmış sacimi kesmiş. Sabah kalktım elimi yuzumu yikiyorum. Aynada o sac. Canim sacimi,upuzun saçımı sacma salak yerlerden kesmiş,ise gitmis. Mesajlar attim, telefonla aradim acmadi köpek. Mesaj atmis, isteyim,gec gelicem,sacin kökü sende uzar diye,hayvan...Nasil yapar yaaa.. Off.. Ne zaman bitecek bu kara günlerim. Kuaförde mecbur duzelttirdim, kızımla beraber. O saçı düzeltmeye kuafore bile para bırakmamış. Annemin gönderdiği parayla gittim...
Ne yapayim gece gelince.. Ne oolur yardim.
ben de birşeyler yapmak.istiyorum. nefret ediyorum ondanNasil bir ruhhastasi adammis bu:-( uyurken sac kesmek nedir? Igrenc bir pislik inanilmaz sinirlendim adi pislik herif!
umarım şiddet görmüyorsundur canımKızlar cok kötü birsey oldu.. Ya aldığım karalari uygulamaya başladım ama bu adam agzima etti resmen. Bu arada diyete başladım bir hafta oldu 3 kg verdim. Kalori hesabıyla
Evet dogru soyluyorsun. Ben de kizimi sevgi saygi dolu bir irtamda buyutmek istiyorum.canımmutlaka çalış inadına güçlü ol zayıflada bu süre zarfında onu kendine sırılşsıklam aşık et tekrar en son anda gözlerinin içine bakarak seni boşuyorum dee yapp kız bunu o güne kadarda ilmek ilmek örr planını o anı düşünüp sabret çocuğum için lafını çok duyuyorum hanımlardan oysa babanın anneyi sürekli örselediği ağlattığı evliliklerde büyüyen çocuklara söz hakkı verilse bir an bile bu adamla yaşama ayrıl der çocuklar(kendimden biliyorum)bir çocuğun en büyük imtihanı arada sevgi olmayan ebeveynlerin içinde büyümektir
Değilim..siz eşiniz olacak canlının insan olduğuna emin misiniz ?
Ben de biliyorum degismeyecek. Ama burada kadinlarin gücünü gordum. Oba da bir kadin güçlü kararlarinin neticesini göstereceğimCanim bu adam normal degil senin adina cok uzuldum nasil manyaklar var etrafimizda:-( buz dolu küvette sabaha kadar tutulup tirnaklari sökülmüş birini duyduktan sonra gerci hicbirseye sasirmiyorum. Sen manken gibi olsan da,harika saclarin olsa da o adam manyak degismez:-(
Hayir.. Saçim dökülüyor diye rahatsiz olup gece gizliden saçımı kesti.. Bayağı uzun..umarım şiddet görmüyorsundur canım
valla kyafetini değil çükünü keserim ben olsam, kökü sende bekle belki uzar derim sonrada, tabii bunu yapamıycaksın ama bari kendin için bişey yap kurtul bu adamdan, kilo milo kıskandırma herşey hikaye, psikolojik şiddettir bunun adı, eminim kızın da etkileniyodur, çok üzüldüm okudukça.Ben de onun kıyafetlerini kessem nasil olur
Bacim sakamisin sen yaa sacinimi kesti ben keserim bu adami valla elimden kimse almazdi. ..Hayir.. Saçim dökülüyor diye rahatsiz up gece gizliden saçımı kesti.. Bayağı uzun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?