Yarini bekliyorum canim. Is icin haber gelecek. Eger is icin baslarsam daha daha vurucu hamleler ile cezasini vericemvalla kyafetini değil çükünü keserim ben olsam, kökü sende bekle belki uzar derim sonrada, tabii bunu yapamıycaksın ama bari kendin için bişey yap kurtul bu adamdan, kilo milo kıskandırma herşey hikaye, psikolojik şiddettir bunun adı, eminim kızın da etkileniyodur, çok üzüldüm okudukça.
vur canım mümkünse yerden yere vur, bizede haber verY
Yarini bekliyorum canim. Is icin haber gelecek. Eger is icin baslarsam daha daha vurucu hamleler ile cezasini vericem
Evet.. Böyle hayvanlar var..Bacim sakamisin sen yaa sacinimi kesti ben keserim bu adami valla elimden kimse almazdi. ..
Değilim..
O bir öküz..
terliği yedirmek de değişik bişeymiş güldüm gece geceSactan rahatsiz oldu karisi yatarken sCini kesti valla terligi yedirtimdim herkesede rezil ederdim…
valla kyafetini değil çükünü keserim ben olsam, kökü sende bekle belki uzar derim sonrada, tabii bunu yapamıycaksın ama bari kendin için bişey yap kurtul bu adamdan, kilo milo kıskandırma herşey hikaye, psikolojik şiddettir bunun adı, eminim kızın da etkileniyodur, çok üzüldüm okudukça.
Tabii ki.. Siz o kadar dertlendiniz, uzuldunuz, sevincimi de ennn basta sizinle paylasicam.vur canım mümkünse yerden yere vur, bizede haber ver
Aslinda cok mantikli.. Ama evde mushil var miydi... Aslinda ona benzer bisey vardi galiba.. Hemen bakiyorum. Yarin cayina koyarim kahvaltida. Zaten cok koyu iciyor amlamazonu yapamaz ne yazık ki ama aslında aynen onu hak ediyor. belki işe gitmeden önce yediği şeylere müshil karıştırma gibi bir şey yapabilir diye aklıma geldi bir an. rezil olsun günü diye ama belki saçma olur diye düşünüyorum
Çünkü adam degil..karısına küçük iç çamaşırı hediye ediyor, gece karısının saçını gizlice kesiyor... böyle bir adam filmlerde bile olamaz yahu, nasıl bir adam bu?
Biscolata erkeğine güldüm gece gece..sanırsın beyfendı dısarıda george clooney evde biskolata erkegı gıbı hamarat yatakta da artık hayal gucu nasıl zorlanırsa orayı bulamadım..
ZAYIFLAYACAKSIN ve kendıne yatırım yapıcaksın ılk yatırım kılo vererek sonra kenara 3-5 at kendıne guvence altına alınca bas tekmeyı boylesıne zalim kul hakkı bılmeyen bır ese sende acıma bacım
Ve bu hayvanla evlisiniz vallahi kulagini keser tavsanlara verirdim yesinler diye sacimi kismek ha valla şeyini keserdim adamin utanmaz…[/QUOTE][QUbuE="SerapZeze, post: 38698642, member: 648553"]Evet.. Böyle hayvanlar var..
Oo yüzüme bakiyor, yemegini yiyor ustune bir de beğenmiyor..Evet.. Böyle hayvanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?