Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Y
Yarini bekliyorum canim. Is icin haber gelecek. Eger is icin baslarsam daha daha vurucu hamleler ile cezasini vericem

Bugun kılonu bahane eden yarın başka seyi bahane eder..zayıflayınca elinizdemi tutcaksınız eşinizi. bence bu adamdan kurtul ..omrun onu elinde tutmak için fedakarlıklarlamı geccek.bırak o senin için birşeyler yapsın.

[QUbuE="SerapZeze, post: 38698642, member: 648553"]Evet.. Böyle hayvanlar var..[/QUOTE]
Ve bu hayvanla evlisiniz vallahi kulagini keser tavsanlara verirdim yesinler diye sacimi kismek ha valla şeyini keserdim adamin utanmaz…

sanırsın beyfendı dısarıda george clooney evde biskolata erkegı gıbı hamarat yatakta da artık hayal gucu nasıl zorlanırsa orayı bulamadım..

ZAYIFLAYACAKSIN ve kendıne yatırım yapıcaksın ılk yatırım kılo vererek sonra kenara 3-5 at kendıne guvence altına alınca bas tekmeyı boylesıne zalim kul hakkı bılmeyen bır ese sende acıma bacım

karısına küçük iç çamaşırı hediye ediyor, gece karısının saçını gizlice kesiyor... böyle bir adam filmlerde bile olamaz yahu, nasıl bir adam bu?

onu yapamaz ne yazık ki ama aslında aynen onu hak ediyor. belki işe gitmeden önce yediği şeylere müshil karıştırma gibi bir şey yapabilir diye aklıma geldi bir an. rezil olsun günü diye ama belki saçma olur diye düşünüyorum

Aslinda cok mantikli.. Ama evde mushil var miydi... Aslinda ona benzer bisey vardi galiba.. Hemen bakiyorum. Yarin cayina koyarim kahvaltida. Zaten cok koyu iciyor amlamaz

Biscolata erkeğine güldüm gece gece..

Bundan daha acil durum olamaz.
ZAYIFLA VE O LAFLARINI YEDIR O HERIFE.

[QUbuE="SerapZeze, post: 38698642, member: 648553"]Evet.. Böyle hayvanlar var..
Ve bu hayvanla evlisiniz vallahi kulagini keser tavsanlara verirdim yesinler diye sacimi kismek ha valla şeyini keserdim adamin utanmaz…[/QUOTE]
Kimbilir onunla ne yapiyor disarlarda.. Seyi kesilip köpeklere yedirilesice..
Ama içime doğuyor..
Sanki tarin güzel haberler var..

sen şişman olduğun için değil şerefi eksik olduğu için başka kadınlarla konuşuyor kocan olacak öküz..ona inat ver kilolarını zayıfla..ve onu boşaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…