Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

çalışmasanız anlarım da çalışırken nasıl böyle bir insanla yaşıyorsunuz diye soracağım ama cevabı biliyorum.bu tip insanlar kendi eksik özgüvenlerini başkalarını aşağılayarak yerine getirmeye çalışıyorlar hatta buna benzer bir film izlemiştim adını hatırlayamıyorum.oradaki kilolu kadının kocası sürekli kadını aşağılarken kadını gerçekten seven adam onunla beraber diyet ve spor yaparak hem kadının kilo vermesine yardımcı olmuştu hemde kadını çok sevdiğini gösteren davranışlarda bulunmuştu.kocanızın sizi bir yere göndermesine market için para vermesine ihtiyacınız da yok.çalışabilirsiniz.çocuğunuzun böyle sorunlu bir insanla sağlıklı büyüyeceğine de inanmıyorsunuzdur umarım.eşinizin bu sözleri pek kötü,onur kırıcı davranışa bile girer ki zinaya da başvurabilirsiniz her ikisi de mutlak boşanma sebebidir.alacağınız yoksulluk nafakası,maddi manevi tazminat,ayrıca çocugunuz içinde iştirak nafakası olacaktır.hukuk bu durumlarda sonuna kadar sizin yanınızdadır.hayat kısa kimse kimseyi ömrünün sonuna kadar çekmek zorunda değil.içinde allah korkusu kul sevgisi olan adam böyle yapmaz yapamaz.böyle adamlara muhtaç kalmayın ne olursunuz.

Genelde yapıcı ve empati kurmayı öneren görüşlerimi paylaşıyorum forumda ama bu adam için bunların hiçbirisinin ilk harfi bile gelmedi aklıma ... Aksine içimde sessiz sakin uyuyan şeytanı uyandırdı ve öyle yorumlar yapasım geldi ki...Ya sabır diyerek içimdeki şeytanın söylediklerini dile getirip de azmettirici konumuna düşmeyeceğim ...Böyle tiplere ses çıkarmadıkça iyice sapkınlaşırlar psikolojik eziyetlerinde...Ancak korku kendine getirir böylelerini bence ama öyle "kaybetme korkusu" falan değil kendisine maddi/manevi bir zarar verilmesi korkusu ... Neyse ...

Bu adam sizi bezdirip tıpış tıpış evi terketmenizi mi sağlamaya çalışıyor acaba? Hani sizi "yeter ki kurtulayım bu adamdan, hiçbir şeyde gözüm yok!!!" noktasına getirtmek için planlı mı yapıyor bunları? Yoksa normal bir insanın yapacağı şeyler değil hiçbirisi... Bir yorumda okuduğum cümle çok doğru geldi aslında ...Bu adam kendi eziklik duygusunu sizi ezerek bastırmaya çalışıyor resmen !!!

ne biçim adam ya
İş inada binmiş Serap hanım.
Sakinliğinizi koruyun ve boşanma işlemini başlatın. Çünkü saygı kalmamış ,sevgide kalmamış.
Bu evliliğin sonu hiç iyi görünmüyor.

Yok artık saçlarınızı gece uyurken kesmiş..
Çok ağır konuşucam.... o yüzden bu konuyu terkediyorum..

valla yarın kalkarsın bu adam elını kolunu kesmiş boşan ne bekliyorsunkı bu adamı bırak ne hali varsa görsün pislik herif sen birsey yapma yapmaki yüce yaradan versin cezasını.. allah yarıdmcın olsun

yazıklar olsun, bir kadın bu kadar aşağılanmaz. tüm konuyu ağzım açık okudum. bu nasıl insan...

Kizlar bir iyi bir coooook kötü haberim var. Birincisi arkadaşım müdürle konuşmuş. Müdür durumumu göz önünde bulundurarak beni tekrar işe alacak. Hem de gayet iyi bir maaşla. Annemle de cok açık bir şekilde neredeyse bir saatten fazla konuştum herşeyi anlattim. Planlarımi da. Ben.işe giderken kızıma o bakacak. Ben de evin ihtiyaçlarını karsiliycam. Ona da biraz para vericem. Bakıyor diye. Mecbur kabul etti. Annem parayi sever biraz,işine geldi yani. Torununu da cok sever ama belese hicbirsey yapmaz... Bu cooooook mutlu esen bir olay öküzü terketmeye hazirim.

Sizinle burada konuştuktan sonra baktim evde mushil varmış. Dün sabah çayina koydum. İse öyle gitti. Eve geldiğinde bayağı morali bozuktu. Hiçbirşey demeden yatak odasına girip üstünü değiştirdi. Çıkanları da hemen makineye atti,çalıştırdı. Demek ki altina kaçırmış. Ohhhhhhhhh icimin yağları eridi.. Sonra yemeği zikkimlamip arkadaşlarıyla buluşmaya gitti öküz... Valla keyfim cok yerindeydi. Ama gece... Gece.....saat 2:00 gibi sarhos sarhos eve geldi. Hayvani butun apartman duyuyor gulme sesini filan. Tekefonla konusuyor sandim. Kapıyı bir actim ysninda bir kadin. Ikisi de gülüyor. Bu kim demeden hemen iceri daldılar. Öküz de kadina sen salona gec diyor. Neymis efendim kalacak yeri yokmus, Allah rızası icin bu gece bizde kalsınmış.. Öyle bir sinirlendim ki nasil bağırıyorum.. Ohaaa yaaa.. Nu jadin gidecek,yeter artik filan diyorum. Cocuk da uyandi. Ama gozum birsey görmüyor salonda birseyler firlatiyorum kadina,defol diye.. Siz dediniz ya delil topla diye. Birkac tane fotograf da cektim gizliden. Nir de ses.kaydi aldim o bana bagirirken..Hayvan da bana bağırıyor, misafir o diye, ay ne misafiri ya mini elbiseli pullu pullu.. O makyaj ay ben utandim. Bir de bizim öküz bağırınca bosvercanim filwn diyor. O.r.pu. sonra tabii komşular geldi noldu diye... Iyice rezil olduk. Kadin da gitti evden, ben otele gidiyorum sonra gelirsin diyor giderken şllık. Herkes gidince hayvan da o sarhoş haliyle beni biraz dövdü. Öyle bir güven gelmiş ki, birkac tane de ben ona vurdum. Sarhoş ya öyle cok da karşı koyamadı. Yüzümü filan morartti hayvan. Bacaklarimi.. Karnima tekmeler. Ben de onun kolunu isirdi. Şeyine tekme attim. Burnuna.. Dayak yedim.ama ben de ne biçim canını acittim.. Ohhh canima degsin. Bir saat sonra falan gitti. Cebinden de kredi kartini aldim bir tanesini.. Şimdi esyalarimi hazirliyorum. Evde de değerli ne varsa alicam, onun evde para biriktirdiğini biliyorum. Onu da bulsam hepsini alip gidicem. Kızımla artik yeni bir hayat kuracağım. Bu arada once dr.a gidip rapor alicam. Her silahım hazir olsun di mi..
Acaba bir not filan biraksam mi.. Hicbirseysiz mi gideyim..

Gerçek mi bu? Raporu alın. Mesajlarırının falan incelenmesini isteyin davada. Ve çok iyi bi avukat tutun tuttuğunu koparan. Bi an önce de spora başlayın pilates fitness ne olursa. Hem kafanız dağılır hem taş gibi olursunuz. O kocanız da gecenin bi vakti kızınızın olduğu eve kadın getirmiş ya manevi tazminat öder. Komşu lar dan da şahitlik isteyin.

ALLAH KORUSUN neler yapmış terbiyesiz adam..
hemen git darp raporu al...
en önemlisi bu...
ağzım açık hayretler içindeyim..anlattıkların çok ağır seyler...ne demek kadınla gelmekne demek şiddet uygulamak...
ahlaksız adam...
iş bulmana sevindim ...çocuk da her şeyin farkındadır eminim...sana hak verecektir...
annenler de mi kalacaksın sen?

not içinse sen bilirsin canım...
ne yazacaksın peki?

ohaa bu ne rahatlık eve kadın getirmeler falan
kaç arkana bile bakmadan not falan yazma ne hali varsa görsün
tekrar işe başlayacak olmana sevindim ayaklarının üzerinde durur çocugunada gül gibi bakarsın
bu hayvanı çekmek zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…