Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

rezalettttt...
komşular falan nasıl polise haber vermez...
bence not falan bırakma bu ahlaksıza...
şunu da aklında bulundur anladıgım kadarıyla yasal olarak evi terkeden kişi bir takım konularda hak iddia edemiyormuş..
bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda yardımı olabilirse çok iyi olur
kadınlar kulübünden nefertiti27 avukat
onada danışabilirsin
nasıl bir insan bu adam
bu nasıl bir ortamda yetiştirilmiş
etik olan hiçbirşeyden haberi yok

artık abarttıkça sıktıkça sıkıyosun gibi geliyo bana.
eşyanın tabiatına aykırı bunlar.hadi başta tamam da ufacık zaman diliminde saç kesmeler,eve kadın getirmeler,müshiller.az bi otur soluklan.

İnadına manken gibi ol sonrada görsün o kocan!!
Ay okurken sinir oldum mahvoldum!

Dedihin
İnadına manken gibi ol sonrada görsün o kocan!!
Ay okurken sinir oldum mahvoldum!
Dediğiniz gibi not bırakmayacağım.. İşteki müdürü de arayip bir de kendim konuşacağım tekrardan.
Bazıları hala fake olduğumu iddia ediyor/sanıyor. Olsun sorun degil. Tabii bu yaşadıklarım belki cok az kimsenin başına gelmiştir/inanamıyorlar, o yüzden birsey demiyorum artik.
Bir pislikle yasamayanlar bunlara zor inanir...
Evet annemde kalacağım...
Giderken not birakmiyorum..
Boşanma davasını da orada bir avukat bulur bulmaz acicam

Ne denilebilir kii...
Kanı bozuk herif...
Yuhhhh artık... diyorum..

iyi haberlerinize çok sevindim, o adamdan kurtulmaya çok yaklaşmışsınız. ama size vurmasina çok üzüldüm, yine de sizin de ona vurmaniz biraz da olsa içimin yağlarını eritti. o durumda fotoğraf çekip ses kaydı almanız da çok akıllıca, umarım bütün bi kanıtlar sayesinde bir an önce onun bu iğrenç yüzünü göstererek kurtulursunuz ondan.
mushilin ise yaramasina da nasıl sevindim anlatamam

eve kadın mı getirdi ve üste çıkarak sizi dövdü mü ayy yok artıkk, ben buna canlı demeye bile utanıyorum
neyse ki işiniz hazırmış, anneniz de kabullenmiş basın gidin evden, o şerefsiz de ne hali varsa görsün, rahat rahat girsin çıksın istediği kadınla artık eve

Böyle bir şerefsizle hala aynı evde yaşıyorsunuz ya esas ona şaşırdım.

Konu fake ya da değil ama gerçek olduğunu varsayarak şunu söylemek istiyorum...

Yanlış bilmiyorsam darp raporu alabilmeniz için olayın adli vaka olması lazım ...Bunun için de önce olayın gerçekleştiği mahaldeki karakola şikayette bulunmanız sonrasında da onların yönlendirmesiyle gidilen doktordan rapor almanız gerekiyor. Orayı terketmeden önce bunu öğrenin ona göre gereğini yapın !

fakesin demiyorumda bankaya girmen için tekrar bi sınava falan girmen gerekmiyo mu ? müdür nası karar vericek ?

Su anlattigin eve kadin getirme mevzusu bana sirlar dunyasi programini hatirlatti. Merak etme uc vakte kadar esin sirli ruyalar gorup imana gelicek. Ney sesi esliginde senden af dileyecek. Yoksa besinci boyutta bulur kendini.

Yazdığınız bu olayı annemin ilk eşi yapmış,eve kadın getiriyormuş içip içip.Hayvan herifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…