Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnançlı biri misiniz bilmiyorum ama annesi büyü yapmıştı gelinlik çiçeğime ip bağlamıştı yastığımın altında türlü türlü şeyler koyulmuştu bana bir çok büyü yaptılar çocuklarına karşı sessiz olup boşanmayayım diye bi hoca söyledi büyü olduğunu bende evde buldum hepsini attım büyü etkisiyle öyle düşünüyordum. Değil dayakço birine sabretmek bana en ufak hakaret eden biriyle bile yapamam ben kendimi düşünmesem bile çocuğumu düşünürüm o benim evladım canım kanım insan evladının kötülüğünü ister miSadece 6 yıl önce dayakçı şizofreni “imtihan” olarak gören varmış bu sitede, hey gidi hey. Boşan diyemem demişler falan ahahaha. Kadınlar olarak geldiğimiz noktaya şükürler olsun be.
Çok teşekkür ederim sizinde güzel olsun hepPardon ya konu eski miydiyorum da silinmiyor ki. Yolunuz hep açık ve güzel olsun o halde ❤
Çocuğunuz nasıl ? Bu zmanda evi olmayan güzel bı işi olmayan adamla evlenmek zor ,geçim derdine düşmekten mutlulukta zor olur.Ben şuan 28 yaşındayım bekarım biri çıkmıştı karşıma çok iyi karakterli biriydi ama evi yoktu durumu kötüydü çevremdeki herkes birikim yapmamış biriyle evlenme dedi benim de aklım karıştı napcam bilmiyorum
Çok şükür iyiyim boşandıktan sonra büyük bir yük kalktı omuzlarımdan. Çok şükür kızım da iyi teşekkür ederim
Çok şükür çocuğum iyi çevremdeki herkes senin çocuğun var maddi durumu kötü olan biriyle evlenme diyor haklılar ama karakteri çok iyi biriÇocuğunuz nasıl ? Bu zmanda evi olmayan güzel bı işi olmayan adamla evlenmek zor ,geçim derdine düşmekten mutlulukta zor olur.
Ben sizi kastetmemiştim zaten. Siz psikoz yaşayan bir insanla evli bir kadın olarak normal yorumlar yapabilecek durumda değildiniz doğal olarak. Ama sitedeki arkadaşların önerilerine şok oldum. Neler görmüş bu forum cidden.İnançlı biri misiniz bilmiyorum ama annesi büyü yapmıştı gelinlik çiçeğime ip bağlamıştı yastığımın altında türlü türlü şeyler koyulmuştu bana bir çok büyü yaptılar çocuklarına karşı sessiz olup boşanmayayım diye bi hoca söyledi büyü olduğunu bende evde buldum hepsini attım büyü etkisiyle öyle düşünüyordum. Değil dayakço birine sabretmek bana en ufak hakaret eden biriyle bile yapamam ben kendimi düşünmesem bile çocuğumu düşünürüm o benim evladım canım kanım insan evladının kötülüğünü ister mi
aa çok sevindim rabbım evladından güldürsün inşallahÇok teşekkür ederim boşandım kurtuldum çok şükür. Çocuktan önce bilmiyordum hasta olduğunu
Amin. Allah razı olsun inşallah siz de bir ömür mutlu bir hayat yaşarsınızHayırlı olsun. Dilerim bundan sonra güzel bir hayat yaşarsınız. Başınıza da bela olmaz.
Evet haklısınız dediğinizi yaptımTarihlere bakılsa da kadının üstüne daha fazla gelinmese.
Konu sahibi bari guncelleme yazın alta. Her defasında aynı şeyler yazılacak yoksa![]()
Sizin adınıza sevindim. Kızınız ne durumda? boşandıģınız adam kızınıza destek oluyor mu?Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Dipnot : Boşandım arkadaşlar çok şükür kurtuldum ne kadar aptalmışım ki o manyağa 2 yıl katlanmışım
Kızım benimle kalıyor eski eşimden maddi olarak hiç bişey almadık nafaka dahi almadım kendi altınlarım eşyalarım hepsi kaldı yıllarca altınlarım için eşyalarım için üzüldüm ağladım herkes kızdı önemli olan ondan kurtulman dedi ama eşyalarımın hepsi en iyi markaydı evin tek kızıyım diye ailem en iyi şeyleri almıştı hemde her eşyadan fazlasıylaSizin adınıza sevindim. Kızınız ne durumda? boşandıģınız adam kızınıza destek oluyor mu?
kitap okumayacağınız belli deİnançlı biri misiniz bilmiyorum ama annesi büyü yapmıştı gelinlik çiçeğime ip bağlamıştı yastığımın altında türlü türlü şeyler koyulmuştu bana bir çok büyü yaptılar çocuklarına karşı sessiz olup boşanmayayım diye bi hoca söyledi büyü olduğunu bende evde buldum hepsini attım büyü etkisiyle öyle düşünüyordum. Değil dayakço birine sabretmek bana en ufak hakaret eden biriyle bile yapamam ben kendimi düşünmesem bile çocuğumu düşünürüm o benim evladım canım kanım insan evladının kötülüğünü ister mi
Sizin ve kızınız adına çok sevindim inş çook çook mutlu olursunuzEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Dipnot : Boşandım arkadaşlar çok şükür kurtuldum ne kadar aptalmışım ki o manyağa 2 yıl katlanmışım
Geçmiş olsun.Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Müge anlı ile ne alakası var bir takım kötülükler yaşadım boşandım ve kurtuldum büyü etkisiyle o yıllarda öyle düşünmüşüm büyüyü bozduktan sonra aklım başıma geldikitap okumayacağınız belli de
an azından arada müge anlı izleyin
Allah sizi de iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahaa çok sevindim rabbım evladından güldürsün inşallah
Müge anlı ile ne alakası var bir takım kötülükler yaşadım boşandım ve kurtuldum büyü etkisiyle o yıllarda öyle düşünmüşüm büyüyü bozduktan sonra aklım başıma geldi