- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Neden bu kadar acele ediyorsunuz çocuk için?kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
yaşımız kaç olmuş
evet oda aklıma geldi acaba kendince strese mi giriyor diye düşündüm ama yumurtlama yok deyincede sanki yaklaşmıyor gibi ne bilim insan karısını her ne olursa olsun istemez miAdam çocuk için şartlanınca yapamıyor işte strese giriyor.
Bizde öyle motora bağlayınca olmamıştı.
Ne zaman saldık pozitif oldu.
evet oda aklıma geldi acaba kendince strese mi giriyor diye düşündüm ama yumurtlama yok deyincede sanki yaklaşmıyor gibi ne bilim insan karısını her ne olursa olsun istemez mi
Yaşınız geç felan degil.arkadaşlar yorumlarınızı okudum evet ama şöyle söyleyim eşim nişanlıyken zaten iyiydi ilgili alakalı severek evlendik evet yaşımız 28-29 ayrıca çocukları çok seviyorum ki benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği daha öncekinde çocuğum olmadı çocuk hasreti çok çektim açıkcası bişeyler yaşadım geride bıraktım ve şimdi tekrar başladım çünkü eşim ve ailesi çocuğu ayrı hevesle ayrı heyecanla istiyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı zaten haa şuda var çalıştığı yerin işleri kötü şuan ama herşey iş değil ki
Düşünsene bugün ovulasyon günüm hadi SEBİŞEKİster kuşum ama çocuk yapacağım diye şartlanınca adamlar tribe giriyor.
Benim eşimde kaçardı yada kendini kasmaktan zevk alamazdı.
Sen çocuk işini biraz rafa kaldır en azından söyleme.
Olmuyor diye de üzülmeyin bizim de 10 ay kadar olmamıştı.
gerçekten bunları okurken çok üzüldüm ortada adam gibi evlilik yok derken ? bende salak değilim heralde adam gibi olmayan biriyle evlenip hayatımı zindan edecek değilim mutsuzluk olsa zaten çocuk için bişeyleri çabalamam ayrıca o bebeği mutsuz bir yuvaya ortak etmem açıkcası yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu . eşimin belkide cinsellikten yana sıkıntısı da olabilir yazmışsınız ya yukarıda cinsel sorunu yoksa diye belkide var benim burda yazmamın sebebi her kadının başından geçmiştir böyle bişey bir yuvayı yıkmak kolay değildir önemli olan ortak dertlerimiz olan kadınlarla konuşup çözüm bulmaktı benim amacım ama siz resmen ortalığı yaktınız yıktınız ama yinede teşekkür ederim uzunca yazmışsınızDaha cicim aylarınızda sizi damızlık inek yerine koyup, çocuk ihtimali olmayınca uzak duran adamla çocuk yapmak için nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ettim. Ortada adam gibi evlilik yok, birde masum bir bebeği bu mutsuzluğa ortak edrceksiniz. Her çocuk anne babasının birbirini sevdiği mutlu bir yuvada büyümeyi hak eder. Hadi çocuk olduktan sonra bozulan evliliklere tek lafım yok ama sizin gibi böyle saçna sapan bir evliliğe çocuk yapnaya çalışanları çok bebcil buluyorun.
Yeni evli adam, cinsel bir sorunu yoksa ki hamile olma ihtimalinizin olduğu günlerde size yanaştığına göre olmadığını düşünüyorun, size cinsel olarak yaklaşmıyorsa en hafif tabirle sizi arzulamıyor ve kadın olarak beğenmiyordur. Böyle bir adamı baba yapma motivasyonunuz ne ciddrn merak ettim? Eşim bana bu şekilde yaklaşsa kendimi çok aşağlanmış hissederdim çünkü.
Ben bugün yumurtluyorum diyodumDüşünsene bugün ovulasyon günüm hadi SEBİŞEKErkek olsam erekte olamam valla stresten
Düşünsene bugün ovulasyon günüm hadi SEBİŞEKErkek olsam erekte olamam valla stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?