- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
ikinci evliliğim olduğu için daha öncekinde 4 yıl olmadı bebeğim haa rabbim iyiki vermemiş ne doktorlara gittim neler neler kullandım sorun bende değildi zaten de şimdide böyle olunca insan üzülüyot maalesefGörev gibi yapar ve elinizde takvimle gezerseniz kimse yapmak istemez.
Bir de sanki yıllardır olmamış gibi bu kadar dert etmeniz
BahhahaBen bugün yumurtluyorum diyodum
Ovulsyonu pek anlamıyordu
Peki o zaman baktırdınız mı ? Hani bir problem var mı diye ? Ben anladım zaten ya uzun süreli birlikteliği var ya da çok bebek istiyor dedim.ikinci evliliğim olduğu için daha öncekinde 4 yıl olmadı bebeğim haa rabbim iyiki vermemiş ne doktorlara gittim neler neler kullandım sorun bende değildi zaten de şimdide böyle olunca insan üzülüyot maalesef
yaaa valla evde öyleyim bende testi yapıyorum eşim diyorki var mı var mı diyor bende yokmuşş diyorum üzgün şekilde oda belki test bozuktur ya diyor yaa evet 5 aydır evliyiz çocuklara karşı ayrı bi özlemim var açıkcası eşimde çok seviyor tanıdığımız kişilerin çocuklarına oyuncak felan alırken bile mutlu oluyor bir gün kendi çocuğuma da alırım beraber oynarız felan diyor hattaYaa siz yazınca aklıma geldibir ara bende elimde bir takvim şu gün yumurtluyorum bugün altın gün diye gezıyodum dnddkda
Zamanında yumurtlama günüm tatile denk gelmiş o zaman da eşimin kuzeni ve karısı ile tatile gitmiştik eşim bir anda ağzından kaçırmıştı hadi biz yatıyoruz yumurtlama var bugün diye ajkdkasdavelhası olmadı saldık sonra oldu
ama sizin çok yeni yaaaa 5 ay ne bacım
Sonradan bende öyle kaldım zatenBahhahaben cidden ansızın hamile kaldım. Gün tutunca kalınmıyor. Kesin bilgi yayalım
ben doktora gittim zaten bahseetim doktora folik asit verdi 1 sene içinde olmazsa gelin detaylı bakalım dedi şimdi daha erken dedim önceki eşinizin sperm testi düşüktür belki ondan olmamıştır dedi şimdi de beklemen gerekiyor 1 sene sonra rahim testi felan yapılır dediPeki o zaman baktırdınız mı ? Hani bir problem var mı diye ? Ben anladım zaten ya uzun süreli birlikteliği var ya da çok bebek istiyor dedim.
Doğurunca da acaba biraz daha mı bekleseydim dedim benSonradan bende öyle kaldım zatenaylarca yumurtlama takip ettim, sonra dedim zıçarlar yımırtasına daaaa altın gününe de doğurmuyom lan doğurmuyom dedim 2.ay hamile kaldm
Kesinlikle katılıyorum...Yahu şaka misiniz.Yani adamin şeyi içine kaçsa haklı.Atli mi kovaliyor
Birincisi, evliliğiniz oturmadan çocuk için bu kadar acele etmeniz çok yanlış. İkincisi, hadi acele ediyorsunuz daha 1 ay deneyip ikinci ay ovulasyon testi kullanmanız çok yanlış (sizi strese sokar). Üçüncüsü de, madem ovulasyon takibi yapıyorsunuz bunu eşinizle paylaşmanız çok çok çok yanlış (erkekler görev gibi hissediyor öyle olunca).kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
oda olabilir tabi yumurtlama olmamış dediğim zaman oda strese giriyor sertleşme olmuyor mesela ne bilimBu kadar gün takibi yapmak hem sizi hem eşinizi strese sokuyor olabilir. Bir kaç ay salın bence.
Bişi dicem gittiğin doktora 1 yıl doldu deben doktora gittim zaten bahseetim doktora folik asit verdi 1 sene içinde olmazsa gelin detaylı bakalım dedi şimdi daha erken dedim önceki eşinizin sperm testi düşüktür belki ondan olmamıştır dedi şimdi de beklemen gerekiyor 1 sene sonra rahim testi felan yapılır dedi
ne kadar da ortak yönümüz var değil miiiiDoğurunca da acaba biraz daha mı bekleseydim dedim benbütün servetimi yiyor velet hxhshdjdjd ÜŞENMEDİK doğurduk bi velet zeyno
Kurt bakışlım seni istiyorum , erkeğim falan demeli bence deBirincisi, evliliğiniz oturmadan çocuk için bu kadar acele etmeniz çok yanlış. İkincisi, hadi acele ediyorsunuz daha 1 ay deneyip ikinci ay ovulasyon testi kullanmanız çok yanlış (sizi strese sokar). Üçüncüsü de, madem ovulasyon takibi yapıyorsunuz bunu eşinizle paylaşmanız çok çok çok yanlış (erkekler görev gibi hissediyor öyle olunca).
Yumurtlama siz takip edin, eşinize söylemeynoda olabilir tabi yumurtlama olmamış dediğim zaman oda strese giriyor sertleşme olmuyor mesela ne bilim
o yumurtlama anını beraber yaşarız diye şey ettim ne bilim söyledim ovülasyon testi ile takip etcem gibisinden zaten testi yapıyorum illaki elimde görüyorBirincisi, evliliğiniz oturmadan çocuk için bu kadar acele etmeniz çok yanlış. İkincisi, hadi acele ediyorsunuz daha 1 ay deneyip ikinci ay ovulasyon testi kullanmanız çok yanlış (sizi strese sokar). Üçüncüsü de, madem ovulasyon takibi yapıyorsunuz bunu eşinizle paylaşmanız çok çok çok yanlış (erkekler görev gibi hissediyor öyle olunca).
Daha 195 güncük olmuşne kadar da ortak yönümüz var değil miiiiaynını bende dedim acaba içerde mi kalaydın bebikkktoo diyee
Neyse canları sağolsun beee yesin minik tırtılllar
ay ben anında herşeyi söylüyorum yaaYumurtlama siz takip edin, eşinize söylemeyn
Cinsel ilişkiye yalnızca çocuk için girileceğini mi düşünüyor acaba? Çocuk hasreti çektiğinizi ona da belirtmişseniz kendisini buna inandırmıştır. Cinsel ilişki eşittir çocuk yapmak için girişilen eylem.evet oda aklıma geldi acaba kendince strese mi giriyor diye düşündüm ama yumurtlama yok deyincede sanki yaklaşmıyor gibi ne bilim insan karısını her ne olursa olsun istemez mi
Bunca yıllık evliyim vallahi bilmem yumurtlama günü falan hiç takip etmedim.Yaa siz yazınca aklıma geldibir ara bende elimde bir takvim şu gün yumurtluyorum bugün altın gün diye gezıyodum dnddkda
Zamanında yumurtlama günüm tatile denk gelmiş o zaman da eşimin kuzeni ve karısı ile tatile gitmiştik eşim bir anda ağzından kaçırmıştı hadi biz yatıyoruz yumurtlama var bugün diye ajkdkasdavelhası olmadı saldık sonra oldu
ama sizin çok yeni yaaaa 5 ay ne bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?