• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soğuk yapıyor

Görev gibi yapar ve elinizde takvimle gezerseniz kimse yapmak istemez.
Bir de sanki yıllardır olmamış gibi bu kadar dert etmeniz 😬
ikinci evliliğim olduğu için daha öncekinde 4 yıl olmadı bebeğim haa rabbim iyiki vermemiş ne doktorlara gittim neler neler kullandım sorun bende değildi zaten de şimdide böyle olunca insan üzülüyot maalesef

ikinci evliliğim olduğu için daha öncekinde 4 yıl olmadı bebeğim haa rabbim iyiki vermemiş ne doktorlara gittim neler neler kullandım sorun bende değildi zaten de şimdide böyle olunca insan üzülüyot maalesef
Peki o zaman baktırdınız mı ? Hani bir problem var mı diye ? Ben anladım zaten ya uzun süreli birlikteliği var ya da çok bebek istiyor dedim.

Yaa siz yazınca aklıma geldi :KK70: bir ara bende elimde bir takvim şu gün yumurtluyorum bugün altın gün diye gezıyodum :KK70: :KK70: dnddkda
Zamanında yumurtlama günüm tatile denk gelmiş o zaman da eşimin kuzeni ve karısı ile tatile gitmiştik eşim bir anda ağzından kaçırmıştı hadi biz yatıyoruz yumurtlama var bugün diye ajkdkasda :KK70: :KK70: velhası olmadı :KK70: saldık sonra oldu :KK70:

ama sizin çok yeni yaaaa 5 ay ne bacım
yaaa valla evde öyleyim bende testi yapıyorum eşim diyorki var mı var mı diyor bende yokmuşş diyorum üzgün şekilde oda belki test bozuktur ya diyor yaa evet 5 aydır evliyiz çocuklara karşı ayrı bi özlemim var açıkcası eşimde çok seviyor tanıdığımız kişilerin çocuklarına oyuncak felan alırken bile mutlu oluyor bir gün kendi çocuğuma da alırım beraber oynarız felan diyor hatta

Bahhaha :KK70: ben cidden ansızın hamile kaldım. Gün tutunca kalınmıyor. Kesin bilgi yayalım :KK70:
Sonradan bende öyle kaldım zaten :D :D aylarca yumurtlama takip ettim, sonra dedim zıçarlar yımırtasına daaaa altın gününe de doğurmuyom lan doğurmuyom dedim 2.ay hamile kaldm :D :D

Peki o zaman baktırdınız mı ? Hani bir problem var mı diye ? Ben anladım zaten ya uzun süreli birlikteliği var ya da çok bebek istiyor dedim.
ben doktora gittim zaten bahseetim doktora folik asit verdi 1 sene içinde olmazsa gelin detaylı bakalım dedi şimdi daha erken dedim önceki eşinizin sperm testi düşüktür belki ondan olmamıştır dedi şimdi de beklemen gerekiyor 1 sene sonra rahim testi felan yapılır dedi

Sonradan bende öyle kaldım zaten :KK70: :KK70: aylarca yumurtlama takip ettim, sonra dedim zıçarlar yımırtasına daaaa altın gününe de doğurmuyom lan doğurmuyom dedim 2.ay hamile kaldm :KK70: :KK70:
Doğurunca da acaba biraz daha mı bekleseydim dedim ben :D bütün servetimi yiyor velet hxhshdjdjd ÜŞENMEDİK doğurduk bi velet zeyno :D

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Birincisi, evliliğiniz oturmadan çocuk için bu kadar acele etmeniz çok yanlış. İkincisi, hadi acele ediyorsunuz daha 1 ay deneyip ikinci ay ovulasyon testi kullanmanız çok yanlış (sizi strese sokar). Üçüncüsü de, madem ovulasyon takibi yapıyorsunuz bunu eşinizle paylaşmanız çok çok çok yanlış (erkekler görev gibi hissediyor öyle olunca).

ben doktora gittim zaten bahseetim doktora folik asit verdi 1 sene içinde olmazsa gelin detaylı bakalım dedi şimdi daha erken dedim önceki eşinizin sperm testi düşüktür belki ondan olmamıştır dedi şimdi de beklemen gerekiyor 1 sene sonra rahim testi felan yapılır dedi
Bişi dicem gittiğin doktora 1 yıl doldu de :D Benim enfeksiyondan dolayı mesela spermler ölüyordu , sonra ben bir doktora gittim enfeksiyon için ve çok şükür ki bitti o sorunum. Sonra hemen o ay hamile kaldım. Sen çok istiyorsun anlıyorum ama adamı darlama. Seni arzuluyorum falan de yumurtlama günlerinde :D

Doğurunca da acaba biraz daha mı bekleseydim dedim ben :KK70: bütün servetimi yiyor velet hxhshdjdjd ÜŞENMEDİK doğurduk bi velet zeyno :KK70:
ne kadar da ortak yönümüz var değil miiii :D aynını bende dedim acaba içerde mi kalaydın bebikkktoo diyee :D
Neyse canları sağolsun beee yesin minik tırtılllar :D

Birincisi, evliliğiniz oturmadan çocuk için bu kadar acele etmeniz çok yanlış. İkincisi, hadi acele ediyorsunuz daha 1 ay deneyip ikinci ay ovulasyon testi kullanmanız çok yanlış (sizi strese sokar). Üçüncüsü de, madem ovulasyon takibi yapıyorsunuz bunu eşinizle paylaşmanız çok çok çok yanlış (erkekler görev gibi hissediyor öyle olunca).
Kurt bakışlım seni istiyorum , erkeğim falan demeli bence de :D

o yumurtlama anını beraber yaşarız diye şey ettim ne bilim söyledim ovülasyon testi ile takip etcem gibisinden zaten testi yapıyorum illaki elimde görüyor

ne kadar da ortak yönümüz var değil miiii :KK70: aynını bende dedim acaba içerde mi kalaydın bebikkktoo diyee :KK70:
Neyse canları sağolsun beee yesin minik tırtılllar :KK70:
Daha 195 güncük olmuş :D 363. Günden bildireyim mi hxjsjdjdjjs tırtılken kelebek olacak dedim , içinden canavar çıktı :D

evet oda aklıma geldi acaba kendince strese mi giriyor diye düşündüm ama yumurtlama yok deyincede sanki yaklaşmıyor gibi ne bilim insan karısını her ne olursa olsun istemez mi
Cinsel ilişkiye yalnızca çocuk için girileceğini mi düşünüyor acaba? Çocuk hasreti çektiğinizi ona da belirtmişseniz kendisini buna inandırmıştır. Cinsel ilişki eşittir çocuk yapmak için girişilen eylem.

Yaa siz yazınca aklıma geldi :KK70: bir ara bende elimde bir takvim şu gün yumurtluyorum bugün altın gün diye gezıyodum :KK70: :KK70: dnddkda
Zamanında yumurtlama günüm tatile denk gelmiş o zaman da eşimin kuzeni ve karısı ile tatile gitmiştik eşim bir anda ağzından kaçırmıştı hadi biz yatıyoruz yumurtlama var bugün diye ajkdkasda :KK70: :KK70: velhası olmadı :KK70: saldık sonra oldu :KK70:

ama sizin çok yeni yaaaa 5 ay ne bacım
Bunca yıllık evliyim vallahi bilmem yumurtlama günü falan hiç takip etmedim.

Back
X